עשיתי בית יתומים.. ! הנה קומה ראשונה, חדר אוכל, חדר טלויזיה ושירותים לבנים בנות
ס סופר נובה New member 4/7/03 #1 עשיתי בית יתומים.. ! הנה קומה ראשונה, חדר אוכל, חדר טלויזיה ושירותים לבנים בנות
ס סופר נובה New member 4/7/03 #4 קומה שניה ! שכחתי לציין - קומה ראשונה כללה חדר טלויזיה , חדר אוכל ושירותים בנים בנות.. קומה שניה- ספריה, מקלחות, חדר שינה, והחדר של האומנת.. !
קומה שניה ! שכחתי לציין - קומה ראשונה כללה חדר טלויזיה , חדר אוכל ושירותים בנים בנות.. קומה שניה- ספריה, מקלחות, חדר שינה, והחדר של האומנת.. !
A adva g New member 4/7/03 #6 יש לך רעיונות יפים! רק חבל שאני כל כך שונאת את הילדים בסימס, אני לא אוכל לשחק בבית יתומים מבלי לשרוף אותם! בכל מקרה, זה באמת רעיון מקורי
יש לך רעיונות יפים! רק חבל שאני כל כך שונאת את הילדים בסימס, אני לא אוכל לשחק בבית יתומים מבלי לשרוף אותם! בכל מקרה, זה באמת רעיון מקורי
ס סופר נובה New member 4/7/03 #7 תודה .. רק שכחתי לעשות להם תלבושת אחידה איך מורידים חפצים ומרצפות וקירות מהאינטרנט?
L l u New member 5/7/03 #9 מורידים ואז בWINZIP............. עושים extract ל (אם מורידים רצפה) FLOORS שנמצא ב: GAME DATA שנמצא ב: the sims שנמצא ב: maxis שב: program files שבכונן C: לכי להוראות מהסוף@
מורידים ואז בWINZIP............. עושים extract ל (אם מורידים רצפה) FLOORS שנמצא ב: GAME DATA שנמצא ב: the sims שנמצא ב: maxis שב: program files שבכונן C: לכי להוראות מהסוף@