עשיתי איזו שטות במחשב

עשיתי איזו שטות במחשב

יש דרך להחזיר את המצב לקדמותו כמו שהיה לפני 3 שעות? פעם לפני המון המון זמן לימדו אותי לעשות משהו שמחזיר את המחשב למצב שהוא היה בו לפני איזה תאריך שבוחרים, כמובן ששכחתי מה זה ואיך עושים את זה....מישהו מכיר ויכול לעזור לי...

ali052

New member
פשוט ביותר...

הלואי שרק אלו יהיו הבעיות שלנו... ---התחל - כל התוכניות -- עזרים -- כלי מערכת -- שחזור המערכת -- ושם בוחרים תאריך שרוצים .. בהצלחה..

יאיר B

New member
תבדקי חודש אחורה - חייבת להיות נקודה מתישהו.

המערכת עושה בעצמה נקודות כל כמה זמן וגם עם התקנה של תוכנות מסויימות (עדכונים קריטיים או תוכנות מסויימות). האם המחשב חדש או אחרי פורמט מלא? (דבר שעלול לעורר בעיה).

יאיר B

New member
ועוד משהו: האם האפשרות של שחזור מערכת לא

בוטלה בטעות? (כי אז אין נקודות שחזור ואי אפשר לשחזר). כברירת מחדל היא קיימת, הביטול נדרש באופן ידני אם רוצים (ומאוד לא מומלץ).

אההה...

המחשב חדש יחסית...(בערך חודש...) אז יש משהו לעשות בעניין? ואיך אני מוודאת שמכאן והלאה כן יהיו נקודות שיחזור...?

יאיר B

New member
בערך חודש זה יכול להיות בעיה...

אני מניח שהוא גם עובד עם ויסטה (ששם אני לא ממש יודע איך עובדת המערכת, אם MS לא שינו משהו). לגבי העתיד: יש שני אפשרויות לנקודות שחזור: א. המחשב * אמור * לעשות לבד נקודות כאלה כל זמן מסויים (זה אוטומטי), או כשאת מתקינה תוכנה כלשהי. ב. אפשר לעשות לבד נקודות (בכלי השחזור, יש אפשרות של שחזור או יצירת נקודה ידנית).

דווקא XP

המערכת הפעלה היא XP בכל מקרה אני התקנתי כבר כמה תוכנות מאז שקיבלתי אותו... אז הוא לא היה אמור לעשות את הנקודות האלה לבד? עכשיו, יש לי דרך לוודא שהוא יצור נקודות כאלו? וזה בסדר שאני אפילו לא יכולה לזוז בחודשים על הלוח שנה שמופיע על המסך של בחירת התאריך? (יש אפשרות לבחור רק את היום) וסליחה על המטרידנות פשוט אני קצת היסטרית בענייני תפקוד המחשב (עקב נסיונות מרים מהעבר...)

יאיר B

New member
המחשב יוצר לבד נקודות שחזור. זה לא ממש

בשליטתך. XP זה פשוט: כמו שכתבו לך אפשר להיכנס לאפשרויות שלו. התקנות של תוכנות שונות עושות את זה אוטומטית (אני לא יודע בדיוק אילו תוכנות יוצרות נקודות - אני מצרף דוגמא מהמחשב שלי לכמה תוכנות, אני יודע בוודאות שאופיס יוצרת נקודה). זה בסדר שאת לא יכולה לזוז בלוח השנה - התנועה היא לפי הנקודות שקיימות ומאחר שאין נקודות - אין לאן לזוז. מה את רוצה לעשות עם המחשב? אולי מישהו ידע איך לסדר את הבעיה.

קודם כל תודה רבה על העזרה

אני לא יודעת אם מישהו יוכל לענות לי כי זה עניין שקשור לדעתי ספציפית למחשבים של LG.... אני אתמול הורדתי תוכנה של נוקיה לטלפון וניסיתי לסנכרן את הטלפון בבלוטות' מול המחשב (כמובן שלא הצלחתי) ומאז פתאום העכבר בלוטות' שלי לא התחבר וכשניסיתי לחבר את העכבר שוב אז מופיע לי שכאילו אין לי בכלל בלוטות' במחשב או שההתקן לא עובד או משהו כזה.... אז אני יודעת שיש עוד תוכנה לבלוטות' של LG ודרך התוכנה הזאת סינכרנתי את העכבר. בקיצור הכל עובד, אבל נורא מעצבן אותי שעכשיו אני צריכה לעשות הכל דרך התוכנה הזאת של LG ולא יכולה לעשות סנכרון ישירות מהלוח בקרה... חשבתי אולי השחזור הזה יחזיר את המצב לקדמותו.... ובגלל זה כל הסיפור.... אגב זה גם קרה לי במחשב הקודם שהיה לי של LG.... מעצבן.... טוב זהו... כתבתי מגילה... אם מישהו הגיע עד כאן ובמקרה יודע איך להחזיר לי את הבלוטות' למצבו הנורמאלי (אני אשמח לשלוח תמונות מסך אם וכאשר זה יהיה רלוונטי...) אז אני כמובן אודה לו מאוד...:)

bar666xp

New member
ניסית פשוט להסיר את התוכנה דרך...

