ערפדים

EagerResearcher

New member
לפי דעתי

אני "מאמין" שהרעיון של יצירת ערפדים אפשרי- יצירת פגם גנטי שגורם בעצם לערפד להיות זקוק לדם (הוא לא יכול לייצר בעצמו המוגלובין בגלל פגם בכדוריות הדם האדומות, לפי מה שאני מבין). בקשר לשאר התכונות שיש לערפדים (חוזק, חסינות לרעלים, חיי נצח..) אני לא מאמין עד שיוכיחו זאת מדעית. ולסיכום, אני מקווה שלא קיימים כאלה יצורים בשום מקום (גם לא בארץ
)

EagerResearcher

New member
לפי דעתי

אני "מאמין" שהרעיון של יצירת ערפדים אפשרי- יצירת פגם גנטי שגורם בעצם לערפד להיות זקוק לדם (הוא לא יכול לייצר בעצמו המוגלובין בגלל פגם בכדוריות הדם האדומות, לפי מה שאני מבין). בקשר לשאר התכונות שיש לערפדים (חוזק, חסינות לרעלים, חיי נצח..) אני לא אאמין עד שיוכיחו זאת מדעית. ולסיכום, אני מקווה שלא קיימים כאלה יצורים בשום מקום (גם לא בארץ
)

jbu

New member
כן,הם קימיים בארץ

כן,הם קימיים בארץ,לפי מה שהבנתי הם לוקחים או אנרגיה או דם אבל בדר"כ הם מבקשים רשות.

jbu

New member
הם מפתחים את זה

הם מפתחים את זה, זה כמו לשאול לגבי מכשפים . הם פשוט אנשים שהחליתו שהם רוצים להיות ערפדים. דבר שגורם להם לפתח תלות באינרגיה שאותה הם שואבים (הם שואבים אנרגיה גם מדם).

זוריקה

New member
...

למען האמת כל עניין ה"ערפדות" זו מחלה שאובחנה בשנות ה60 אם אני לא טועה, ניראה לי שקוראים לה "פירופיריה" אבל אני לא בטוחה, אלו בני אדם אם מבנה גנטי רגיל ונורמאלי בדיוק כמו של שאר בני האדם, אבל מסיבה לא ברורה הם נולדו עם סימפטומים דומים לסימפטומים של ערפד כפי שהוא מתואר בסיפורים. הסימפטומים הם: שיער יתר-(צמיחה מואצת של שיערות) משיכה לא שיגרתית לדם, רגישות חזקה מאור שמש. אובחנו עד עכשיו בסביבות 60 מיקרי מחלה וחשוב לציין שכל הסימפטומים שציינתי מתרחשים באופן חריג ולא סטנדרטי. נ.ב- כתבתי את כל זה רק מתוך זיכרון ולא משום מקור מוסמך, אז יש סיכוי גדול שאני טועה. שלך אסתי.

a naughty angel

New member
ערפדים, הא?

אם אתה מדבר על ´ערפד´ כמוצץ דם, אז לא, אני לא מאמינה בזה. אם אתה מדבר על ´ערפד´ כאל אדם או ישות אנרגטית ששואבים אנרגיה מאנשים, אז כן, יש אנשים שתלויים בזה, וכן, גם בארץ, יש לי שניים כאלה בבית, אחת מודעת(ועושה פעולה הפוכה-שואב אנרגיה שלילית ומעניק חיובית) ואחד לא מודע, ששואב אנרגיה באופן חופשי. אישית, אני לא ערפד, אני בדיוק ההפך. אבל כן, ערפדים קיימים-יש כאלה שמחזור האנרגיה בגוף שלהם מהירה מאוד, והם צריכים אנרגיה חדשה, אולי מסוג אחר, שיקח לה קצת יותר זמן ´להתעכל´.

למעלה