עשיתי את זה

haya505

New member
../images/Emo229.gif../images/Emo39.gif

אני שמחה לשמוע שאת מרגישה טוב כאבו בשהורידו לך תפרים ? ירדת במשקל או עוד לא

היי חיה

מה שלומך? לאן נעלמת? הורידו לי את התפרים אחרי 5 ימים והיום אני כבר 17 ימים אחרי הניתוח ונשקלתי לפני כשבוע וירדתי כבר 10 קילו. מרגישה מצוין. אין שום זכר לזה שעברתי ניתוח ואפילו החתכים מתחילים להיות ממש מטושטשים. מאושרת מאושרת מאושרת. מה שלומכם?

haya505

New member
לשרון יסמין

חזרתי מאילת ושוב חוזרת לשם שבוע הבא כי הבת והבן הצעיר שלי עובדים וגרים שם אני שמחה בשבילך העיקר שהכל בסדר נו בואי איתי לאלת מגיע לך חופש הפעם לא בית מלון אלא להשכיר חדר לילה שניים או שלושה נראה כבר מה את אומרת ? את באה?

יחי על הספונטניות

איזה קטעים איתך. יחי על הספונטניות. כמה כייף לשים תרמיל על הגב ולנסוע. אבל יקירתי - ראשית תודה על ההצעה (אין ספק שזו הצעה שקשה לסרב לה) אבל - יש לי ילד קטן בבית, ורק חזרתי לעבודה אחרי חופשת המחלה...... אבל מפרגנת לך מכל הלבבבב. את באה למפגש בסוף החודש או שכבר תהיי שוב באילת?

haya505

New member
../images/Emo264.gif../images/Emo62.gif

דרך צלחה את צועדת לכיון הנכון כחי לך מנורה שתאיר לך את הדרך בהצלחה מתוקה ותרגישי טוב

haya505

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

לבת אל430 כחי לך חיבוק מכל הלב יש פה משפחה חמה ואהבת תשמרי על הבריאות שלך

peali

New member
מתוקה מחזקת אותך ומעריצה אותך

את אישה נהדרת וצעירה ומאחלת לך שתרזי ותתחזקי ותשקמי את עצמך וחייך. אם לא נעשה את זה לעצמנו אף אחד לא יעשה את זה בשבילנו

שמחה37

New member
תודה על השיתוף

אכן סיפור חיים לילדה בגילך. מאחלת לך שתקחי את הכלי המדהים שקיבלת ותמנפי אותו ואת החיים שלך קדימה. מגיע לך, תהני עם הילדה שלך בגדילתה מאמינה שעוד תעברי דרך שתוביל אותך לשביל הזהב שביל שבו חייך יהיו טובים ומאושרים.
שמחה

לילך 1233

New member
בת אל בהצלחה בתהליך !!!!

יש לך סיפור חיים מרגש מאוד מאחלת לך הצלחה בהמשך הדרך ותהני מהתהליך

2יהודית5

New member
לבת אל

מזל טוב הרבה בראוות ואושר שהיה לך 26 לבבות ושיתגשמו כול משאלותיך

רוייקו

New member
../images/Emo24.gif וידוי מצמרר, אמיץ ומרגש

אני בטוח שאחרי מסכת חיים כזו את תהיי בדרך שממנה תוכלי לבחור ולהמשיך בדרך בטוחה שממלאת גם את החיים במשמעויות החיוביות. לא קל להפטר מטיפוסים כאלה שמשרים עלינו את התחושה שאנחנו נאהבים ורוצים אותנו. כמה מאיתנו יודעים עד כמה זה רגיש להיות שמן ודחוי. עד כמה השמנה יכולה בעצמה להיות מעגל סגור של תסכול מתמשך ומתעצם. ההשמנה היא רק חלק מהבעיה והדרך לאושר עשויה להיות ארוכה ומלאת אתגרים לא פשוטים: אל תתיאשי ותלמדי לאהוב את עצמך, לסלוח לעצמך. את מוכרחה להפטר מדמויות כאלה שלכאורה קנאיות ושומרות לעצמם. בטעות חושבים שיש שם קשר של אהבה אבל יוצא מזה ההיפך. מאחל לך דרך צלחה בהמשך