הוספת והסרת תוכנה {בלוח הבקרה}... ו/או להתקין מחדש את הדרייבר של הBT מאתר היצרן LG {לפי הדגם שברשותך}. אחת ו/או שני פעולות אילו צריכות לגרום לBT לתפקד חזרה כתמול שילשום.

Y. Welis

New member
יש בעיות עם ה-BT, והמימוש שלו מסורבל להפליא

לעומת WIFI למשל, שמציע 3 דרגות שונות של אבטחה (דרך סיסמה, בקרת כניסה לפי כתובת MAC, ובלי אף אחת). למעשה אין לי שום מושג מדוע שלא להעדיף את ה-WF. החזרה של ה-BT ל-COM-ים הישנים של ימי הדוס תמוהה מאוד - זו לטכנולוגיה שעמדה לעבור מהעולם ושקיבלה החייאה מיותרת. היתרון היחיד שלה על ה-WF הוא בכך שהיא מומשה מוקדם יותר, וקודמה ע"י ברית של כמה חברות. קיים לדעתי סיכוי טוב שבעתיד בקרוב, תקן ה-wireless USB שכבר הושלם והועבר למימוש, ירש את ה-BT סופית.

yanirda

New member
כמו שהחבר'ה אמרו כאן

הסרה של התוכנה שבאה עם המחשב ...לוינדוס יש יכולת מובנת לBT ויש לו כמובן ממשק מובנה בתוכו אני משתמש עם הממשק המובנה..היתרון הוא שהוא לא מסובך ומסורבל כמו ממשקים במוצרים מסויימים, החיסרון שלו שלא תמיד יש את כל האופציות הקיימות,לגבי עכבר אני ממליץ על המובנה(בוינדוס).

Y. Welis

New member
המובנה עדיף על הדרייבר של טושיבה, למשל

שסובל מתיסבוך מיותר לגמרי. לרוע המזל הוא זמין רק ל-XP ולא ל-2000.

../images/Emo122.gifהמממ...קצת סיבכתם אותי...

קודם כל הBT מגיע מובנה במחשב ואני לא התקנתי שום דבר....הכל בא מוכן... חוץ מזה אני מפחדת שאני אוריד את התוכנה והתוכנה המובנת לא תעבוד... אני לא מבינה גדולה בכל העיניינים האלו וקצת מפחדת להסתבך עוד יותר... כל כך מעצבן הכפל תוכנות הזה... גם באינטרנט האלחוטי זה ככה... יש דבר שנקרא IP OPERATOR כמה שזה מעצבן...!! טוב בכל מקרה תודה, אני מקווה שבימים הקרובים יהיה לי את הזמן והחשק לנסיונות שהצעתם...

bar666xp

New member
את רוב התוכנות הנילוות אפשר לבטל..

לדוגמה עוד לא ראיתי תוכנה נילוות אחת לWI-FI שלא מופיע בה האפשרות לסמן V כדי להשתמש בZERO TOOL של WINDOWS... אגב בדר"כ אפשרי גם דרך ZERO-TOOL לשנות. לגבי BT.... יש בדר"כ תוכנה מובנת יחד עם הדרייבר ולפעמים הBT פשוט לא יתחבר אם לא משתמשים בה ו/או לא מגדירים אותה... עד כמה שידוע לי ברוב המקרים לאחר שהדרייבר מותקן אין בעיה להשתמש בכלים של WINDOWS ו/או בכלים שהיצרן צירף ו/או הכלים שמציע יצרן החומרה... הדבר היחיד שעשוי לגרום לבעיות זה תוכנות חיבור ""מיוחדות"" של הפלאפונים וכו' וגם אז לרוב אפשר להתקין את התוכנה ללא ""דרייבר"" שמגיע איתה והיא תשתמש בדרייבר הקיים. בקיצור תסירי את התוכנה/ות שהתקנת לחיבור פלאפון דרך BT וכדומה אם הBT לא מתפקד תורידי מאתר יצרן המחשב את הדרייבר העדקני ביותר לדגם שברשותך.... לאחר ההתקנה שלו ב99.9% שהכל יעבוד כראוי.

למעלה