עשיתי הליקססססססס

B o o b a

New member
עשיתי הליקססססססס

חחחחח התהבתי מהמילה עשיתי ליד הקודם שלי בסוף עשיתי באקדח יש לי עכשיו שנים צמודים וזה ממש יפה וממש כואב לי לא נורא יעבור עוד שנה ככה חחחחח...

חבל שעשית באקדח ../images/Emo4.gif

ואגב, כשאני עשיתי את ההליקס שלי, עם מחט, זה ממש לא כאב

B o o b a

New member
חשבתי לעשות במחט

והוא שכנע אותי הוא אמר לי שזה אותו דבר וזה לא יודעת שכנע תאמת עכשיו זה לא נורא זה פחות כואב אבל עוד שבוא יתחילו כל הנפיחות והכואב לא רוצה לחשוב על זה

זה לא רק הכאב

זה נזקים אחרים שאת עושה לעצמך אני אכתוב לך כאן רק כמה כי אין לי כוח לכתוב הכל: 1. כשאת עושה הליקס עם אקדח זה עושה לך סדק בסחוס שמסביב לחור 2. כל עגיל שעושים עם אקדח גורם לעור מסביב לחור להקרע, מה שלא קורה עם מחט כי המחט חותכת את העור ולא קורעת אותו 3. בניגוד למחט, שהיא סטרילית וחדשה [וגם במכונים של פירסים עושים את הפירס עם כפפות, שגם זה חשוב], אקדח עובר מאוזן לאוזן, מאוזן לאף, מאף לאוזן, ואמנם מחטאים את האקדח אבל אין מה להשוות בין הנקיון והסטריליות של מחר לבין של אקדח. אלה רק שלושה ויש עוד הרבה
אני מציינת שאלה עובדות שנכתבו בפורום פירסינג וקעקועים הקודם פה בתפוז, אז לא לקחת את הנ"ל כעצות רפואיות [או משו כזה..
]

B o o b a

New member
איי הפחדת אותי רק עשיתי

לא נורא יש לי תכנון ממש בקרוב אני עושה עוד אחד בסחוס איפשהו אינ יעשה עם מחט אבל עם מחט עושים אז הוא שם עגיל של פירסינג אני לא רוצה אין עגיל של פירסינג יפים לאוזנים אני לא רוצה עיגול הוא יוכל לעשות לי ולשים עגיל רגיל וזה התכווץ ?

אפשר

לשים עגיל רגיל, זה מה שאני עושה עכשיו העגיל שלי בהליקס הוא חישוק רגיל לאוזן או לאף

BloodyRose

New member
הפירסר שכנע אותך להתחורר עם אקדח?!

ולא לקחת את הרגליים שלך וברחת ממנו?! לא פעם ולא פעמיים הועברו ביקורות על השימוש באקדח בחירור, ולמרות שהדבר יותר זול - הוא ממש לא בטיחותי. במקומך, אם משהו היה משתבש בעתיד בחור הנ"ל, הייתי תובעת את הבחור בלי רחמים...

°°milky°°

New member
שתדעי לך שגם אני עשיתי בתנוך עם

אקדח מאותה סיבה בדיוק ועכשיו נוקי הפחידה אותי נורא אני בחיים לא עוזה עם אקדח!!

למעלה