ערפל

ערפל ../images/Emo79.gif

את רק ניק במחשב ואני עלייך הרבה חושב, פותח את כרטיסך להכירך אך את עטופה בסודות לא מספרת הרבה. האם לשלוח לך מעטפה לכתוב לך מילות אהבה? האם לאמר לך מצאת חן בעיניי האם יש לך רגשות גם כלפיי? את ניק במחשב, את ערפל. יום אחד הוא יתפזר ואני את כרטיסך כמו תשבץ אמלא.

Netta79

New member
../images/Emo142.gif

מאחורי המחשב , הערפל ,הניק יושבת יישות תשובתי אליך , למה לא ? בהצלחה
~נטע

jud1001

New member
היופי שבפנטזיה..../images/Emo41.gif

החלום שבוירטואליה.. המושלמות של מי שמנגד.. המחשבה.. שאין שני לו בחלד.. אגדות..תפקידן ברור ומוגדר.. לראות את יופיו של המחר.. כילדה גמעתי את המילים.. מוחי היה מלא סיפורים.. ארמונות מלכות ונסיכים.. תודה שהוחזרתי לתמימות.. ועל כך אני מודה לאלוהי הנט בחמימות... מילים שכתבתי לפני שנה בדיוק..

pitagoras1

New member
הפנטזיה על היופי

אגדות נכתבות בלילות ובין המילים-החלומות ובנט, נסיכות בערבוביה עם מכשפות מלבות, מגבירות את המחשבות והיופי שתי פנים לו חיצוני בצבעים עזים לא תמיד מאירי פנים ופנימי עם אמת ועוצמה שלא כל אחד רואה לתוכה לא אקיץ מהחלום גם לא אלך לישון

תודה שאהבתם/ן.

זאת לא אחת שאליה כיוונתי, אלא על כמה מיוחדות בכתיבה שמעוררות סקרנות מי מאחרי הכרטיס.לו היה ניתן להכיר יותר מקרוב. וזה הקסם הוירטואלי שלפעמים חלומות מתגשמים.

מקסים!../images/Emo140.gif

לפעמים הערפל הזה הוא הוא זה שגורם לדברים להראות אחרת המסתוריות המעוורת הכמיהה הנכספת אי הוודאות המכשפת מאחורי כל ניק במחשב יש נפש שמסתתרת יש נשמה שמתחברת ואיך תדע מה בליבה אם לא תפתח את ליבך שלך?

למעלה