עשייה

kung fu

New member
עשייה

אפשר לשפר את העשייה שלנו בעזרת הסתכלות עליה. אם אנחנו עושים משהו, ונדע – מה אנחנו עושים עכשיו, למה אנו עושים את זה, עד מתי אנו נעשה את זה ואיזה אפשרויות בעשייה איננו רואים כרגע, העשייה שלנו יכולה להשתפר ולהיות בהירה יותר. מה אני עושה עכשיו לדעת מה אנחנו עושים ברגע נתון. לא לשכוח את עצמנו בתוך העשייה. למה אני עושה את זה לדעת מה המטרה הראשונית שבגללה אני עושה את מה שאני עושה. הרבה פעמים אנו שוכחים למה אנו עושים משהו מסויים. למשך כמה זמן אני אעשה את זה לדעת עד מתי אמשיך לעשות את מה שאני עושה. לא לשקוע באינרציה של החיים. איזה אפשרויות בעשייה הנוכחית אינני רואה כרגע בכל רגע נתון יש לנו אין ספור אפשרויות לפעולה. אנו תמיד משתמשים בחלקיק קטן מתוך האפשרויות הכבירות והעצומות שזמינות לנו. דוגמא ליישום העקרונות האלו יעל מעוניינת להרגיש טוב עם עצמה והיא מחליטה ללמוד רייקי בשביל זה. בשביל ללמוד רייקי היא מחליטה לעבוד על מנת לממן את הלימודים. היא קמה ביום בהיר וצועדת ברחוב לכיוון צפון והיא מחפשת את המשרד כוח האדם שהמליצו לה עליו. היא הולכת לשם והיא כבר שכחה למה היא בכלל הולכת לשם (רוצה ללמוד רייקי). היא שכחה את המטרה המקורית שלה. כשהיא מתחילה ללכת לשם היא מנסה ליישם את עקרונות העשייה והיא שואלת את עצמה: מה אני עושה עכשיו? צועדת לכיוון משרד כוח האדם. למה אני עושה את זה? כי אני רוצה למצוא עבודה על מנת לממן את לימודי הרייקי. עד מתי אעשה את זה? עד שאגיע לשם, בערך 10 דקות. איזה אפשרויות בעשייה הנוכחית אינני רואה כרגע? אני יכולה בדרך להתבונן בנשימה שלי.

געגעתי מאודדדדדד ../images/Emo24.gif

אני שמחה שחזר לי הרצון לכתוב שוב, עד אתמול רק קראתי בפורום

למעלה