עשב גילגלתי לנורית

עשב גילגלתי לנורית

עשב עישנתי לנורית עשב ירוק מגולגל לפתע הופיעה המשטרה יא וחבל נורית איתי לא מדברת היא לא מוכנה לוותר הלכה הזדיינה עם ילד, עם ילד אחר

simpson

New member
אם כבר שייגעצ. . .

אזז קבלי... אני הולך לחפש אותך היום אנ´לא מוצא אותך בשום מקום אני חושב שהלכת לי לאיבוד לא אמרת מילה וזה נראה לי קצת חשוד בין החורשה והעצים אני אמצא דרכי אלייך אני למעלה חכי 20 היו בנות כבר לפנייך ואת הלכת אני לבד עושה ביד אחריי תלאות ומכשולים אותך עדיין לא ראיתי חטפתי קריז ועצבים כין מקום בו לא הייתי אז איפה את קיבינימט אותך עדיין לא מצאתי אין לי כוח אין לי זמן הרבה כלות רוצות חתן בין החורשה והעצים אני אמצא דרכי אלייך אני למעלה חכי 20 היו בנות כבר לפנייך ואת הלכת אני לבד עושה ביד אז הנה את אני ואת סוף סוף הבנתי מה שרציתי ארזת תיקים ומזוודות חשבת שגם אתחיל לבכות אבל טעית איך שטעית דפקי ת´ראש במעלית אני הבנתי כבר מזמן שנקבה זה כמו סרטן בין החורשה והעצים אני אמצא דרכי אלייך אני למעלה חכי 20 היו בנות כבר לפנייך ואת הלכת אני לבד עושה ביד

simpson

New member
ועוד אחד. . .

אני רוצה להיות מנחה בערוץ הילדים אני רוצה להיות בלונדינית עם שדיים שקופצים אני רוצה להתאהב ממש כמו בסרטים אני רוצה למצלמה לחייך חיוכים עקומים אני רוצה להיות מנחה בערוץ הילדים וכשהשכל נמצא עמוק בתחתונים אומרים שלום אנחנו נפרדים אני רוצה לדבר על דברים חשובים כי כולנו שונים וכולנו שווים לאכול סוכריות בכל הצבעים העולם הוא גדול העולם הוא מדהים אני דוגמנית, אני שחקנית אני רוצה להיות כוכבת בארצות הברית ויש לי מפיק וגם מנהל ואני מזדיינת עם כל עם ישראל אני רוצה להיות מנחה בערוץ הילדים וכשהשכל נמצא עמוק בתחתונים אומרים שלום אנחנו נפרדים שייגעצ רולז!
LAP

keren007

New member
אני אוהבת את מנחה בערוץ הילדים...

אם היה לי כח, הייתי רומשת את ניו יורק-רפיח, אבל אין לי כוח, חבל

simpson

New member
את לא צריכה לטרוח

ממ מקווה ככה כותבים לטרוח
אמרתם שאחרי הגשמים יהיה יותר טוב יהיה יותר נעים אמרתם שאחרי החגים נחזור לשגר נחזור כמו גדולים עברנו ת´גשמים ואת סוכות והכל אותו דבר ואני אותו אידיוט שיקרתם לי עכשיו אחרי סוכות ואם אתם צדקתם למה בא לי לבכות? פזמון: העולם הזה מסריח מניו יורק ועוד רפיח איפה שלא תסתובב תמיד תמצא לך אוייב אלו הם חבלי מולדת ואני רוצה לרדת אם שחורים או לבנים נמות כולנו גזענים אמרת לי שאני הכי הכי ושאין לי מתחרים ששנינו אוהבים אמרת לי שהכל ממש נפלא ושזו תקופה יפה הכי תקופה שבחיים אז איך זה שאתמול לא היתחסת אלי ולא היה איכפת לך מה קורה איתי בכלל ואיך זה לפעמים את מבינה ולפעמי את בת זונה בחורה קצת לא ברורה ואת עושה את ה פזמון: העולם הזה מסריח מניו יורק ועוד רפיח איפה שלא תסתובב תמיד תמצא לך אוייב אלו הם חבלי מולדת ואני רוצה לרדת אם שחורים או לבנים נמות כולנו גזענים אז בשביל זה יש את הLAP

למור...

אבא שלי פירמט את המחשב... תביני לבד את ההמשך...
ואוף! למה אין לי זמן להיכנס לאינטרנט לדבר איתכם אנשים?!

למעלה