עשו לי סקאם!!!!!

עשו לי סקאם!!!!!

מכרתי את השרשרת הזאת שמשיגים ל- 50 מייפל קוינס ומישו הציע כל הזמן 14 מיל וביטל.... אז הוא הציע 14 אלף ובטעות אישרתי!!!! אני בדיכי עד שאני לא ירוויח עוד מיל ..... (יש לי רק 15 אלף בימקום מיל ו אלף ......)

כמעט קרה לי...

מצטער בשבילך, או שתוכל להתלונן ובדרך נס תחזור אליך השרשרת והוא יורחק, או שלהבא, אם אנשים עושים יותר מידי קנסל, ושמים סכומים עצומים יחסית ( כמו 14 מיל, במקום שווי של 2-5 מיל ). אם אתה רואה שיותר מפעמיים עושים לך את זה, אז ברח. תעביר ערוץ.

SimsY

New member
אוי זה כזה לכלוך !!!!

איזה בהמות אני פשוט לא מאמין - בגלל זה צריך לבדוק כל הזמן את המחיר, ולא להאמין לאף אחד . הוא בוינדיה במקרה ?

SimsY

New member
תביא את הכינוי שלו

אפשר להוריד לו 12 פיים - אומנם זה לא יחזיר לך את השרשרת אבל זה גם משהו.

SimsY

New member
איך זה אפשרי 120 ?

אחרי שאתה מוריד פיים עם דמות מסויימת אתה לא יכול למשך חודש שלם להוריד איתה לאותה דמות

היא אמרה "לטווח"../images/Emo108.gif

הנחתי שהיא מתכוונת "לדווח" אתה יכול לדווח 10 פעמים ביום אם אתה נשאר באותה מפה ומדווח על אותו אחד פעמיים זה לא נותן לך, אתה צריך לעזוב את המפה ואז לחזור. 12 דמויות, 10 דיווחים לכל אחת = 120 דיווחים.

miss_t

New member
כן, לטווח, לדווח...

אבל איך בדיוק אפשר לדווח 10 פעמים בכל דמות? זה אפשרי?? פעם לא היה אפשר

SimsY

New member
לא מצליחים להחליט איזה דמות אתה רוצה

ועד שאתה מחליט - מאמנים עוד 10 דמויות עד לשלב 15

ועוד משו ....

היה כתוב שהמכירה נעשתה והשרשרת עדיין אצלי והכסף עדיין אצלו כל הזמן ....

SimsY

New member
יכול להיות שהודעת המכירה לא הייתה מה שראית

כי ההודעה Trade successful וההודעה Trade unsuccessful הן דומות אגב איך אתה יודע שהוא שילם לך רק 14K אם המכירה לא יצאה אל הפועל ?

כי היא כן....

כל הזמן ניסי לאשר את הטרייד ואז כשזה היה 14 אלף זה היה כל כך כמו 14 מיל ואישרתי.....

למעלה