עשב חיטה

גבי 26

New member
../images/Emo4.gifאני שתיתי אצל

בת דודתי, סחטתי במסחטה מאד מדוגמת מפרספקס-רואים את העשב נטחן... היא בטוב ליבה הציעה לי לערבב עם ספרייט...אלוהים, כל היום הטעם לא עזב אותי. עדיף היה לי לשתות את זה בשלוק ולשכוח...אבל הספרייט לא נתן לי לשכוח

טסונמי1

New member
../images/Emo6.gifהכנתי לחברים שלי עציץ גדול

עים צמחים לשתית תה ניזאר מעט מקום אז תקעתי גם בצלים של איריסים[לצבע] אתמול החברה אומרת שללימונית אין טעם של לימון אלה של דשא- לקח לי כמה דקות עד שנפל לי האסימון- יצאתי החוצה וממש אבל ממש לא היתפלאתי ליראות שהאיריס נישאר ללא עלים והלימונית חוגגת לך תיבנה מדינה אים אנשים מיפלסטיק

גבי 26

New member
../images/Emo6.gif את צריכה לשים שילוט

בעציצים שאת נותנת, ככה בלי הדרכה, בטח אוכלים ת'איריסים...

חבר טוב שלנו כמעט קיבל קלקול קיבה

אחרי שחמותו הכינה לו תבשיל עם הבטטה קסבייה שהוא קנה לה. רק אחרי שהוא נשבע שהוא לא קנה בשוק פקעות כאלה התברר שהיא הכניסה לתבשיל פקעות של קלה...

גבי 26

New member
כי אומרים שזה בריא!!!

אני וויתרתי על זה, התוודעתי לעשב החיטה לפני מס' רב של שנים, דרך חנות טבע. גם קיבלתי אינפורמציה מהם... אבל עד היום, זה לא "תפס" אותי...מעדיפה לחמניה טריה עם חמאה גבינה צהובה ועלי בייבי או נבטים. או לחילופין פיתה עם חומוס טחינה ומעט חריף...

adigreen

New member
הלינקה. את יכולה בבקשה לפרט כיצד

את מגדלת אותם? תודה, אלעד

הלינקה

New member
בבקשה ../images/Emo24.gif

עדנית שמאלית אכולה בחלקה, השניה נזרעה לפני כמה ימים. הרשת הראשונה לשם חיתוך העשב, הרשת השניה, זו שלמעלה - מגנה מפני החתולים, שלא ישכבו בתוך העדנית. אדמה: תערובת קרקע עם קומפוסט. הזרעים מפוזרים בנדיבות יתרה, ומכוסים בשכבת אדמה מעל.

למעלה