עשו פרק 121 למיכאלה!

עשו פרק 121 למיכאלה!

עשו פרק 121 למיכאלה- כעבור שנה, והפרק ממש ממש מצחיק. זה בעלות של 10 שקלים לשעתיים של צפייה. יש שם גם מאחורי הקלעים ופספוסים בנוסף לפרק.... ממש שווה לכם להיכנס ולראות!

די לא נכון....ונ"ש.......

לא הייתי פה מיום....לא זוכרת....חמישי או שישי נראה לי....שישי שבת לא הייתי פה....היו פה הודעות שלי?????? זה ממש חשוב....ורציתי לדעת מה עם הזה נו, הזה שלא עשה טוב כל כך לפורום, הלך??????

גיגי123

New member
נראה לי שלא היו.... ../images/Emo98.gif

אני לא בטוחההה לא שמתי
כל כך

sharon שרון

New member
חרא חרא ספויילרים חרא חרא../images/Emo58.gif

אווווווווףףףףףףףףףףףףף *צבי חזר לשתות ועזב את יסמין. *בן התגרש ממיה. *משה ל-א חזר!!! *דורין הטרידה ילד *יובל נפרד ממלייקה *עליזה לא אם גרשון *אסי ת-מ-ו-ת כי רענן יהרוג אותה. *קיצר נמאס לי הלכתי בייייייייייי

זה לא ברור אם רענן יהרוג את אסי...

מי אמר שהתוכנית שלהם תצליח..אל תהיה בטוחה..... זה היה ממש מצחיק איך שנוגה ניסתה- וממש לא הצליחה להתחזות לאסי....חחחחח

וגם..מה את מצפה?זה טלנובלה!

וגם לא היה כתוב אחרי כמה שנים סיפרו את הקטע האחרון(זה שהיה כתוב מה קרה לכל אחד)...אולי אחרי 5 שנים....אז הם (בן ומיה,יסמין וצבי,מלייקה ויובל) חיו באושר 5 שנים... חוצמזה...עדיף לצבי בלי יסמין...מסכן..זה לא מגיע לו! הקטע שהוא חשב על מה שקרה לפני 23 שנה היה ממש קורע דן:"יסמין,רוצה לרקוד?" יסמין:"שיגעון..." מה זה?היא צביקה פיק?

לא רוצים! לא רוצים! בואו לאכול!!!

חחחהההההה יואוו איך נקרעתי מהקטע ראיתי את זה נון סטופ...שוב ושוב והתחלתי לצחוק כמו משוגעת איך הוא עשה את זה מצחיק! ואיך איפרו אות!!!! יווואווו...אהההההההההההההההההההההההההה חחחחחחחח...חעחעחעחע חיחיחי חוחווו עזבו התחרפנתי מרוב צחוק!!!! אהה..כואבת הבטן...פפפ...לנשום עמוק..להרגע!

עוד משהו.....בקשר ל"מוות של אסי"

אם היא באמת תמות....אם באמת רענן ירצח אותה....אז..זה יהיה אחרי הרבה!!!!!!!!!זמן! כי בינתיים היא הספיקה ללדת 8 בנות....היה כתוב את זה בסוף..אז אולי היא לא מתה!קצת לחשוב.....

שאלה../images/Emo140.gif

שמעתי שיש עוד פרק אחד של מיכאלה שאפשר לראות דרך המחשב. צריך רק להוריד איזה תוכנה. זה נכון?? אמרו שהיה פרסומות לזה אתמול ב- ynet. מה אתם אומרים?? יכול להיות?!!

למעלה