עשיתי את זה!!!

elley

New member

elley

New member
תודה

המגפונים מגניבים לאללה
ועכשיו שסיימתי את העבודה, אני גם מרשה לעצמי לצאת מהבית, אז אני גם אנעל אותם!

אח, ההנאות הקטנות של החיים...

MayFebruar

New member
ועכשו מגיע לך גם כל הכבוד מוכפל ומשולש!

(ואולי גם עוד זוג מגפיים?
)
אני ממש שמחה בשימחתך!

תהני!!

elley

New member
תודה

אני חושבת שמספיק עם מגפיים לבינתיים. יש שמלה בדרך, ועוד כל מיני דברים שהזמנתי אונליין, שלא לדבר על הספרים שהגיעו השבוע. כדאי שאני אפסיק, האמת...

MayFebruar

New member
את מוכשרת!

גם להצטיין בכתיבת עבודה וגם ולעשות קניות אונליין? סחטיין!
וזה ממש לא נאמר בציניות. להיפך, הלוואי עלי.

elley

New member
לא ממש חוכמה

שני הדברים באנגלית. הכי קל בעולם בערך. בגרמנית זה כאב ראש. כן. לגמרי. אבל אנגלית? |משיכת כתפיים|

een ogenblik

New member
ומה נשאר? לצום?

אני חוששת שכתיבת עבודה טוב יותר מצום. אה, נו, את לא צמה.

מזל טוב. ממש בזמן. עכשיו אפשר לצאת מעבדות לחרות. שוין, החג הלא נכון. טוב, לא משנה, צרור ברכות מאיזה סוג שתרצי.

elley

New member
ועדכון חשוב:

קיבלתי עכשיו מייל מהמרצה. הוא כבר הספיק לקרוא! מה הוא חושב על העבודה שלי? a very original piece. And well written. Sounds very promising!
הוא הולך לתת לי עבורה 3 נ"ז (הרבה *הרבה* יותר ממה שחשבתי שאני אקבל עליה) והציון? 100!!!! וזה אחרי שעל הקורס עצמו (גם 3 נ"ז) הוא *כבר* נתן לי 100.
והוא סיים את המייל בזה שהוא ישמח מאד לראות אותי בכיתתו גם בסמסטר הבא. ברררררררררררור!

אני מאושרת ברמות מטורפות! הולכות פה צרחות מפגרות וריקודים אינדיאניים פרועים, שאין לכם מושג

כן, אני חושבת שהרווחתי את זה:
I SOOOOOO RULE !!!!!!!!!!!!!

elley

New member

(החיוך הזה קטן מדי, אבל זה מה יש באייקונים. תדמייני חיוך מפגר וענקי מרוח על כל הפרצוף
)

elley

New member
אואה

את הציון *הזה* הרווחתי ביושר. לגמרי.
אני עדיין לא נרגעת

יעלי9

New member
דם, יזע ודמעות, הא?

כל הכבוד.
עכשיו יש להמשיך ולטפח את הקשר. הוא לא צריך במקרה איזו עוזרת מחקר בתשלום?

elley

New member
הלוואי

לצערי, זה הולך להיות הסמסטר האחרון שלו אצלנו. הרס לי לחלוטין את התכניות לכתוב איתו את התזה בסמסטר הבא, אבל נו, שוין. בסמסטר הזה אני אנסה להתחנף לפרופסור החדש. נקווה לטוב...

תמרה 1958

New member
כל הכבוד!!!

בהתחלה לא הבנתי מה זה 3 ניו זילנד, (3 נ"ז....) אבל אז נזכרתי שלא כל העולם סובב סביבי והבנתי

למעלה