עשיתי זאת

kung fu

New member
../images/Emo13.gif איך? מה? ספר....

ולמה אתה מתכוון.... כל אחד מפרש מילים אחרת.

keoser

New member
:)

אני מכיר מישהי שהעברתי לה טיפול על הסולאר, ואז היא פשוט "לחצה על כפתור" להשתמדת האגו. :) היה מעניין להיות שם כשזה קרה.. :)

אז ככה

אני כבר עובד על זה שנה לפחות. כל העניין הוא שבכלל לא עבדתי על זה אלא על הדפוסים הרבים שהיו תקועים אצלי. בימים האחרונים קראתי את הספר של שי טובלי זרעים של בריאה. ואז הגעתי להבנה שהגיע הזמן לשחרר את האגו. אחרי ששחררתי, הבנתי שכל הדפוסים שעבדתי עליהם היו קשורים לאגו בעצם... במה זה מתבטא? לדוגמא סוכנת מכירות שרצתה שאני אפרסם אצלה דיברה איתי בטלפון וסיפרה לי את הצרות שלה ואח"כ הסכימה לבוא לסדנה שלנו. הצלחתי להקשיב סופסוף... יש לזה השלכות נוספות כמובן שאני רק עכשיו מתחיל לגלות... מאחל לכם להגיע לאור.

kung fu

New member
איך אתה יודע ששיחררת לגמרי

את מה שאתה קורא לו אגו? (לפי מה שכתבת הפירושים שלנו קצת שונים למילה אגו, ולמילה שחרור)

לפי הנסיון שלי

השחרור הוא עדיין לא לגמרי מכיוון שאני עדיין צריך לעבוד על הדברים שעולים כתוצאה מהשחרור. מה גם שכל דבר שמשחררים אח"כ מגיע שוב בצורה עמוקה יותר. לדוגמא קשה לי לנסוע ברכב שמישהו אחר נוהג בו, אחרי ששיחררתי את האגו, ראיתי שעדיין קשה לי עם זה ופשוט שיחררתי את זה דרך האגו. לגבי אגו - מבחינתי אגו זה אני, כלומר האני שלי לא קיים בפני עצמו ולכן כשהעובדה הזו מופנמת ברמה הגבוהה ביותר אין לי צורך בפחדים שיתחזקו את האני הישן שלי. לגבי השחרור - לאחר ששיחררתי את האגו, המוח שלי היה ריק ממחשבות לחלוטין למספר דקות מבלי שהתכוונתי לכך, וזאת היתה תחושה מדהימה.

nehud

New member
ביצעת צעד באותו כיוון ../images/Emo122.gif

אומנם נחמד לגלות כי פעולות מסוימות של האגו מיותרות ואפשר לפסוח עליהן. אך כל הכתיבה שלך טבולה באגו, אולי מסוג חדש - הצלחה חדשה. המלצתי לך היה ערני שלא להחליף דפוס אגו ישן בחדש . בהצלחה אהוד

waldmanisrael

New member
שלום nehud

אהבתי את התובנות את הישירות ןאת המחויבות. אני מאמן אישי ואני רוצה להוסיף שבעולם המאומנים שלי ישנה מימרה: שהפריצת דרך של האתמול היא האגו טריפ של המחר. ודבר נוסף,התמנתי לנהל פורום העצמה אישית וניראה לי שיש לך מה ליתרום, אתה מוזמן לבקר. להתראות

למעלה