המתכונים...
לא יודע אם אפשר לקרוא לזה כל כך מתכון אבל... מכיר את המנגואים הקטנים האלה? כמו מעיין מנגו מרוכז מתומצת ממש מתוק וממש אבל ממש טעים. אז כתשנו איזה 2 כאלה בתוך צנצנת של איזה חצי ליטר פחות או יותר ןאחרי זה הוספנו את הערק. זה אבל משקה שצריך לעמוד לפחות שבוע כדי שיספוג טוב את הטעמים. את הערק תמרים אני לא ממש זוכר כי זה גם היה לפי הטעם, במהלך הזמן כל הזמן הוספנו ושינינו מינונים, אבל כמו שכתבתי, הרעיון היה להתגבר על אחוז האלכהול הגבוה ולכן כמות נדיבה של סילאן מהולה בקצת מים, לא יותר מידי, עורבבה עם ערק פחות או יותר במידה שווה. בגדול המשקאות לא תוססים או עוברים איזשהם תהליכים רציניים, אז מן הסתם אפשר לטעום כל כמה ימים ולשחק עם הטעמים.