עשיתי את זה...

מתקתק99

New member
עשיתי את זה... ../images/Emo178.gif

לילה טוב לכולם, אני יודע, שאני לבד כאן. אבל לא אכפת לי, אולי מישהו יתעורר...?!
התמודדתי עם ענין משפחתי, שהציק לי, בזמן האחרון. כתוצאה מנסיבות מסויימות, הייתי עד לנושא והייתי אמור לפעול בנדון. מסוג האינפורמציה, שנחשפים אליה ואי אפשר שלא להתייחס ולפעול בהתאם. הייתי חייב \ צריך \ מוכרח ... טחנתי את הנושא מספר ימים. המסקנה, שעלי לעשות צעד לא נעים ולומר דברים לא נעימים לבן משפחה. דברים, היכולים להשפיע על חייו, מבחינה מסויימת. אני בא בתור השליח\המעורר\היודע ושקשה לו לשאת בזה יותר. אחרי שבועיים של קבלת החלטה יזמתי ופעלתי בנדון. ( מתנצל, שאני לא מספר את הסיפור פשוטו כמשמעו, אישי מדי... ) כמובן, שחששתי מהתגובה של השומע בנוסף על הלחץ של המעמד הלא נעים. לפעמים, השד לא כל כך נורא.... וכך היה... השומע, שתה כל מילה שלי והתעניין מאוד בדבריי\בטענותיי\בגילויי. ותוכן השיחה, לא השפיע על אופי היחסים בינינו גם אחרי השיחה. השיחה הזו תכה גלים...מוכן נפשית ופיזית... יהיה בסדר כשבאים ממקום של אמת וצדק... אני כותב וחושף כאן את עצמי הרגשתי צורך... והצורך הוביל אותי לכאן... לפורום הזה... מעניין למה...
בכל אופן, חלומות פז חברים וחברות, מקלחת מרעננת...לבד...ולישון... גוד א נאכט
אנד סוויט דרימז

yosef 30

New member
אולי נקרא לך "תימניית השבט"

תגיד אתה גם הולך לתמניאדה שמתקיימת באילת
אם חשבת שאתה לבד במשפחה הזאת אז יש לך טעות גדולה מאוד. אחרי שכולם הולכים לישון, אני עובר בין המיטות של כולם ומחסה אותם, כך שיהיה להם נעים כללללללללללללללללל הלילה אליך אני לא בא
. אני לא יודע על מה דיברת עם בן המשפחה או מי שזה לא יהיה אך נשמע שזו הייתה החלטה לא פשוטה עבורך לבוא ולדבר וגם ההשלכות שאתה מדבר עליהם נשמעות מאוד משמעותיות. קשה לקחת החלטות העלולות מאוד גורליות במיוחד על חייו של אדם מסויים. אני גם חוויתי חוויה דיי דומה שהייתה מאוד קשה. אני עד היום לא יודע אם לא עשיתי טעות. אני חושב שלא כי ממילא זה היה קורה, בשיתוף שלי אני חושב שרק זירזתי את הנושא. אני מאוד מקווה שאותו אדם שסיפרת לו ימשיך להגיב באותה מידה שהגיב יחד איתך. אתה יודע זה כמו יציאה מהארון מול ההורים/משפחה/חברים. בהתחלה יש הבנה והכל בסדר, שומעים את הקושי שלנו את הפחד שלנו, ואת האהבה שיש לנו כלפיהם. ואז יום למחרת כאילו לא דיברת איתם בכלל. הכל מתהפך. ההורים נכנסים לסרט וכעסים ומחפשים אשמים. החברים קשה להם - כאילו מה לקחת להם. חלק לא רוצים לראות או גרוע מזה לדבר איתך יותר - ורק אתמול הם פירגנו. ומגוון התגובות עשיר מאוד. אני מאחל לך שלא כך יהיו הדברים. ואם תרצה לדבר על זה באופן אישי אתה יודע על מה ללחוץ
. מאחל לך שינה נעימה ושקטה. אתה לא לבד כאן. ועכשיו אני בטוח שאתה מבין מה משך אותך לפורום הזה
יוסף.

