עשיתי את זה

שמופית

New member
עשיתי את זה ../images/Emo88.gif

אין לכן מושג איזה אבן ירדה לי מהלב !!! דיברתי עם הבוס והיתה שיחה חביבה ונפרדנו כידידים. אז זהו. למזלי אני לא צריכה להישאר עד סוף החודש והחל ממחר אני מובטלת

POOH*

New member
בדיוק כתבתי לך הודעה בשירשור הקודם.

בכל מקרה שמחה לשמוע שעשית את זה והוקל לך... מקווה שתמצאי משהו אחר מהר.. POOH

שמופית

New member
לימור, השיחה היתה די קצרה כי

הוא היה באמצע קניות... שאלתי אותו אם אפשר לדבר והוא אמר שכן. אמרתי לו שאני מאוד מצטערת, אבל אני לא מרגישה שאני מסוגלת לתרום למשרד ולמרות שהורדנו יום בשבוע, זה עדיין לא עוזר לי. הוא אמר שהוא שם לב (כנראה מנהל המשרד סיפר את הצד שלו בכל האירוע שהיה אתמול עם העישון) ושאל מה אני מציעה. אמרתי לו שהחלטתי לעזוב. הוא אמר: אוקיי. אז ניפרד כידידים. וזהו. איחלתי לו בהצלחה במעבר למשרדים החדשים והוא אמר תודה ונדבר וביי... האמת היא שדי השתמשתי בהריון שלי כבתירוץ אבל אני מניחה שאם הייתי נהנית מהעבודה ואם היחסי עובד-מעביד במשרד היו שפירים, המצב לא היה מגיע למה שהגיע. אז אמרתי לו שבגלל ההריון אני עייפה ולא יכולה להישאר שעות נוספות (מה שנכון), ובגלל ההריון הראש שלי לא במיוחד במקום והזכרון שלי נהיה זוועתי (מה שנכון) אבל בסופו של דבר - פשוט שנאתי את העבודה !

limor 2

New member
איזה קונקרטיות..שום רגש מצידו..

אפילו לא זימן אותך לשיחה בארבע עיניים? נשמע לי בו אדם קקררררר

שמופית

New member
קראתי את ההודעה בשירשור הקודם...

אכן, את בהחלט מבינה איך אני מרגישה... נשמע כאילו עברתי בדיוק מה שאת עברת מבחינה פיזית ונפשית. תודה על העידוד

אז מזל טוב!!!! תעשי חיים!!!!

כיף לשמוע אדם שרע לא ומחליט ועושה משהו בנידון! כל הכבוד!

שמופית

New member
תודה ../images/Emo9.gif

יש לי בקשה גלגלית, רק אם תוכלי ורק אם יצא לך.... הבנתי מחברה שלי שבוינגייט מסמיכים מדריכים לעיסוי תינוקות. זה משהו שמעניין אותי עכשיו ורציתי לדעת אם שמעת על זה משהו או אם יש לך עלון שלהם או אפילו מספר טלפון לאן להתקשר לברר. תודה !!

danonit

New member
אני שמחה בשבילך ../images/Emo13.gif

ומקווה מאוד שתמצאי משהו חדש שיעניין אותך ויעסיק אותך ... נ.ב. מה זה עיסוי תינוקות?

שמופית

New member
זה בדיוק כמו שזה נשמע....

וזה משפר (או לפחות אמור) את הקשר בין התינוק להורים ולפי מה שהבנתי אמור בעיקר לעשות כיף לתינוק. אין לי כל כך הרבה ידע בנושא. בינתיים אני מחפשת על זה חומר, כי זה נראה לי נושא נחמד ומעניין ללמוד וגם לעבוד בו

חנץ

New member
תנסי לפנות לג´ונסון אנד ג´ונסון

יש להם חוברות, קלטות ואולי גם קורסים בנושא - 1800373733

רחלילי

New member
מזל טוב להורדת האבן!

אני שמחה בשבילך שעשית מה שהרגשת שיהיה נכון בשבילך. מקווה שמעתה ואילך דברים ילכו בקלות. רחלי.

