ערפח חייב ללכת!!!

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
ערפח חייב ללכת!!!

ומה הלאה אתם שואלים? תהיה הרעה? החמ"ס ישלוט? אולי כן!!! יחד עם זה בדיוק כמו באפגניסטן, אולי אין דרך אחרת מאשר לרסק את השטחים לידי אבקה ואח"כ לבנות אותם מחדש. בכל מקרה עד ששכנינו לא יבינו ש - "טרור היא לא הדרך", אז עם ערפח או בלי ערפח החמ"ס הוא זה ששולט ברחוב.

דו קיום עם עאראפת

מה הקשר שבין מכתבך לבין הדו-קיום. לגרש, לסלק, לרסק - זהו הדו-קיום שלך ???!!! בפורום זה אליך להציע כיצד ניתן בכל זאת לחיות בדו-קיום עם העם הפלסטינאי. מה עלינו לעשות, מלבד, להרוג, לחסל ולאבד את אויבינו על מנת לאפשר את החיים ביחד. גם אם לדעתך אין כל אפשרות לדו-קיום, פרט ונמק מדוע? מי האשם?

all

New member
דן היקר

צר לי שלא פירטתי את סיסמאותי הנדושות. אולי זה בגלל שאני כותב כאן קרוב לשנתיים ובימים ההם דיברתי באופן שונה לגמרי. כיום אני מאמין שערפח וחמ"ס שואפים בדיוק לאותה נקודה, ההבדל היחיד ביניהם הוא שערפח הוא זאב בעור כבש ואילו חמ"ס הוא זאת ללא תחפוסות. אז אם כבר ניצב מולינו זאב אני מעדיף את שיהיה זה שללא תחפוסות. ובנוגע לדו-קיום, בעבר חשבתי שכן, היום נראה לי שעוד לא הגענו לשלב הזה. כמעט כולנו (כולל חלק גדול מהימין) בלענו בשימחה את ההצגה בת- 7 השנים של ערפח, קיווינו למזרח תיכון חדש. היום השמאל דורש הקמת גבול ויציאה חד-צדדית כמו שהייה בלבנון, ואילו הימין מדבר על כיבוש מחדש. בכל מקרה, במה שלא תבחר (גבול או כיבוש) לשניהם אין הרבה קשר לדו-קיום. ורעיונות אחרים אין לאף אחד.

all אתה מצדיק את טענתי

למי שאין מה להגיד ולהציע בהקשר לדו-קיום בינינו לבין הפלסטינאים מחוץ למדינת ישראל ו/או בתוך גבולותיה, שלא יכתוב בפרום זה. קיימים מספיק פורומים אחרים הדני באיבה. לדעתי כאן יש לדון אך ורק ובאפשרויות וסיכויי הדו- קיום. כאשר גם שלילת הדו-קיום הוא נושא לגיטימי בפורום זה. להטפה כנגד הדו- קיום, אין לדעתי כל מקום. על אחת כמה וכמה הסתה, דברי שטנה ושנאה.

למעלה