עשה לי חור בראש..

עשה לי חור בראש..../images/Emo88.gif

שעת הצהרים,הילדים אוכלים,אני מחכה עם הקבוצה האחרונה של5 ילדים ברחבה המגודרת,ילד אחד נעמד ליד הדלת בוכה חזק,ממש צורח, אני יודעת שהוא עייף ונגמרה לו הסבלנות,מביאה בקבוק לוקחת על הידים,מנסה להשכיב על השטיח,הילד צורח יותר ויותר,חם וגם אני עייפה והסבלנות שלי אוזלת כמו חול בשעון ככל שהוא מגביר יותר את הטונים שלו ואני כבר נסיתי הכל ואי אפשר להכניס אותו כי אין מקום בחדר,בסוף אמרתי לו(אני חייבת להדגיש שלא צעקתי)די כבר לבכות,גם החברים שלך עייפים והם לא בוכים אלא מחכים לתור שלהם,אני יודעת שזה לא היה צריך להגמר ככה אבל הוא פשוט כבר הוציא אותי מדעתי. שלכם חנה גונן

zimes

New member
אולי באמת קשה לו לחכות יותר מלאחרים

וכדאי שהוא יהיה בקבוצה מוקדמת יותר? ובכלל - נראה שמצב "המתנה" הוא לא טוב. עדיף להיות ממש עסוקים במשהו אחר. מבינה למה אני מתכוונת? חוצמזה - לא הבנתי - למה מחכים? אלה משמרות של האוכל?

נעה גל

New member
אני חושבת שהרעיון של zimes מצוין

תעבירו אותו לקבוצה מוקדמת יותר - יש ילדים שממש קשה להם כשהם רעבים ואז כמעט בלתי אפשרי להרגיע אותם. ול-zimes כן, במעונות יום יש "משמרות" אוכל, בדר"כ בגלל בעיות מקום.

../images/Emo46.gifיכלו להכניס אותו..

ומאוד כעסתי שהשאירו אותו בחוץ בנגלה השלישית בערך בזמן שהייתי צרחכה גם להיות עם הילדים וגם לסדר את החצר,אמרתי להם שזה לא היה בסדר
ומעכשו אני אקפיד שיקחו אותו ישר פשוט הייתי צריכה להוציא קצת קיטור.
שלכם חנה גונן

נעה גל

New member
זה באמת מאוד מתסכל -

כי ממש קשה לעזור לילד במצב כזה. אולי, פעם הבאה, אפשר לתת פרי חתוך כדי להקל את זמן הציפייה.

עידכון...

בבוקר אמרתי ישר שיגיע הזמן אז שיכניסו אותו,אמרו לי הוא יתרגל אמרתי אבל הראש שלי לא רוצה להתרגל מצטערת אז הכניסו אות מוקדם בצהרים ובאמת היה יותר קל. שלכם חנה גונן

למעלה