עשדרת הגדולים...

עשדרת הגדולים...

אוקי אז כמו שהבנתם במשך היום הזה עם כל ההטרדות שלי אני חדש בפורום הזה ולכן הייתי מעוניין להכיר את הטעם שלכם קצת ובתקווה שמזה אני ילמד משהו עליכם אני רוצה לבקש ממכם שתרשמו כאן את עשרת השירים הגדולים לדעתכם (לא חובה עשרה שירים) ואני מקווה ללמוד עליכם דבר מה או שניים מקווה לשיתוף פעולה מהפורום וממה שראיתי אין סיבה שלא יהייה כאן שיתוף קבלו מחמאה אתם אחד הפורומים היותר תומכים עוזירם ופעילים שהייתי בהם ואני שמח ליהיות חלק מזה טוב דיי דיבורים לעבדוה 10 הגדולים שלך הם:.... :)

GK_FF

New member
ממה שאני הבנתי:

הפורום הזה רץ מהר מאוד ואין פה יחסים כמעט בין האנשים, כל הזמן נותנים שאלה ועוד באותו היום מקבלים תשובה והת´רד עובר לדף הבא..... למרות זאת, ממש לא יזיק אם באמת נכיר קצת יותר את ה"קבועים" שפה (יש גם הרבה שסתם באים לשאלה אחת....) אז הנה שיר שאני ממש סוגד לו: Infected Mushroom - Dancing With Kadafi בשלושה ימים הקרובים כנראה אני יביא עוד כמה, דיי קשה לחשוב על הכל באותו הזמן (i´ll do that just במקרה והת´רד ישאר בדף הזה ויחזיק מעמד :) )

writer1

New member
יוזמה מבורכת

עשרת הגדולים קצת קשה לי לכתוב עכשיו יש המון שאני אוהב אבל ללא ספק לפחות לדעתי שלי. מה את מבינה? של להקת רעש בביצוע המקורי (ג´וני שועלי) , זה ביצוע מעורר כבוד ומלא רגש - אגב יש לי את הסינגל המקורי. כמו כן - "זה הרגש" של אביב גפן וקרן הכט ביצוע מרגש מאוד ועצוב. שלמה ארצי תמיד היה גדול ואם רוב שיריו אני תופס ראש רומנטי כל הזמן. כבר אמרו לפני..."שלמה המלך!" בויאקה תמיד עושים לי מצב רוח מחוייך.... ומוקי הביא אותה עם האמת בשיר " כולם מדברים על שלום "... וכמובן כמעט שכחתי את יזהר אשדות כשברי צורח ברקע.. "בו תיגע בנצח" , בשיר " זמן של קסם " נורא מרגש בכלל אלונה קמחי כותבת שירים מצוינים בלשון זכר . מממ...מה עוד? (חושב לעצמי...שנייה) ביצוע רומנטי של "קולה וברה" של ירמי קפלן "הנשוי" גם עושה לי חם בלב. שורה תחתונה: ללא ספק המחלקה העברית היא ה-SECTION שלי... יש לנו אחלה יצירות כאן. WRITER משה 23 (בצאט של וואלה)

ענבל מ

New member
שאלה קטנה אחת...

"מה את מבינה" של רעש לא נקרא "לעיתים"? בבקשה תקן אותי אם אני טועה... ענבל נ.ב. זה פשוט השיר של החבר שלי ושלי, אז הייתי שמחה לדייק במידה ואני טועה

writer1

New member
הנה התשובה שרצית

מה את מבינה נקרא "לעיתים" ואכן במקור להקת רעש מבצעת אותו. יש לי את הסינגל המקורי...אבל יש לי סנטימנטים אליו אז מצטער שאני לא יכול לעזור. השיר מופיע בכל מיני אוספים ושלמה ארצי חידש אותו בסינגל שלו וכן בדיסק "אהבתיהם" הגירסא של שלמה ארצי מקסימה אך לדעתי המקורי פשוט מרגש יותר. את המילים והלחן: ג´וני שועלי שאחר כך פתח בקריירת סולו. השיר משנת 1993 אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת. מספר אי.סי.קיו 119015239 WRITER משה 23 בצאט של וואלה. אה וכמעט שכחתי... המון אהבה והצלחה ביניכם!!!! :))))))))))

writer1

New member
תוספת לתוספת

השיר בביצוע להקת רעש מופיע גם בדיסק "תמיד אהבה" בהוצאת HELICON רצועה מספר 5 שם אגב כתוב שהשיר נקרא גם "מה את מבינה"... אז זהו אז שלא. הוא לא וזו טעות שלהם! זהו. WRITER משה23 בצאט של וואלה.

