עשו טעות...

טיפ-טיפ

New member
עשו טעות...

בכל פעם שאני מסתכלת על התמונה של זה שמשחק את רון וויזלי, אני חושבת שעשו טעות בכך שליהקו אותו בתפקיד הזה, הוא ממש לא מזכיר את רון לפי הספרים. זאת דעתי

Panther

New member
גם אני חושב!

הוא לא נראה בנאדם נחמד. ורון בספר כן נחמד. רון והמשפחה שלו הם אנגלים ונראה שתמיד המשפחה גרה באנגליה, והשחקן נראה רוסי, ממש לא אנגלי.

Prongs

New member
השחקן נראה כל כך אנגלי שזה מפחיד

אבל הוא באמת לא הכי טוב לתפקיד לפי דעתי: רון אהה, לא משהו הארי טוב אבל אני מכיר שחקנים שהיו יותר מתאימים הרמיוני מצויינת! היא ממש ממש טובה. דמבלדור טוב מאוד אבל שון קונרי היה יכול להיות יותר טוב. מקגונגל טובה ניק כמעט בלי ראש ופיבס ממש ממש טובים. השחקן של ניק (מונטי פייטון) יתאים לכל דבר. סנייפ מצויין פליטיק גם הדוויג מאוד טוב:) פטוניה וורנון טובים מאוד דראקו ממש לא. הוא נראה נשי. אבל אני בטוח שהם יסדרו אותו האגריד בחירה מעולה פילץ` מצוין וזהו להיום Prongs

רחלי!

New member
לדעתי

רון נחמד, אבל לדעתי לרון יש קוצים בשער! הארי נחמד דווקא הרמיוני גרועה! היא בדיוק ההפך ממה שהיא צריכה להיות! אני מכירה אחרות שיהיו יותר טובות ממנה פי אלף! דמבלדור חמוד, אבל הזקן שלו קצר מידי מקגונגל בסדר ניק כמעט בלי ראש מאמי! פיבס מושלם ממש סנייפ אחלה פליטיק חביב הדוויג מתוק! ורנון בסדר פטוניה מוזרה... מאלפוי נראה ממש כמו בן שלוש! האגריד הוא סיפור מיוחד-השחקן נראה בדיוק ההפך מהאגריד, אבל עם התחפושת הוא נראה מושלם!! פילץ` ג`ינג`י? נו באמת... מי עוד יש?

yearak

New member
לדעתי

האגריד לא משהו... רון צריך להיות יותר גבוה והארי יותר קטן - הוא אמור להיות ילד צנום לא? מדי הביצפר על הפנים והגוויד מגניבה

הדוויג מתוקה

רון לא צריך להיות רוסי- צר לי מאוד והארי צריך להיות רזה. בכל זאת מישהו שגדל בתוך ארון אפלולי, לא? הרמיוני ממש חמודה את שאר השחקנים לא ראיתי, אני לא ממש מתעניינת בסרט. תמר דינור למי שלא הבין- אתמול היה לי יומולדת. שלשום לפרונגס

Hermione

New member
לא נכון!

רון ממש חמוד, והוא לא נראה רוסי בכלל. ואם כמה שהרמיוני חמודה ונראית מתאימה לתפקיד, אתם צריכים לראות תמונה שלי, וברגע תגידו שאני הרבה יותר מתאימה לתפקיד...

yearak

New member
מה זאת אומרת

``אני מכירה אחרות שיהיו יותר טובות ממנה פי אלף! `` - כנראה שיש כאן בעיה לאנשים להבין שהשחקנים לא נבחרו רק בגלל המראה שלהם שתואם או לא תואם את הספר אלא על פי מה שהם משדרים, ההתנהגות שלהם מול מצלמה, כישרון המשחק שלהם וכו`. לא כל אחד יכול לשחק את הארי פוטר אפילו אם הוא מתאים לתיאור שלו בדיוק!!!

pedfoot

New member
אתה היית יותר מתאים לתפקיד לא?

אם אתה הארי פוטר אתה היית ותהיי הכי מתאים לתפקיד

Rita Skeeter

New member
תגובה!

השחקנים שמתאימים הם: הדוויג, פילץ`, פטיגרו, סנייפ...אחרי מייקאובר, דמבלדור...מילא, פיבס, פטוניה+ורנון...וזהו.... הארי-פוץ קטן רון-נראה כמו סנוב עשיר (הוא אמור להיות עני, לא??) אה, כן: מולי עוד בסדר.... הרמיוני-הפוצה של המאה!!! לא אמור להיות להרמיוני שיער <קצת> מתולתל יותר??? ניק-ממש לא! וזהו-יש לי שיעור עכשיו, ביי -ליאת-

למעלה