אתמול ישבתי עם חבריי כהרגלנו לשבת בניחותה ובבטלנות לעשן ולשתות ואז פתאום בא איזה אחד שלא נמצא הרבה בחבר'ה שלנו קופץ מידי פעם ומשם התחלנו לדבר על קורט קוביין כי ציירתי לידידה שלי איזה בחור בסגנון ישו שדומה לקורט ואז הוא אמר לי "את יודעת שקורט כתב את המילים של hit me baby one more time " של בריטני פיחס ובאותו רגע רציתי לזרוק עליו בקבוקים ממש לא הבנתי מאיפה הוא הביא את המידע ההכי לא קשור בעולם!!!! התווכחנו איזה שעה אני עדיין בכלל לא מאמינה אבל בכל זאת הייתכן כי זה הגיוני? כי היו נגדי איזה שניים בעניין או שהם הסתלבטו עליי כי הם לא ראוהבים את קורט ...(הם מאלה שצוחקים על הסיבות שהוא התאבד..."אוויי המיליונים אני לא יכול יותר להיות מיליונר נמאס לי" איזה מניאקים!!!!! ) אז מה אתם אומרים???
השיר לא נקרא "unlucky" הוא נקרא "lucky not" ואם מקשיבים טוב אפשר לשמוע ברקע של הביצוע של בריטני סימפול של קורט צורח "lucky not!!!" תורידו, תקשיבו כמה פעמים ונראה אם תצליחו לשמוע. זה די קשה כי זה ברקע. קורט גם כתב שיר ללהקת boys 2 men שנקרא:"you fool" והוא נכתב לזכרו של אחיו התאום המת של קורט, שמת בלידה.. סיפור עצוב..