עשיתי בירור קטן...

sivan1207

New member
עשיתי בירור קטן...

אממ תתפאלו שלא רק מאיה שלנו לא ביקרה בפורום שלה.. חחחח גם נינט לא הראתה זכר..(לפי מה שאני בדקתי) גם ומירי מסיקה לא... אבל לעומת זאת.. רוני דואני - מקפידה מאוד יש לה לפחות 10 הודעות שהיא רשמה.. ולעומת זאת שירי מימון...2 הודעות...חח בסדר גם מכובד.. רק רציתי שתדעו שזה לא כזה נורא...ואנחנו לא לבד...חח כמו שמאיוש אמרה במפגש..היא מתכוונת לבקר פה..("דודי מביא מחשב") כפרה עליה כמה שאני אוהבת אותה...!!!

dor302

New member
>>

מאמי זה לא ממש נכון, נינט בפורום הרשמי שלה ביקרה מס' רב של פעמים אך לא בפורום פה בתפוז.

ככה,

הפורום של נינט בתפוז הוא לא רשמי, הוא פורום מעריצים סביר להניח שהיא לא תכתוב שם. לעומת זאת, ברשמי שלה היא רשמה איזה 11 הודעות אם לא יותר.. מירי מסיקה כותבת בפורום שלה בתפוז, ואני מניחה שרשמת את הניק בעברית אבל הניק של מירי הוא באנגלית.. זהו.

sivan1207

New member
אוקיי תקשיבו חחח

לא התכוונתי לציור פה בלאגן.. זה סתם עניין אותי ואני בטוחה שה עבר לחלקם לפחות בראש... וכן שירי מימון...רשמה רק 2 הודעות גם עשיתי חיפוש גם שאלתי.. אתה מוזמן לראות... אהבתי בטירוף את הפגנת אהבה של רוני למרות שאני פחות אוהבת אותה.. ונינט...(צטערת לא ידעתי שיש לה פורום רישמי) אמרתי לכם אני לא עשיתי מחקר ביררקתי כולה ב-5 פורומים... זה הכל.. אוהבת סיון.. ואגבבבבבבבבב דור אני שמחה שהגבת!! תשמיך להגיב! חחח

sivan1207

New member
שכחתי להגיד

שאני מאוד מאוד אוהבת את כל מי שהזכרתי... וזה לא היה מתוף קטע של זילזול... להפך... אם זה פגע במישהו אני ממש מתנצלת חחח...תודו שאני חנפנית אמיתית... אוהבת...

יפה..חחח

שמתי לב שיש מין אתר כזה שאנשים בונים ויש לי את הכתובות ויש גם לגיים בויז שהם נכנסים לשם וגם לעדי כהן שהיא נכנסת לשם וגם לעוד הרבה חח לכולם בונים שם.. ואולי גם אנחנו נבנה פורום כזה בא לכם!?

חח קראתיי:)

הם מקסימיםם!!! רוני יום לפני הגיוס שלה רשמה בפורום!! אני חושבת מאיה תתחיל למצוא את השיטה לעבוד באנטרנט חחח ולהתחיל להשקיע פה כמו שאמרה לא?;)

מה שנכון נכון!

זה כזה ברור שכמעט אף מפורסם לא ביקר בפורום שלו! רק שתדעו שלנינט ולמירי מסיקה כן יש מחשב והן לא נכנסו לעומת מאיה שאין להן מחשב והיא לא יכולה להכנס! שלמאיה יהיה מחשב היא תכתוב לנו כמעט כול יום ! ותמיד תזכרו שאין כמו מאיה כפרה עליה!

לא קשור שאין מחשבבבבבב...

יש את הסוכנות שהיא מידי פעם שמהה ויש אינטרנט... חוצמזה מאיה טוענת שהיא לא יודעת כלום במחשב זה לא מחייב שבמקומות אחרים היא לא יכולה להשיג מחשב ומישהו שיעזור לה להכנס.. אגב בסוכנות בחדר שישבנו יכול להכנס לה לתמונות שלה עם דודי אבל שניה להכנס לרשום הודעה אי אפשר... אני חושבת שאם רוציםן יכולים!! בכל זאת אני נורא אוהבת את מאיה זה אני רק מדברת את המציאות שקיימת!!

חחח ליטל....ואל תיסחפי..כש...ואם

יהיה לה מחשב, היא ממש לא תכתוב כאן כמעט כל יום.. היא אמרה שהיא תיכנס פעם בחודש, חודשיים ככה ותענה על שאלות... היא ממש לא תיכנס כל יום....ממש לא

למעלה