עשיתי את זה...

טאניוש

New member
עשיתי את זה...

הזמנתי תור לחיסון. למרות שלאון קצת משתעל. האחות טוענת שזאת לא סיבה לדחות, והוא אף פעם לא בריא ב-100%, תמיד או קצת מנוזל או קצת משתעל. אני מקווה שבאמת אפשר. נראה האם יהיה לי מספיק אומץ לא לדחות שוב. ילד בן 5 חודשים ועדיין לא עשינו חיסון של חודשיים...

happy

New member
איזה גיבורה

אני כל כך מבינה אותך. אצלנו החיסונים של ליהי תמיד מתעכבים בחודש (בגלל אמא שלה). אני כל כך פוחדת מהם וגם שונאת את האחות בטיפת חלב!!! מה שמצחיק שכל כך פחדתי מהחיסון של חודשים וכמובן דחיתי אותו בחודש ואז כשליהי קיבלה את החיסון אני כמעט התעלפתי וליהי לא הבינה ממה אני כל כך נרעשת!!! זה כמעט ולא הזיז לה. היא בכתה ממש טיפה וזהו.

סינטה1

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif

זה יעבור בלי להרגיש בכלל. את תראי

ariane

New member
ביום רביעי

יש לי תור לחיסון של חודשיים ואני מתה מפחד. אני כל כך בכיתי בחיסון של חודש שאני לא יודעת איך אני אגיב בחיסון הזה. ואני בכיתי כי יש לעדן בכי שובר לב כשכואב לה ואני מרגישה חסר עונים, אי אפשר להסביר לה שזה לטובתה, כל מה שהיא יודעת שהכיבו לה ואני לא עשיתי כלום כדי שזה לא יקרה... אוף איך אני מרגישה רע עם זה. אז אני ממש מבינה מה שאת מרגישה אבל אני לא רוצה לדחות כי בכל זאת היא צריכה לעבור את זה אז עדיף להתפטר מזה כמה שיותר מהר. בהצלחה

טאניוש

New member
גם אנחנו ביום רביעי, אותו חיסון

נבכה ביחד. נראה לי לנו זה יותר קשה מאשר להם...

אריאן, תקעי לה ציצי ומסטלי אותה

חיסון תוך כדי הנקה פחות כואב. יש אחיות שלא מסכימות לה, אז אפשר להיות ב"כוננות" ולשלוף מיד אחרי הדקירה.

רוניה2

New member
בהצלחה !!

אין ספק שזה קשה אבל כדי להרגיע את כולכן אגלה לכם סוד - מתרגלים (אנחנו ולא הם
) אצלי הם קיבלו את כל החיסונים והגיבו כמעט ללא כל תופעות לוואי. בהתחלה כמעט בכיתי איתם ובהמשך החיסונים כולנו התרגלנו - לאחר החיסון חיבוק חזק והם נרגעו.

למעלה