ערפדים בSims 3

Wolf woman

New member
קול

יש לי כבר תכנונים למשל אריק ופאם עם כמה פאנגבאנגרס בבית וגם הבית של המלכה סופי אן, או של המלך ההוא וסופי אן שתהיה שם עם איזו צנצנת מלאה במיץ ערפד והרבה אנשים צעירים וחצי ערומים אולי גם ג'סיקה והויט והבית של האחים סלבטורה וגם אחוזה ענקית של ערפדים בלי קשר לסדרות או סרטים וגם לאסטט, קלודיה ולואיס *מורידה סימס 3*

Berethor

New member
את מוזמנת לעדכן אותנו בהמשך ../images/Emo256.gif

רק אל תשכחי לדאוג לכך שהיו במקום סגור בשעות היום..

MoonFairy

New member
../images/Emo6.gif

גדול חחחח אל תשכחי להעלות סקרין שוטס כשאת מסיימת
(ואולי זה נשמע קליל אבל זה המון עבודה לעצב חחח עיקר המשחק הופך להיות עיצוב הדמויות והבתים... ניהול החיים שלהם זה משני לגמרי
)

אני אף פעם אין לי כוח לעצב..תמיד אני מורידה

בתים מוכנים..שאני מעצבת זה יוצא זוועה

MoonFairy

New member
מהההההה אבל זה כל הכיף!!

לאחותי יש בית מגניב כזה בארה"ב, מהסוג שאשכרה אפשר לעשות בסימס חחחח אז בניתי אותו מ0 עם עיצוב אחד על אחד!! יצא סוף :) ולדמויות אני תמיד יושבת לעצב אפילו את הצבעים והמרקמים של כל חלק בכול תלבושת אפשרית חחחח זה פשוט כיף! (ועכשיו אני נזכרת למה הפסקתי לשחק בזה.... לא כיף להיות מכורה אובססיבית ופרפקציוניסטית כשמשחקים בסימס 3
)

חחחחחחחחחחחחחח

אני אוהבת להלביש את הסימיות ..אבל שאני יוצרת אותן בעצמי..כאילו את הפנים שלהן..הן יוצאות לי כמעט אותו הדבר כולן...
ותמיד אני מורידה בתים גדולים ובסוף בונה בית קטן משלי שהכל קרוב אחד לשני..ולא צריך לחכות חצי שעה שהם יגיעו מהסלון לשירותים..חחח

Berethor

New member
הדרך הכי קלה ליצור סימים

זה לקחת סימים מוכנים ולשנות בהם מספר דברים
. הבעיה עם בתים גדולים נפוצה, אם כי אפשר שהיה שם מספר שירותים ומקלחות..

Berethor

New member
בסימס 3 יש גם Lifetime rewards מועילים

כגון שלפוחית מפלדה, קיבה של אנורקסית, ושינה של גנדי. מומלץ להשיג אותם בהקדם..

Berethor

New member
אצלי אין כל כך מה לעצב עם צבעים

הבגדים שלהם לא נוטים לכלול צבעים רבים..

Berethor

New member
לא התכוונתי שיש רק צבע אחד

התכוונתי לכך שאין הרבה צבעים בו זמנית, למה דווקא סגול? גם אפור, שחור, לבן, ירוק ואדום בסדר..

MoonFairy

New member
משום מה עולה לי בראש

השיר הזה של הצבעים "התגלגלולולולולו התבלבלולולולו...." כשמהלכים שם בכיף אנשים חד-גונים שנופלים לבור
(טראומת ילדות?) אבל היי, כל עוד אתה לא מערבב סגול עם ירוק או כחול עם אדום, אתה בסדר

Berethor

New member
אני מבין אותך

גם אני לא כל כך בקטע של ארכיטקטורה. עם דיזיין אני בסדר, אבל זה אין בררה בסימס..

Wolf woman

New member
כששיחקתי בסימס 2

רוב מה שעשיתי היה הבנייה של הבתים והעיצוב של הדמויות. המשחק לא באמת מעניין, כאילו, אם ממש מרתק אותי להכין סנדביץ' או להכניס את העיתון לבית אני יכולה לעשות את זה גם בלי סימס....

למעלה