עשיתי את זה!

עשיתי את זה! ../images/Emo9.gif

אני לא מאמינה שעשיתי את זה...
הייתי היום באוניברסיטה וסגרתי את המערכת לסמסטר הקרוב. שיעור ראשון מחר בשמונה וחצי בבוקר. מקדם ההיסטריה בשחקים.

גם נתראה וגם נשתמע

אני צריכה שתדריך אותי לגבי הקטע הזה עם הרדיו. אגב, לא שכחתי אותך. עוד לא מצאתי את מספר הטלפון.

צימעס

New member
מזל טוב!

שו מקדם היסטריה? מה מפחיד? פרטי את הפחד לפרוטות, פה, קבל עם ואפי, ונבריח אותו

מה יש לפרט?

כמו שנכשלתי בהשגת המטרה בפעם הראשונה, אני יכולה להכשל עכשיו. רק שעכשיו זה יהיה כשלון הרבה יותר מוחץ. אני עוזבת לרגע בצד את שאר הפרטים, כמו ממה אני אתפרנס ואיך אני אשלם את המשכנתא, כמו זה שכולם שם יכולים להיות הילדים שלי, כמו שאני לא מתורגלת בלשבת וללמוד כבר הרבה מאוד שנים... שאמשיך?

צימעס

New member
קחי טריק שעזר לי

כשהייתי חיבת לגמור את הלימודים, לא לקחתי אף קורס עם עבודה, אלא רק עם בחינה סופית, כדי שלא יהיה צ'אנס לגרור.

השתמשתי כבר בטריק הזה לבד

עדיין זה משאיר אותי עם סמנריונית אחת (בנושא הזמר העברי) ושני תרגילים (יסודות הסיפורת ו"סמל ומרחב בסיפורת של עוז, יהושע, אפלפלד וכהנא-כרמון").

../images/Emo49.gif ו- ../images/Emo50.gif ../images/Emo140.gif

את לא יודעת כמה שאני מקנא בך.
תהני מכל רגע, הלוואי שהייתה לי עכשיו היכולת לחזור ללמוד

מתוצאותה יום הראשון:

הכל היה כמעט מושלם. באמת. היה לי יום טוב כמו שלא היה לי כבר הרבה מאוד ימים. כל-כך הרבה דברים הסתדרו בדיוק במקום בו הכי טוב שיסתדרו, עד ש... הלכתי לאסוף את השלי-מוביל מהחנייה בהר-הצופים וראיתי ששברו לי את המנעול וגנבו לי את הרדיו. חיללו את השלי-מוביל.
שימותו.

ולי פוצצו בשבוע שעבר

השמשה הקדמית והראי השמאלי. תגידי תודה-תמיד יכול להיות יותר גרוע.

היה יותר גרוע: קיבלתי גם דו"חנייה

(120 ש"ח). אבל שאר הדברים היו באמת מעל ומעבר למצופה. יש לי קורסים נורא מעניינים, מרצים נהדרים (חוץ מאחד) וכולם נורא טובים אלי ובאים לקראתי. האישה החמודה במזכירות הפקולטה למדה עם אחותי בתיכון וכרנאה שזה מקנה לי כמה נקודות זכות אצלה, או שהיא פשוט מתוקה באופן טבעי. מזכירות החוג קיבלה אותי חזרה בחיוך ענק ומאוד השתדלה עבורי שיהיו לי הקורסים שאני רוצה ושאצליח לכלות הכל בזמן. אחת המתרגלות שלי הסכימה לקבל אותי באמצע השנה, למרות שהתרגיל הוא סמסטריאלי וכשבאתי לדבר איתה על החובות שיש לי להגיש לה מהסמסטר הקודים, אמרה שהיא זוכרת שלמדתי איתה בתואר הראשון והיא פוטרת אותי מההגשות האלה. חומר הקריאה שהיא נתנה לי נורא מעניין (תיאוריה של הספרות) ויש לי סמינר בנושא "שירי גלי" (למאותגרי פורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה: שירים ישראלים מתחילת המאה הקודמת ועד סוף שנות ה-60). יש לי עוד שני דברים מאוד-מאוד-מאוד-מאוד משמחים שמתרחשים בימים האחרונים, אבל אני עדיין מנועה מלפרט. אם הכל ילך כשורה, יהיה לי אושר גדול
). האחד קשור בתחום ה
והשני בעניינים שב
.

למעלה