עשיתי את זה!!

עשיתי את זה!!

אתמול סיפרתי לרב שלי שאני חילוני, וסיפרתי להורים שלי!! "יצאתי מהארון" "חזרתי בשאלה", סופסוף היה לי האומץ לעשות את זה..... אמרתי להם שאני רוצה לעבור לברנקו וויס...... אבל הם אמרו שזה מסובך עכשיו לעבור... ולכן דיברנו עם הרב שלי והוא אמר שהוא לא מחייב אותי לכלום, כלומר שכולם בתפילה בבוקר אני לא חייב לבוא וכל זה... העיקר שאני לא יתחיל לפרסם לכל התלמידים בישיבה שאני חילוני (למרות שרובם כבר יודעים)... וואי, אתם פשוט לא מבינים את זה..... אני כל כך שמח!! מת עליכם!!! וואי, אני מסטול משמחה!!!

faith2

New member
ואם זה היה "יוצא מהארון" בכלל היו..

faith2

New member
יייייייי'ההה../images/Emo99.gif

אני כל כך שמחה בשבילך, ויותר שמחה שהרב והכי חשוב ההורים קיבלו את זה! יש לך אחלה הורים, סמוך עליי! היו כבר כמה מקרים ולא בודדים שפשוט נידו "חוזרי שאלה". כל הכבוד לך ולמשפחה התומכת שלך!

הבאתי את הצמד מילים..

יוצא מהארון- כי זה מה שביטה את זה הכי טוב...... אני הייתי פשוט בשוק איך שכולם ישבו אתמול רגועים ושלווים, ודיברו איתי כאילו לא אמרתי להם כלום....... אני גאה בהורים שלי!!! שהביאוני עד הלום!!

MS6

New member
אחי אולי הייתה סיבה למה הם היו...

שקטים.. אולי איזה משת"פ סיפר להם שראה אותך בלי כיפה או משהו כזה או שאמר שאתה חילוני ומתבייש לספר להם.. תחשוב על זה...

אני יגיד לך את האמת...

הם כבר ראו שאני לא כל כך דתי... אתמול אבא שלי והרב שלי אמרו שהם כבר ראו סימנים...

yossi018

New member
מזל טוב שמעון!!! (נראה לי...)

תשמע כל הכבוד לך שעשית מה שאתה חושב לנכון !!! לי פעם כמעט קרה ההיפך אבל אז התחרטתי...

yossi018

New member
הכל התחיל ביום בהיר אחד...

החלטתי שאני מתחיל להתקרב לדת! התחלתי לשמור בין בשר לחלב 6 שעות! (אני חייב להגיד זה קשה). להניח תפילין בבוקר... אפילו להתפלל מנחה... זה הכל התחיל שלב אחרי שלב, כמעט ושכנעתי את אבא שלי ללכת איתי לבית כנסת בשבת... זה היה בתחילת כיתה י"א... ככה במשך 3 שבועות הסתרתי את זה מכולם אח"כ סיפרתי לחבר הכי טוב שלי אח"כ כבר כולם ידעו ואחד מהכיתה שלי החליט "לאמץ" אותי, רצה לקחת אותי לשיעורים וכל החרא הזה. מיד אמרתי לו שאני לא רוצה והוא התחיל לדבר איתי על חזרה בתשובה אז אמרתי לו שיתחפף לי מהעיניים ותוד ה שהראה לי את הדרך הנכונה... החלטתי שלהיות דתי כמו שהוא ניסה שאני אהיה אני ממש לא רוצה ואז הפסקתי בהדרגה לשמור על המצוות, היום אני עושה הכל פשוט הכל, רק שאני אוכל עדיין רק כשר ובשר וחלב ביחד לא מוכן לשמוע על זה... אני משתדל לשמור לפחות חצי שעה בין בשר לחלב... אני מאמין גדול באלוהים לא היה יום כיפור אחד שפיספסתי בבית כנסת מאז גיל 6 מקווה שאם יצא לכם לדבר עם מישהו שרוצה בסה"כ לשמור על קצת מצוות תתנו לו לעשות את זה לבד ולא להתנפל עליו... נקודה למחשבה. בכל מקרה אני מאושר במה שאני עושה היום...

6 שעות?!?!!?

יכולת לשמור 3 שעות... למה ללכת על גדול?!?!? בכל מקרה יש הרבה דברים יפים בדת..... את המסורת בתור מסורת אני שומר...

למעלה