חייב שתישאר למעלה ובבקשה תתיחסו

אני באמת רוצה להכיר אותכם והדרך הטובה לדעתי בלי יותר מידי פרטים ושאלות מציקות ומתרידות היא דרך המוזיקה שאתם שומעים אז בבקשה תדרגו כאן את עשרת הגדולים שלכם ולא זו לא חובה 10 בתודה אני :) (I) :)

Electrolite

New member
אהבתי מאוד את הרעיון

זה יהיה מאוד מאוד מאוד קשה..... אני לא ממש סופר כמה שירים יש לי ואני אחלק את זה לשירים של R.E.M. ולשאר השירים....... R.E.M.: Everybody hurts Losing my religion Country feedback Electrolite E-bow the letter The great beyond Find the river Fall on me ועוד פחות או יותר מאה שירים............ ולשאר השירים....: Queen- Bohemian rhapsody David Bowie- Five years David Bowie- Space oddity The Beatles- Eleanor Rigby The Beatles- The fool on the hill ועוד כמה עשרות של הביטלס שאם אני אתחיל לכתוב אני באמת לא אוכל להפסיק... Radiohead- Karma police Radiohead- Street spirit U2- One Pink floyd- Wish you were here Guns & Roses- November rain Guns & Roses- Don´t cry Elton John- Goodbye yellow brick road The stranglers- Golden brown Led Zepplin- Stairway to heaven The Connells- 74-75 אריק אינשטיין ושלום חנוך- גיטרה וכינור האמת היא שיש עוד כמה שירים ישראליים שאני אוהב אבל ני מתמקד יותר בלועזיים אז זה היה סימלי בגלל שבעיניי זה השיר הישראלי הכי יפה שיש.... בכל מקרה, מצטער שהרשימה יצאה כל כך ארוכה...... שלא לדבר על זה שהשמטתי כל כך הרבה שירים ואני מרגיש רע על זה.....

ענבל מ

New member
העשרה שלי...

אמנם אני לא ממש ותיקה פה, אבל אני מניחה שעוד הודעה שתקפיץ את השרשור לא מזיקה...
לענייננו: אהוד בנאי- מהרי נא (הילד בן 30) אהוד בנאי- כולם יודעים רעש- לעיתים (מה את מבינה? מה אני מבינה? תקנו אותי!! בבקשה!!) איפה הילד- איפה הרוח פורטיסחרוף- ניצוצות The Smiths- Bigmouth Strikes Again Jeff Buckley- Hallelujah (בהופעה חיה) Deus- Secret Hell Grandaddy- Miner At The Dial-A-View Twilight Singers- King Only ויש עוד כל כך הרבה... אלה רק עשרה מהנבחרים
ענבל

קיר קמט

New member
אני אשתדל...

The Doors - Love Me Two Times Dandy Warhols - Bohemian Like You Led Zeppelin - When The Levee Break Queen - Bohemian Rhpasody Stone Temple Pilots - Interstate Love Song Beatles - Norwgian Wood Black Sabbath - Electric Funeral Jethro Tull - Sweet Dream pulp - this is hardcore red hot chili peppers - under the bridge טוב עשרה שירים ואני אפילו לא מרגיש מקפח יותר מדי.... נעשה גם את העשירייה בעברית מופע הארנבות של דוקטור קספר - בשמלה אדומה פורטיסחרוף - ניצוצות אינפקציה - בקבוק עליי תערובת אסקוט - החדר האינטימי שלי תמוז - סוף עונת התפוזים קוקו בלוף והיתושים - בת שבע משינה - אז למה לי פוליטיקה עכשיו ? אריק לביא - כל הנחלים ברי סחרוף - רעש לבן היהודים - גניבה יש לציין , זה השירים שאני הכי אוהב, וזה לא אומר שאלה השירים שאני חושב שהם הכי גדולים וכו´. קיים הבדל מהותי.

למעלה