ערפדים

ערפדים

מי ראה דימדומים 2 אני לא ראיתי אני ראיתי חצי אבל נירדמתי מישהו יכול להגיד לי מה קרה שם? תחזירו לי תשובה

shaharEB

New member
אוקיי זה מה שקורה שם ../images/Emo3.gif

בלה ואדוארד ממשיכים בחייהם המאושירים אחרי הנשף.. =] אבל אז לבלה ייש יומולדת ,גספר אח של אדוארד קופץ על בלה בשביל לאכול אותה =\ כי היא נחתכה מנייר.. ואז אדוארד מבין שהחיים שלו לא מתאימים לה ושהוא מסכן אותה.. אז הוא נפרד ממנה- היא נמצאת בהרבה חודשים של מעיין מצב זומבי-כי כשהוא הלך.. הוא בעצם גרם לה לוותר על האהבה שלה,החיים שלה,והעתיד שלה =\ היא הולכת עם חברה שלה גסיקה,לסרט ורואה חבורת אופנוענים שנרא כמו מי שניסו להטריד אותה בסרט הראשון.. היא הולכת בשביל לראות עם זה הם
וכשהיא מתקרבת..היא רואה מעיין אשליה של אדוארד בראש שלה שאומר לה שזה מסוכן..אז היא מבינה שכל פעם שהיא עושה משהו מסוכן או מטופש-המוח שלה מדמיין מה אדוארד היה אומר אם הוא היה פה..-איך הוא מגיב..כי הוא מאוד מגונן עלייה היא רוצה לראות אותו שוב אז היא לוקחת זוג אופנועים והולכת לחבר ישן-גייקוב כדי שייתקן לה אותם כשהוא עוזר לה הם מתחברים מחדש..מבלים את רוב הזמן שלהם ביחד- אבל אז הוא הופך לאיש-זאב הוא הופך לאיש-זאב כי לסבא וסבא רבא שלו היו גנים של אנשים מחליפי צורה..שבמקרה מחליפים צורה לאנשי זאב גייקוב מתרחק ממנה כי הוא לא רוצה לפגוע בה והיא נשארת לבד.. בינתיים הזאבים הורגים את לורנט[הערפד השחור הרע מהסרט הראשון...] אחרי שבלה מגלה שגייקוב איש זאב,הם ממשיכים לבלות ביחד וגייקוב רוצה להיות איתה אבל היא אוהבת אותו רק בתור אח אליס[אחות של אדוארד] מגיעה לבית שלה..בשביל לעזור לצרלי לארגן את ההלוויה של בלה =\ כי היא ראתה בחיזיוון שלה שבלה קופצת מצוק-והיא חשבה שהיא ניסתה להתאבד. [בלה לא ניסתה להתאבד,היא קפצה מהצוק בשביל לראות את אדוארד]..אבל גייקוב הציל את בלה מטביעה והיא לא מתה אבל אליס לא יכלה לראות את זה בגלל ששאליס לא רואה בחיזיונות שלה אנשי זאב =\ או כל יצור עם 24 כרומוזומים[כמו אנשי זאב]
גייקוב אליס ובלה נמצאים בבית של בלה כשאליס מבררת איך יכול להיות שהיא לא ראתה את בלה ניצלת מהמים.. בינתיים רוזלי [האחות השנייה של אדוארד] סיפרה לאדוארד שבלה מתה =\ ואדוארד התקשר לבית שלה כדי לברר גייקוב עונה לטלפון ואומר לאדוארד שצרלי[אבא של בלה] נמצא בהלוויה.. צרלי נמצא בהלוויה של חבר טוב בעוד שאודארד חושב שמדובר בהלוויה של בלה =\ הוא הולך לוולטורי [הם מעיין משטרת ערפדים בעולם הערפדים ושומרים שהסוד לא יתגלה] הוא הולך אליהם בשביל שהם יהרגו אותו- הם לא מסכימים להרוג אותו..בגלל שהוא קורא מחשבות וחבל להם לבזבז ערפד עכישרוני כזה הוא רוצה למות בכל מקרה כי בלה לא חיה ואין לו מה לעשות בעולם בלעדיה..אז הוא מחליט להיחשף לשמש..לגלות את הסוד שהוא ערפד,והוולטורי ישימו לב שהוא חחושף את הסוד ויהרגו אותו.. בלה ואליס טסותת לוולטורי שבאיטליה ומצילות את אדוארד מהוולטורי.. הם חוזרים הביתה-אדוארד יותר לא עוזב לעולם עד שבלה תגיד לו [היא לא תגיד לו
]..והן מחליטים להפוך אותה לערפדית אחרי סיום הלימודים..גם כי בלה רוצה וגם כי הם חייבים כי כשהן ברחו מהוולטורי הם נתנו לבלה אפשרות למות או לחיות בתור ערפדית-כי היא יודעת את הסוד שלהם חפרתי ! הסוף

למעלה