אוסנת123

New member
קצת מוזר לברך במזל טוב

אבל - מזל טוב!!! כל הכבוד על האומץ ועל היושר האישי. באיזה תחום את מחפשת עבודה?

שמופית

New member
וואלה, אם הייתי יודעת מה אני רוצה

לעשות כשאני אהיה גדולה, מצבי היה טוב
בהכשרתי אני מעצבת ובונה אתרים באינטרנט. גם קורות החיים שלי די מכוונות על הקטע הזה כי יש לי נסיון של 3 שנים. בלית ברירה אני יכולה גם לשמש כמזכירה או מדפיסה, פקידת קבלה או משהו בסגנון. מה שכן, אם יש משהו שהייתי רוצה לעשות זה לעבוד בחנות פרחים ולעשות זרים
אני חולה על פרחים !!! עוד תחום שאני מתה עליו אבל יודעת שאין סיכוי זה - קופירייטינג. אני טובה בקטע של סלוגנים וג´ינגלים אבל יודעת שאין סיכוי להתקבל למשרד פירסום בלי קשרים ואין לי

אוסנת123

New member
אני אשמח לאותת אם אני אשמע

על משהו שיכול להיות רלוונטי. אני באה לגמרי מתחום אחר אבל שומעת דברים פה ושם...

ג טלי

New member
כל הכבוד על ההחלטה האמיצה

מאחלת לך המון בהצלחה ושתהיי מאושרת.
אגב, מגיעים לך פיצויים בגלל ההריון או שזה עוד מוקדם מדי ?

שמופית

New member
תודה ../images/Emo140.gif

לא מגיעים לי פיצויים (צריך לעבוד במקום עבודה חצי שנה לפני הכניסה להריון...) אבל לפחות אני אוכל לתבוע דמי לידה מביטוח לאומי
אלא אם הם יחליטו להחמיר גם את התנאים לזה... בינתיים לפי החוק צריך שיהיו לי 15 חודשי עבודה מתוך 22 חודשים מהיום שבו הפסקתי לעבוד, ויש לי בדיוק 15

פלוציקה

New member
כל הכבוד לך ../images/Emo45.gif

עכשיו חזרתי הביתה, עברתי על השרשור הזה ושרשור קודם בנושא... אם העבודה הזו עשתה לך כל כך רע, אז באמת כל הכבוד לך על האומץ לקום ולעזוב... אני לפני כ8 חודשים עשיתי את אותו הדבר, עבדתי בעבודה שפשוט כל יום הייתי חוזרת עצבנית ממנה הבייתה, האנשים שעבדתי איתם היו אנטיפטים, הייתי פשוט סובלת שם... עד שיום אחד שאלתי את עצמי למה אני בכלל מכריחה את עצמי לעבוד שם? כסף הייתה התשובה היחידה שמצאתי והחלטתי שכסף זה חשוב אבל לא הכי חשוב, ושאפשר להרוויח וגם להנות מהעבודה בו זמנית... תמיד חלמתי לעבוד בתחום התיירות, וככה בלי שום ניסיון, החלטתי לחפש עבודה בתחום... אני כבר 8 חודשים עובדת בחברת תיירות (למרות שעכשיו אני חושבת לעזוב אותה לטובת חברה אחרת בתחום) אני מאוד אוהבת את העבודה הזו וממש נהנת בה, הכסף אומנם לא משהו אבל עם הזמן אני מקווה שגם זה ישתפר... אני מרגישה שהגשמתי את אחד החלומות שלי... כל מה שנשאר לי לאחל לך זה שתגשימי את החלום שלך גם... המון המון

Ronnie*

New member
כל הכבוד!

לדעתי קיבלת החלטה מצוינת, למרות ה"מצב" בשוק... הבריאות שלך ושל התינוק יותר חשובה מכל דבר אחר. תהני לך מהחופש, ובהצלחה עם הרעיון של עיסוי תינוקות... זה נשמע נורא נחמד.

למעלה