מתקתק99

New member
אתה מגרה אותי למלחמה...ראה הוזהרת...../images/Emo59.gif

שמי, בחיים הפרטיים הוא : א-ו-פ-י-ר והכינוי שלי, כאן, מתקתק99, פשטייסט...?!
תימני אסלי, אבל אף פעם לא נכחתי בשום תימניאדה באילת. > אחרי, שאתה מכסה את כולם ומבצע את זממך, איך יישאר לך כח במותניך...לכסות אותי...הא...?!
> יוסף, עברתי מספיק בחיים התמודדויות ומצבים שונים. תודה לאל, אני מאוד מחובר לעצמי, בעל אינטואיציה חזקה ונותן דרור לקול הפנימי, האמיתי, שבי. הווי אומר, פרט לזה, שנקלעתי לסיטואציה הזו, שלא מבחירה. אני רואה בפעולה, שביצעתי אמש, גם כשליחות. בשליחות הזאת, חשפתי אמת למישהו, לאחד האנשים החשובים בחיי. גם אם האמת שלילית ולא נעימה, צריך לשמוע ולדעת. אם לא הייתי עושה זאת, המצב היה מחריף ואני הייתי מסתכל מהצד ונאכל יותר ממה שנאכלתי עד היום. שילמתי מספיק בעצבים. למזלי, כלפי חוץ, אני תמיד נראה מחוייך ורגוע. אני לוקח בחשבון, שיתכן והיחסים עם אותו בן משפחה יעלו וירדו. אני אחראי ושלם עם האקט, שנקטתי אמש. זה היה גם לטובת אנשים נוספים הקרובים מאוד אלי. יוסף, אני לא כבד משקל...במציאות...(שחום\שזוף, רזה\חטוב, סקסי, 1.75, טיפוס שמח\אופטימי)
הנושא הזה, הוסיף לי מס' ק"ג נוספים ולא רצויים. אחרי השיחה, הרגשתי כאילו צפתי מקרקעית הים עד מעל פני הים. נושא טעון ועדין מאוד... >>> יוסף, אני יודע על מה ללחוץ...השאלה אם אתה יודע על מה אלחץ...באופן בו מתקתק99 \ א-ו-פ-י-ר לוחץ...
ו...עדיין אין לי מושג... מה משך אותי לכאן... זה מה ולא מי, נכון...?!
הערב אני הולך לפזז על רחבת ריקודי העם, שבבית האגודה. היה לי סופ"ש מהנה וממצה... כך גם מאחל לכולם, רק טוב, בריאות, אושר ו...בלי בעיות בחיים (שקשה להימנע מהם). באהבה גדולה א-ו-פ-י-ר.

האמת שהיה ממש ממש כיף!

תזכורת קלה לעצמי - בפעם הבאה לבוא עם נעלים שלא ילחצו לי שעה וחצי אחרי שהגעתי. מעבר לזה היו אנשים נחמדים, המוזיקה היתה מעולה! מיושנת קמעה אבל טובה, הלוואי כל מסיבה תיהיה ככה!

מתקתק99

New member
ו..אני לא מוכן לגילוי עריות בבית הזה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

yosef 30

New member
מתקתקי מה קרה ....../images/Emo35.gif

שמעת מרוקאי התחלת להתבלבל
כל שלוש דקות הודעה
מה נסגר איתך כפרה
תזחור לעבודה ותתחיל להתרכז בשירות שאתה אמור לתת. ומי כמוני יודע שאתה נותן שירות מקצועי

מתקתק99

New member
אתיוש הצליח ל...היום...אבל...ו...../images/Emo3.gif

זה...זה...איתיוש, שמתי לב לחדות שבו, לזה שהוא מאוד ענייני, קצר וקולע...(בד"כ)...
אני דורש להעלות אותו על הדוכן למשפט צבאי קצר...
אבל מה, שיעלה על הדוכן בחושניות, עם המבט הממוקד, שבשתי עיניו היפות, עם שפתיו האדומות, הבשרניות והחושניות... שינצל את המעמד הזה...בצורה הכי מקסימאלית שאפשר...
נא להקל בעונשו של זה... מפני, שהוא העלה חיוך גדול על פניי בטענתו....ש...

מתקתק מה קורה הכל בסדר שם?!

עיניו היפות? שפתיו האדומות?! החושניות?? מה ניש?!?!

מתקתק99

New member
Everything is under cotrol

זיהיתי כאן 'משחק' הבוקר (ואתה אחד השחקנים בו) ואני משתתף בהתאם. הכל נכתב בהומור וברוח טובה, ע"ס האווירה כאן. אני מבין, שהמשחק הסתיים, נחזור לשיגרת הפורום. המשך יום נעים ו...כל טוב...

yosef 30

New member
אמאאאאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo68.gif

מתקתקי אני במין שבביג בויז היה חם ולוהט. לא ידעתי שאתה מאלה שפורשים בשיא
ואני עוד חשבתי שאתה בחור רציני
. זה בסדר להיות חם - אוגוסט לא
וזה חוקי הטבע - כשחם אז מתחממים. לגבי איתיוש ומבטו הממוקד.... אני בעד
יוסף.

yosef 30

New member
מה אתה חושב../images/Emo35.gif

צעקתי אמא כי....נהיה פה חם. ובדרך כלל כשאני צועק אמא אני מקבל משהו קר