מה שלומך? לאן נעלמת? הורידו לי את התפרים אחרי 5 ימים והיום אני כבר 17 ימים אחרי הניתוח ונשקלתי לפני כשבוע וירדתי כבר 10 קילו. מרגישה מצוין. אין שום זכר לזה שעברתי ניתוח ואפילו החתכים מתחילים להיות ממש מטושטשים. מאושרת מאושרת מאושרת. מה שלומכם?
חזרתי מאילת ושוב חוזרת לשם שבוע הבא כי הבת והבן הצעיר שלי עובדים וגרים שם אני שמחה בשבילך העיקר שהכל בסדר נו בואי איתי לאלת מגיע לך חופש הפעם לא בית מלון אלא להשכיר חדר לילה שניים או שלושה נראה כבר מה את אומרת ? את באה?
איזה קטעים איתך. יחי על הספונטניות. כמה כייף לשים תרמיל על הגב ולנסוע. אבל יקירתי - ראשית תודה על ההצעה (אין ספק שזו הצעה שקשה לסרב לה) אבל - יש לי ילד קטן בבית, ורק חזרתי לעבודה אחרי חופשת המחלה...... אבל מפרגנת לך מכל הלבבבב. את באה למפגש בסוף החודש או שכבר תהיי שוב באילת?
אכן סיפור חיים לילדה בגילך. מאחלת לך שתקחי את הכלי המדהים שקיבלת ותמנפי אותו ואת החיים שלך קדימה. מגיע לך, תהני עם הילדה שלך בגדילתה מאמינה שעוד תעברי דרך שתוביל אותך לשביל הזהב שביל שבו חייך יהיו טובים ומאושרים.
אני בטוח שאחרי מסכת חיים כזו את תהיי בדרך שממנה תוכלי לבחור ולהמשיך בדרך בטוחה שממלאת גם את החיים במשמעויות החיוביות. לא קל להפטר מטיפוסים כאלה שמשרים עלינו את התחושה שאנחנו נאהבים ורוצים אותנו. כמה מאיתנו יודעים עד כמה זה רגיש להיות שמן ודחוי. עד כמה השמנה יכולה בעצמה להיות מעגל סגור של תסכול מתמשך ומתעצם. ההשמנה היא רק חלק מהבעיה והדרך לאושר עשויה להיות ארוכה ומלאת אתגרים לא פשוטים: אל תתיאשי ותלמדי לאהוב את עצמך, לסלוח לעצמך. את מוכרחה להפטר מדמויות כאלה שלכאורה קנאיות ושומרות לעצמם. בטעות חושבים שיש שם קשר של אהבה אבל יוצא מזה ההיפך. מאחל לך דרך צלחה בהמשך
ריגשת אותי עם הסיפור והוידוי שלך. נשמע שעברת הרבה בחיים. נכנסתי לפרופיל שלך בפייסבוק ואת אכן בחורה מאד יפה ויש לך ילדה פשוט מהממת!!! בובה קטנה מאחלת לשתיכן המון אושר ושמחה ולך הגשת החלום שלך- להיות רזה.
אם רק הייתי יודעת הייתי הראשונה להתייצב איתך בבית החולים, אפילו הייתי בחופש ביום שני... סיפור חיים מדהים ועוד יותר מדהימה הבחורה שמאחוריו , שועטת קדימה אל החיים, שיהיה בהצלחה!!! אנחנו פה איתך
שיהיה לך המון המון בהצלחה!!! אין ספק שאת חזקה ותמשיכי להתחזק. ושתיהיח עוד יותר יפה ומהממת!!! אני עשיתי טבעת ב1.6 ואני לא אשקר.. עוד לא נשקלתי ואין לי מושג כמה ירדתי.. אני רק יודעת שברגע זה ממש אני לובשת ג'ינס שלא עלה עלי חודש אחרי שקניתי אותו, ועכשיו הוא טיפה (ממש טיפה) גדול... אבל ההרגשה מעולה!!! מחר-16.6 אני חוגגת יום הולדת 26.. בידיעה ששנה הבאה את החגיגה אני יעשה בים בתקווה בביקיני
... אני לא ימשיך לחפור כי היום זה היום השמח שלך!! אז שוב.. המון המון בהצלחה! הדס
הדס מקסימה, מאחלת לך מזל טוב ליום הולדתך ה- 26 (יו איזה צעירה גם את). כמוני - גם את קיבלת יופי של מתנה ליום ההולדת - טבעת. מאחלת לך המון בריאות ושמחה. ויחי הביקיני בשנה הבאה שתלבשי (אם כי גם בבגד ים שלם אפשר להיראות מעולה) אז - שוב מזל טוב ותהני מהיום שלך. שרון יסמין
חתיכת סיפור חיים הבאת. לא להאמין שאת כל זה עברת בגילך הצעיר כל כך. שמחה עבורך שהחלטת את ההחלטה הנכונה, קבלי באהבה כל תמיכה מהסביבה לצעד זה ובע"ה את תעלי עוד על השביל הנכון. על פי כתיבתך נראה כי יש בך כוחות עצומים ואת מסוגלת לעבור זאת בגאווה ובהצלחה, אני רק מבקשת ממך, אל תעברי זאת לבד. נסי להגיע לסוג טיפול שיסייע לך להתגבר על כל הקשיים הללו וכן לקבל כלים על מנת להתמודד טוב עם העתיד. מקדישה לך שיר בלינק המצ"ב באהבה. קבלי כמה חיבוקים שתרצי, הרבה כוחות ותקווה, ילדת הכפר.