ערפדים, פחח..

ערפדים, פחח..

ערפדים זה אינפנטילי כמעט כמו לוחמי סאייה.. רק שללוחמי סאייה יש זנב, אחלה תסרוקת והרבה מאוד צ'י.

Berethor

New member
מה אתה טרול?

איך שאני שונא את כל הטמבלים שמשחקים אותה בוגרים, רק משום שכמעט ואין להם תחומי עניין, פשוט אנשים משעממים. אינפנטילי זה ילדותי, מה ילדותי בערפדים, כמה ערפדים ילדים ראיתה, אומנם יש בערפדות תקונפט של חיי נצח/נעורי נצח, אבל זה נעורים של גלאים אחרי הילדות. שלא לדבר על כך שמדובר באל-מתים ויצורי אפלה שניזונים מדם, מה בדיוק אינפנילי פה. אתה חושב שזה מקרי שרוב חברי הפורום הזה הם בגלאים 20 ומעלה. חוץ מזה מה הקטע של פאן בויי של דרגון בול, לתנשאות על ערפדים/אוהבי ערפדים.

איזה ערפדוש חמודיש אתה

אין פה שום עניין. שום משחק, ערפדים זה אינפנטילי, משעמם ואווילי, בדיוק כמו ולאד צפש "המשפד" שאם לא הוא. כל הסאגה והפולקלור המפגר הזה.. לא היה קיים. תשאל את ברהם סטוקר, בריאיון עם ערפד הייתה ערפדית חמודה, קירסטן דאנסט אני חושב. היא הייתה ילדה. זה ואת דרקולה(נוספרטו) מ1922 עם שרק הנהדר... היו סרטי הערפדים היחידים שראיתי, צפיתי גם בערפד בברוקלין.. אך מרפי כבר היה בערוב ימיו. באשר לכמה זה עלוב להעריץ את דרגון בול. נענה לך בכך שאינני מעריץ איש, או דמות מסויימת כולל פיקטביות מכל מקום שקיים. לעומת אמונתך ב"ערפדים" פחחח... אני לוקח את זה לכיוון הסרקסטי. את כל הקטע של הקרטונס, אתה "ערפד" מאוד כעוס ורציני. וטרול? איזה ילדי פורום. חמודים אתם.

Berethor

New member
אז מה אתה עושה פה?

שונא ערפדים פתטי, מתנשא וממורמר כמוך מוזמן ללכת לחפש. אם תמצא את עצמך לילה אחד מנוקז מדם וזרוק בסמטה אפלה, אני לא יתפלא. אתה לא מבין דבר וחצי דבר בערפדים וביצירות על ערפדים. ולאד רחוק מלהיות הערפד הראשון, עובדה שכבר בתקופתו היו שחשבו שהוא ערפד(בעיקר הכנסיה הקטולית ואוייביו), זאת אומרת שהיה ידוע מזה הרבה לפני, פלוס סיפורים על ערפדים מוכרים בקרב תרביות רבות, ומלפני הרבה מאוד זמן. לא ראיתה מספיק דברים על ערפדים כדי שהיה לך מילה וחצי מילה עליהם. אתה מעריץ את עצמך, וממש אין לך על מה. ערפדים הם בעלי כוחות ובעלי חיי נצח, מה יש לא לאהוב בזה, אתה לאומת זאת סתם אדם קטן וקטרן, חושב שאם אתה מתעניין רק בחיים הרקים מתוכן שלך, ואוהב רק את עצמך זה נותן לך עליונות על מישהו. תמשיך לשחק אותה 'בוגר', אבל אתה כולה אדם קטן ומשעמם.

קרניjack

New member
סתם ../images/Emo191.gif עם ניב שבור שאבד עליו הקלח.

אז מה, הצצת בכותרת הפורום והחלטת לכתוב הודעה? אנחנו פה ממש לא ילדים, וחבל שאתה לוקח את זה למקום מאוד קיצוני, טיפשי ופאנטי (מה, אתה לא שותה דם?!) מאשר לפורום של בידור וכיף. חבל.

איזה קלח אבד עלי? קלח תירס?

כלח אם כבר..אני משער שאין לך מושג ירוק לגבי הטרמינולוגיה, לקסיקון המילים שלך... שבו אתה משתמש מבלי לדעת את הפירושים. זה נחמד מאוד, איזה דם צריך לשתות? אגב קרני, לגבי הערפד החביב ההוא... תסביר לו שלולא ולאד צפש... כל הפולקלור הערפדי הזה...לא היה קיים בכלל. אבל ממש לא. שלא ינסה לשנות את ההיסטוריה, זה עלוב. ואיפה הבידור והכיף פה? אני רואה רק בולשיט מורבידי ומשעמם. זו הפעם האחרונה שלי כאן, רק רציתי לסבר את אוזניכם (מטאפורית). זה הכל. שתהיה לכם שנה טובה, אתם הרי חיים לנצח. שיהיו לכם אחלה חיי נצח.

קרניjack

New member
נראה לי מרכז הבידור כרגע הוא אתה

להיכנס לפורום, לקרוא כותרות כשכולך מראש מלא ליגלוג וסרקזם, זה הכי בוגר של כיתה ג'. רוצה לסגוד לולאד צפש? את חוקי ה'עשה' וה'אל תעשה' אתה קובע לעצמך פה. לאף אחד לא אכפת. בולשיט מורבידי מתנקז לאותו בור של ציניות עיוורת, צא ממנו
אז...תוכן או שגיאת כתיב?

למעלה