עשיתי את זה

אתי@

New member
שמופית - שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך

אני בטוחה שעבורך זו היתה ההחלטה הנכונה ביותר
שיהיה בהצלחה

יעלי2

New member
לשמופית

לגבי עיסוי תינוקות. בבית הספר לרפואה אלטרנטיבית שאני לומדת יש אפשרות לעיסוי תינוקות ויש 3 גננות שלומדות איתי ויעשו את זה. אבל זה קורס השלמה. כבסיס הם חייבות ללמוד קורס עיסוי למבוגרים שהוא מעשי ועיוני. יש בזה הגיון רב. צריך לדעת איפה ללחוץ ומה לעשות (העבירו לנו קורס החייאה השבוע כי בלי זה לא מקבלים תעודת מטפל). אנחנו לומדים את כל מערכות גוף האדם והשרירים ונבחנים על זה. למעשה אני לא מגיעה למפגש למרות שרציתי כי יש לי מבחן ביום שני. אם את רצינית לגבי עיסוי ילדים, זה המסלול אצלינו. אם לדוגמא אני ארצה להמחות בהמשך בעיסוי ספורטאים אני חייבת קודם ללמוד עיסוי בסיסי.

איקוש

New member
../images/Emo13.gif תהני!

איזה יופי שזה עבר חלק עם הבוס! יציאה מושלמת - בלי עלבונות ומבטים עקומים. עכשיו את בטח ישנה בשעה המוקדמת הזאת, אה? גם אני רוצה... בקיצור - תהני מהחופש.

הילית*

New member
שמחה לשמוע שעשית מה שטוב לך

תאמיני לי שגם אני לפעמים בגלל דברים שמפריעים לי (מאוד) בעבודה בא לי לקחת את הדברים ולעוף מכאן. אבל אין לי אומץ ואני מבליגה. כנראה שבאמת צריך את הקש שישבור את גב הגמל.... שיהיה בהצלחה

שמופית

New member
תודה על התמיכה בנות ../images/Emo140.gif

גם ביום שאחרי, אני מרגישה כל כך שלמה עם עצמי ויודעת שזה רק לטובה

nikit1

New member
גם אני במאחרים...מחזקת את ידייך

על ההחלטה- אני מתארת לעצמי כמה קשה היה לקבל אותה. כל הכבוד

daldan

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

אם את שלמה עם ההחלטה אז זה היה המעשה הנכון, וזו ההזדמנות שלך ללמוד משהו שאת אוהבת (עושה רושם שיש לך כוונים מאד מעניינים) אז שיהיה בהצלחה

שמופית

New member
אחלה, אני אשמח להיפגש ../images/Emo45.gif

מאמצע פברואר... נוכל להתגלגל לנו ביחד

Hadar p

New member
וואלה? לרוברט יש יומהולדת ב- 09/04

ולא רוצה לבאס.....אחותי ילדה בדיוק שהיה ה- ת.ל.מ שלה! 02/05/02

fila

New member
שמופית

אם את מרגישה שעשית מה שטוב לך ואת שלמה עם ההחלטה שלך- אז אני מפרגנת ושמחה בשבילך!

fila

New member
שמופית

אם את שלמה עם ההחלטה שלך אז אני מפרגנת ושמחה בשבילך!

למעלה