עשיתי היום טסט ו

maestr00

New member
עשיתי היום טסט ו

איך אפשר לברר אם עברתי או לו ניסיתי *5678 ואחר כך הקשתי 4 אבל לא יצא שום דבר (אי אפשר לבדוק) לא בקש תאריך תיאוריה ולא תעודת זהות תודה

buda11

New member
תבדוק באתר

און במענה הקולי-בשני הדרכים תיצטרך להביא ת"ז + תאריך שבו עברת תאוריה. תוצאות בשעה 4 בערך.

RanMor2

New member
עשיתי אתמול וגיליתי רק היום..

הנתונים באתר ובטלפון לא התעדכנו לי כל אתמול ובקושי שרדתי. יש שם עיצומים ובלה,בלה. אבל זה צריך להגיע למשרד של הבית ספר לנהיגה שלך . תשאל את המורה שלך. :):):) ואני עברתי טסט ראשון :):):):) תודה לכולם פה !!

maestr00

New member
מזל טוב גם אני עברתי ואווו

טסט ראשון אחלה הפתעה

maestr00

New member
המורה שלי התקשר ואמר

לי שעברתי . בדרך כלל הוא מתקשר בשעה 4 אחרי שמקבל את הטפסים ממשרד הרישוי

RanMor2

New member
תתחדש !! :)

אני הייתי צריך לשרוד 24 שעות בשביל לגלות שעברתי.. חשבתי שאני מתמוטט עוד רגע ! שלא נדע עוד חח

אני עשיתי היום...

ואני גם צריך לחכות 24 שעות אלא אם כן הם יחליטו לעדכן פתאום את העמנה קולי/אתר.. :\

maestr00

New member
חחח אבל בסוף עברת רוצה להגיד לך ..

אתמול בקשתי עידוד מחברי הפורום .. מישהוא אמר לי אין מה להפסיד עם הרגשה שאני לעולם לא אעבור ......יצאה הרגשה לא יודע הטסט התחיל חח הייתי מרגיש שלא אעבור למרות כל מאמץ שאעשה "אין מה להפסיד" לא אעבור אז נהגתי והייתי רגוע נהגתי מושלם עשיתי שתי חניות פעם שניה בקש להתחלף היה כל כך קשוח אז ירדתי עם תחושה שנכשלתי אבל הופתעתי לטובה כל היום חשבתי בטסט הבא אעשה הטסט ראשון או שני ... מתי אפשר לעשות עוד טסט פתאם הכל השתנה

RanMor2

New member
לא הייתה לי חנייה..

כשהתחלפנו הוא פשוט אמר לי לעצור בזמן, מוזר . לא נורא. פעמיים חנייה ? חשבתי שאפשר לעשות רק פעם אחת בטסט.. חח גם כן משהו שלא ידעתי עליו. אני מכיר את התחושה הזו של " אוי, עכשיו צריך עוד פעם לחכות חודשיים לטסט והאם לעשות טסט ראשון\שני " אבל בסוף מסתבר שאתה עובר. ככה קרה לי בתיאוריה שלפתע חשבתי שאני לא עובר והתחלתי כבר לחשב ביומן תאריכים שאני יכול לעשות בהם תיאוריה חוזרת, ועברתי . הרגעים האלה של החוסר בטחון זה הדבר הכי מעיק בעולם.. במיוחד כשאתה צריך לחכות 24 שעות בשביל לגלות מה התוצאה - זה כמו לחכות לגזר דין חח באמת .

maestr00

New member
אחי אני גם נמאס לי לחכות

ועכשיו אני שונא הנהיגה בכלל מ 4/12 עד 8/1 3 שעורים חח באמת רציתי לעשות הפסקה ולנסות עוד בחופש אני עדין בן 17 + יום אבל טב שסיימתי וטוב שלא חיכיתי 24 שעות הייתי מתמוטט

RanMor2

New member
חבל להפסיק באמצע

אם מתחילים - חייבים לסיים... תאמין לי שאני כמעט התמוטטתי ב24 שעות האלה של החוסר ידיעה אם עברתי או לא , למרות שידעתי שאני עברתי.. רק רציתי להיות בטוח. אבל עבר
What's next ?

למעלה