11 הערות לגבי האתר
כיף שאפשר ליצור, אבל יש לי כמה הערות למה שעשיתם עד עכשיו. החדשות הטובות הן שאלה דברים שקל לתקן. 1. למה השם של יונתן לא באות ראשית גדולה ? Younatan 2. אני משער שאלה לא טעויות ואתם באמת מאייתים יונתן עם "U" באמצע, ודין אתם כותבים DIN ולא DEAN בכוונה... 3. למה הלוגו של הפטריוטס בכלל שם, אם הוא כבר שם למה הוא לא לינק לדף הבית של הקבוצה (טאג אחד קטן וזה מסודר) 4. למה הלוגו של הפאטס והקשקוש השני בשורה מתחת ? חסר מקום בדף כדי שהלוגואים יתפסו שורה אחת ולא לקחו לכם 50% מהדף? 5. מה זה הלוגו הכל-כך קטן שפשוט אי אפשר לקרוא מרוב שהוא ברזולוציה של כמה ביטים ? או שתגדילו, או שתורידו או שתוסיפו Tool Tip, כשהעכבר נמצא על הלוגו ליותר משניה עולה טקסט על רקע צהוב עםכותרת או הסבר. (גם שם הקובץ הפרופרטיז הוא אהוד3.גיף) 6. למה הלוגו שלכם (שהוא חביב מאוד, אגב) לא משמש כלינק לתחילת הטקסט ? זה לא מובן מאליו שיש טקסט מתחת לתמונות, ולינק לטקסט הזה יכול לעזור. או שראה סעיף 4, בו אני ממליץ להקטין את הלוגואים שלא יהיו עיקר הדף שלכם וזה גם יקפיץ את הטקסט למעלה. 7. הרקע השחור מאוד מרצד. כדאי להחליף אותו לכל צבע אחר, כהה ככל שיהיה. 8. גם ה-marquee (השורה הניידת בראש הדף) בנוי בצורה מרושלת ותנועת הטקסט לא חלקה. 9. המשפט "Here are the player profiles" אומר "הינה הפרופילים של השחקן" יש לומר "Here are the playre's profiles" בשייכות 10. התאור של גיא יש משפט סתום: blocking passes great every couple posessions 11. מה עם טיראן? אתם לא מכירים אותו ? אין מה להגיד עליו בכלל ? ואני מניח שיונתן ועדי הם לא שחקינים אלא מי שעזרו ליצור את האתר שלכם. אחרת מלה אין עליהם שום פירוט ? סליחה על הביקורת, אבל בתור בודק תוכנה (עם ניסיון של קרוב ל-7 שנים) אני לא יכול לא לתת ביקורת. דבר אחרון - אמת בפרסום. בתיאור אתם מתארים את השחקנים בשמות תואר כמו:
catch nearly impossible passes always win a loose ball covers the center areas beautifully Runs the ball fantastically His defensive skills are absolutely phenomenal what defines him the best Pulls flags superbly Catches tremendously
שמע, נשמע מהתיאורים האלה שאתם מוכנים לסופרבול, או לפחות שזכיתם בגביע הפלאג עשרות פעמים (מאז 2005, אז הוקמה הקבוצה). אולי כדאי להצטנע טיפה בתיאורים או לפחות לעשות אותם אמינים כדי שלא תראו מגוחכים. אני שוב מתנצל על הביקורת החריפה, אבל אחד הדברים שרצוי לעשות לפני שרצים לעצב דף באינטרנת (זה עוד לא אתר...) זה לשבת ולחשוב על קונספט. תראו דפים של קבוצות ב-NFL ותראו מה נמצא תמיד בראש הדף: לוגו הקבוצה (זה יש לכם), תמונה אחת או יותר שמאפיינת את הקבוצה. לינקים לתמונות נוספות, פרטים על חברי הקבוצה, לינקים רלוונטיים, פירוט המאזן וכדומה. ברור לי שאין לכם את כל הנתונים האלה עדין ושזו גרסה ראשונית של מה שאתם מתכננים, אבל החלק של הפרסומות (לאצטדיון קראפט, לפאטס וללוגו ההוא שאין לי מושג למי הוא) חנפני וצריך לבוא אחרון. מקווה שאתם משחקים יותר טוב משאתם בונים אתרים.