עשיתי את זה:)

מישהי17

New member
עשיתי את זה:)

אני חייבת להגיד תודה לכל מי שנתן לי עצה, תודה! אתמול היה הלילה הכי מיוחד והכי מדהים שהיה לי בחיים!!! הייתי אצל חבר שלי ווסתם טיילנו ודיברנו וכו...קיצר הגענו לבית שלו ותמשיכו עם הדימיון שלכם..ןפתאום אחחותו נכנסת והיא מזה נבהלה והבינה את הרמז אז עזבה אותנו והיה לנו את הבית לבד::)) אני חשבתי שהפעם הראשונה שלי תהייה מזה לא טובה וכואבת ובקיצור ממש גרועה אבל אני טעיתי בגדול- זה היה מדהים ונהנתי מכל רגע! בכלליות לא היה אכפת לו לחות עד שאני ארצה אז אמרתי לו שאני מוכנה והוא כל 5 דקות שואל את בטוחה בת בטוחה! (מתה עליו החבר הכי טוב שבחורה יכולה למצוא)!! טוב זה כל הסיפור שלי ורק רוצה להגיד שמי שפוחדת מהפע הראשונה לא צריכה כי אם היא עושה את זה עם מי שהיא אוהבת ושהיא מוכנה ה יהיה מדהים! אז בוקר טוב לכולם:::))) שחר אני אוהבת אותך!!!!!!

ויש לי שאלה אליך

למה את מודיעה בכל מקום שקיימת יחסי מין? זה לא המקום הראשון שראיתי את ההודעה הזאת..

LI$A

New member
ויש לי תשובה אליך

כי אין לה חברים ``לא וירטואליים`` לספר להם את זה וה``מנוסה`` שלנו חייבת לשפוך את זה איפשהו ובשביל זה אנחנו כאן תחזרי אלינו כשתהייה לך הודעה באמת מרגשת.........את לא הראשונה את יודעת

LI$A

New member
וההפסד כולו שלה?

כי באמת מה עדיף סקס אך ורק מאהבה?

הזכרת לי-

חברה שלי, ארוחה מישפחתית- אח קטן, היא, סבא אבא אמא וזהו אני חושבת. אח: ל. [אחות שלא ליד השולחן] תיתחתן עם ט. [חבר שלה]- אני יודע כי ניכנסתי לחדר שלה והיה חושך וט. היה עליה... האח הפולט בן שמונה בערך. אמא ניחנקת, אבא נעשה כחול [או להפך] סבא מרחף. אמא אומרות לו להפסיק מיד כי היא לא רוצה לשמוע יותר- היש יותר מצחיק?

למעלה