אני בעד מפגש כזה , הגן יפה וגדול היינו שם פעם אחת אבל זה היה בשעות הבוקר ולא היה כל כך צל, אבל בשעות אחר הצהריים זה כייף , אפשר מפגש בשעה 6 בערב ויש אור עד 8 ויותר . יאללה מפגש בגן סאקר
רוב הכלבים שם ידידותיים (לפעמים יש מריבות בין זכרים לא מסורסים) רוב בעלי הכלבים שם נורמאלים, חבר שלי ואני באות לשם ולחברה שלי יש כלבה קטנה ולא עשו לה כלום... אבל כדאי לשים עין זה נכון..
בהחלט אנרגטית מאוד... גונבת דברים שאסורים ללעיסה מתרוצצת בדשא עם אבא שלי שמשפריץ עליה מים... קופצת לתוך הממטרות... החתולים עדיין לא לגמרי מסתדרים איתה אחת יותר השני פחות... אבל אני מניחה שעם הזמן זה יסתדר... היא השמינה... ונופלות לה השיניים הקדמיות (היא כנראה פחות מחמישה חודשים). גם לקחתי אותה לוטרינר שיעשה לה חיסון לתולעת הפארק למרות שאנחנו בירושלים. למען האמת היא מציקה לכל הכלבים הגדולים ברחוב... והם לא כל כך שמים עליה היא מצחיקה את כולנו ואני חושבת שהיא מאוד מאושרת. היא נוהגת להתלכלך במלא בוץ כבר יצא לנו 3 פעמים לעשות לה מקלחת... לי יש קצת בעיה עם זה שהיא החליטה שאני הצעצוע החביב עליה אז יכול להיות הנעשה כמה פגישות עם מאלף כשאני אמצא אחד... וזהו ) היא מוסרת ד"ש חם !