|עשיתי זאת...

אילה תודה ו../images/Emo50.gif

משי

|עשיתי זאת...

לראשונה בחיי הלכתי לבד לסרט...ואני גאה בעצמי אני מאד אוהבת קולנוע, ונמנעתי עד כה מללכת לבד כי חששתי ש"ללכת לבד", לבקש "כרטיס אחד" רק יעצים את חווית הבדידות. היום באחת ה"שיחות " שניהלתי ביני לבין עצמי הבנתי שלסרט אני לא חייבת פרטנר או פרטנרית, חשבתי לעצמי מה כבר יכול להיות? מה כבר יכול לקרות? כולה סרט... ומלבד זאת יש גם עלי עכשו "ל", אני לומדת לחיות לבד, אמרתי לעצמי שאני חייבת זאת לעצמי, אפילו רק לשם אימון. ואז באופן ספונטני מבלי לחשוב יותר מידי (שמא אתחרט...) נכנסתי לאוטו ונסעתי לקולנוע, להצגה יומית. מול הקופות הרגשתי אי נוחות מסויימת היבטתי לצדדים ולחשתי לקופאית כרטיס אחד ל"רודף העפיפונים". מול הסדרנית עברתי כבר כמו גדולה (כאילו שאני בכלל מעניינת אותה...) את ה"לבד" ו"כרטיס אחד". נכנסתי לאולם האפלולי התרווחתי ברוגע בכיסא המרופד ושקעתי לתוך הסרט,הלבד אפילו העצים את החוויה ,כלום לא הפריע לי הייתי כולי מחוברת, קשובה ומרוכזת למה שמתרחש על המרקע. בהספקה הזמנתי את עצמי לפופקורן ודיאט קולה. היה לי כייף עם עצמי, יצאתי עם הרגשה נפלאה שעשיתי זאת ... אך לא הסתפקתי בזאת הרגשתי שאני רוצה לבלות ולהנות עוד בחברת עצמי, אז פינקתי את עצמי בארוחה טעימה...יאמי. י א מ י... והסרט...כמעט ששכחתי שהיה גם סרט, הסרט היה נפלא ומרגש מאד, אך על הספר התענגתי יותר... באהבה
משי אדום

BennyKa

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif התחנה הבאה בית קפה

כל הכבוד אבל זיכרי - לבד זה טוב רק עד שרוצים לפגוש בעוד לבד אחד
בני

טטי123

New member
משפט מדהים בני

נראה לי שהמשימה הראשונה זה ללמוד איך לחיות עם הלבד

BennyKa

New member
צודקת

בכל מקרה לא המצאה שלי זה בא מתוך איזה שיר ששמעתי פעם מזמן

בהצלחה ישראל

הגעגוע תמיד יהיה חלק מחיינו ,אבל עם הזמן למדתי לחיות לצידו ...

כול הכבוד../images/Emo24.gif

שמחה בשבילך על ההליכה לסרט ועוד ארוחה כול הכבוד תעשי לך מנהג קבוע של פעם בשבוע .יצא חרוז ללא כוונה. ובאמת מה רע בלהיות גם בלבד בסרט ולבד לשתות קפה נכון לפענים מבאס אך אנו צרכים גם את הלבד.

ציפי מתאים לכולנו

לעשות מינהג קבוע לצאת לבלות ולהנות מידי שבוע בשבוע ולחזור הביתה במצב רוח נפלא ורגוע...

כל הכבוד לך../images/Emo106.gif

ואני עדיין לא מעיזה ללכת לכל מיני מקומות לבד
אפילו כשיושבת לאכול בקריון לבד חשה מוזר ...ולפעמים ממש בא לי להכנס לבית קפב לבד ..אבל לא מעיזה ...במועדון בו רקדנו בערבי שישי יום אחד הגיע בחורה שהכרנו מעט ממועדון אחר ,חבריה הלכו למעדון השני והיא בא לבד והצטרפה לשולחן שלנו למרות שאנו בקושי מכירים ..פשוט היה ערב מזרחי במעדון שבו חבר'ה והיא בחרה לבוא לרקוד שנות השישים ,ובא לבד ידעה שתמצא למי להצטרף ..הבטי בא בהערצה ..לי זה לא יקרה .. אזך משי יקרה מצדיעה נ.ב.הקליקו על התמונה

ים יקרה../images/Emo39.gif

בכל מה שקשור בחלומות שלך...ברצונות שלך...לעולם אל תגידי "לי זה לא יקרה...."
משי

אני גאה בך משי

כבר שנים אני חולמת ללכת לסרט ולא העזתי ללכת לבד ואמרו שהסרט הזה מיוחד מאד , אני תרגלתי את הקטע לצאת מהבית על ידי זה שישבתי לקפה בארומה לבד אבל לסרט טרם העזתי ללכת לבד, ואני לא ראיתי סרט משנת 94 לפני כן הרביתי ללכת לסרטים עם החבר לשעבר , לפחות סרט כל שבוע

תודה נסיכתי../images/Emo141.gif

חבל להחמיץ את הסרט הזה...מומלץ בחום מה דעתך שנקבע לנו דייט ונלך יחד לסרט כלשהו...הפופקורן והגלידה על
י
משי

למעלה