טלטל276

New member
לבת אל

ריגשת אותי עם הסיפור והוידוי שלך. נשמע שעברת הרבה בחיים. נכנסתי לפרופיל שלך בפייסבוק ואת אכן בחורה מאד יפה ויש לך ילדה פשוט מהממת!!! בובה קטנה:) מאחלת לשתיכן המון אושר ושמחה ולך הגשת החלום שלך- להיות רזה.

LATIN GIRL77

New member
איזה כוחות, סוף סוף שמת את עצמך במקום הראשון

אם רק הייתי יודעת הייתי הראשונה להתייצב איתך בבית החולים, אפילו הייתי בחופש ביום שני... סיפור חיים מדהים ועוד יותר מדהימה הבחורה שמאחוריו , שועטת קדימה אל החיים, שיהיה בהצלחה!!! אנחנו פה איתך

בתאל המהממת!!

שיהיה לך המון המון בהצלחה!!! אין ספק שאת חזקה ותמשיכי להתחזק. ושתיהיח עוד יותר יפה ומהממת!!! אני עשיתי טבעת ב1.6 ואני לא אשקר.. עוד לא נשקלתי ואין לי מושג כמה ירדתי.. אני רק יודעת שברגע זה ממש אני לובשת ג'ינס שלא עלה עלי חודש אחרי שקניתי אותו, ועכשיו הוא טיפה (ממש טיפה) גדול... אבל ההרגשה מעולה!!! מחר-16.6 אני חוגגת יום הולדת 26.. בידיעה ששנה הבאה את החגיגה אני יעשה בים בתקווה בביקיני
... אני לא ימשיך לחפור כי היום זה היום השמח שלך!! אז שוב.. המון המון בהצלחה! הדס

מזל טוב להדס

הדס מקסימה, מאחלת לך מזל טוב ליום הולדתך ה- 26 (יו איזה צעירה גם את). כמוני - גם את קיבלת יופי של מתנה ליום ההולדת - טבעת. מאחלת לך המון בריאות ושמחה. ויחי הביקיני בשנה הבאה שתלבשי (אם כי גם בבגד ים שלם אפשר להיראות מעולה) אז - שוב מזל טוב ותהני מהיום שלך. שרון יסמין

אלישבע24

New member
הדס יקרה,הרבה מזל-טוב,

כייף לקרוא על חוויות של מנותחים אחרים, אל תראי בזה חפירה, זה ממש לא.

ווהוו...

חתיכת סיפור חיים הבאת. לא להאמין שאת כל זה עברת בגילך הצעיר כל כך. שמחה עבורך שהחלטת את ההחלטה הנכונה, קבלי באהבה כל תמיכה מהסביבה לצעד זה ובע"ה את תעלי עוד על השביל הנכון. על פי כתיבתך נראה כי יש בך כוחות עצומים ואת מסוגלת לעבור זאת בגאווה ובהצלחה, אני רק מבקשת ממך, אל תעברי זאת לבד. נסי להגיע לסוג טיפול שיסייע לך להתגבר על כל הקשיים הללו וכן לקבל כלים על מנת להתמודד טוב עם העתיד. מקדישה לך שיר בלינק המצ"ב באהבה. קבלי כמה חיבוקים שתרצי, הרבה כוחות ותקווה, ילדת הכפר.

בתאל430

New member
תודההה

תודהה רבהה לכולכםם על התמיכה ושהקדשתם זמן לקרוא את הסיפור שלי אני מבטיחה לעדכן ולהתעדכן מהפורום .... אתם נותנים לי הרבה כוחות .... :)

למעלה