ערפדים בSims 3

Berethor

New member
ערפדים בSims 3 ../images/Emo256.gif

Sims סדרת משחקי 'סימולציה של חיים' הפופולרית בעולם, כוללת גם ערפדים(וברים של ערפדים), מאז ההרחבה האחרונה(והכי שווה שלה) sims 3 late night. ערפדים היו גם בsims 2 אבל יש הבדל גדול בין השניים, ב2 אלו היו הערפדים הקלאסים ועכשיו זה הערפדים המודרנים, מה שאומר שהם לא מהלכים יותר בגלימות הקלסיות, יש להם השתקפות במראות, והם בצבע חיוור ולא בצבעים 'לא בולטים' כגון כחול או סגול או אפור או מה שזה לא היה
, יש להם גם עניים בצבע לא רגיל וסימן נשיכה על הצוואר. סוף סוף הם גם שותים דם(ולא אוכלים מזון רגיל כמו בקודם), מאנשים אחרים או משומר, מה שנקרא בשפה(המצונזרת) של הסימס 'פלזמה', אם כי הם יכולים לאכול גם מזון רגיל כאן, מה שכמובן לא נותן להם כלום, חוץ מאוליי רצון להקיא. בגרסה החדשה הערפדים לא מתים מהירות מחשיפה לשמש, אלא זה עניין של שעות, שכולל בהתחלה חולשה ואיבוד כוחות ערפדיים זמנית. מה שכמובן הופך אותם לשחיקים יותר, כי הסימים הטמבלים במלא נוטים לצאת החוצה ביום(לקחת עיתון?) בלי לדפוק חשבון ולמות. בכל אופן אם החשיפה לשמש ממשיכה לאורך שעה או כמה שעות(וכל שעה במשחק היא בעצם דקה) הערפד עובר למצב Heating Up ואז למצב של Too Much Sun, ואם החשיפה ממשיכה הוא הופך לאפר. לערפד בsims 3 לוקח כמה לילות להחלים ממצב של Too Much Sun, בזמן הזה הוא עדיין יכול למות בקלות מחשיפה לשמש הקופחת. כמובן שלערפדים המודרנים יש כוחות על אנושיים, מהירות על אנושית, כוח על אנושי, כוחות מנטליים וכו, בניגוד למה שהיה עם הקלאסיים. הדבר היחידי שרע בערפדים בsims 3 זה שלקחו להם את חיי הנצח(בניגוד למה שהיה ב2 ולמה שאמור להיות), אם כי הם חיים יותר, עכשיו הם יכולים למות מזקנה, כמובן שאפשר לפטור תשטות הזאת אם עוצרים את תהליך ההזדקנות לכולם 'באפשריות', אבל זה עדיין Suck.
מידע על שני ערפדים מגניבים המיוחד http://sims.wikia.com/wiki/Elvira_Slayer http://sims.wikia.com/wiki/Vlad_Schlick וידאו נחמד http://www.youtube.com/watch?v=m2t9zYV-8TA

MoonFairy

New member
גדול ../images/Emo6.gif

הפסקתי לשחק בסימס 3 כי לא הייתה שום הרחבב מעניינת, אבל ההרחבה הזו נראית שווה בדיקה
רגע, אפשר גם להפוך אנשים וליצור קלאן משלי? גם בערפדים יש את ההגבלה שעד טינאייג׳ר אי אפשר לגור לבד בית?

Berethor

New member
אז טוב שקבלת עידכון ../images/Emo13.gif

כן כמובן שאפשר להפוך אנשים, אם כי רק חברים, וכן גם אצל ערפדים יש תהגבלה הזאת
. מצד שני בשלוש יש גם את הYoung adult , שלמעשה זה אנשים בגלאי 20-30.

חחחח יש לי ערפדית בסימס קראתי לה קת'רין פירס

והיא נשואה לדיימון ולבת שלהם קוראים קרוליין

Ayelet 363

New member
לא יודעת, אני תמיד שונאת את הרעים...

אני יודעת שזה נשמע שטוח וכל כך "שחור ולבן", אבל אני תמיד שונאת את הרעים.

ומה שלא אהבתי בסימס..

שצריך לבקש רשות כדי לשתות דם של מישהו..וצריך להתיידד איתו לפני חחחחחח..וגם יש אפשרות HUNT אבל זה לא באמת צייד כי צריך לבקש רשות

Berethor

New member
נו זה סימס, למה ציפית

סך הכל מדובר במשחק 'חצי חינוכי', והם לא מעוניינים שיעלו את דירוג הגילאיים שלהם לM, למבוגרים, כרגע זה T, יעני לבני נוער. אבל עדיין יש במשחק כמעט הכל, רק חצי מצונזר, 'אין דם' יש פלזמה, אין סקס יש woohoo, אין ברמנים יש מיקסרים, אפילו מקצוע של פושע יש שם, מוות ואלימות(אם כי לא רצח), בעצם המומיה רוצחת שם אנשים אם כי באופן עקיף, בעזרת קללה
. אבל עתיד לצאת סימס ימי בניים, שבו דווקא היה אפשרות להרוג אנשים, הוצאות להרוג, בקרב והתנקשות(יהיה אפילו מקצוע/תפקיד של מתנקש) כנראה שהוא גם יקבל דירוג M, אלא אם כן הם ימצאו דרך לעשות רציחות מצונזרות..

Berethor

New member
וגם זה מוזר שעשו

שאפשר לשתות מצוואר רק ממאהב/ת ומכל השאר רק מהיד, לדעתי צריך היה להיות פשוט בחירה..

Berethor

New member
נראה לי הרעיון נלקח מערפדי אנרגיה ../images/Emo6.gif

אבל בהחלט היה הגיוני אם אפשר היה לנשוך אנשים בדיוק כמו שאפשר לסתור להם שם..

Wolf woman

New member
הייתי אוהבת

בסימס 2 להכניס אנשים לבריכה ואז להוציא את הסולמות :) עכשיו יש גם שמש... חח נראה לי שמה שהכי אהבתי זה לעצב את הדמויות ואת הבתים. יש גם שוני בבתים? אופציה למשהו אפל ומעניין?

Berethor

New member
יש אופציה למשהו אפל ומעניין

אבל זה עניין של בחירת טקסטורות וצבעים, כמו למשל בבית של Elvira Slayer שרבים מהדברים הם בשחור ובאדום, יש אפשר אפשרות לשנות צבע של חפצים וקירות ולבחור טקסטורות בכל רגע נתון, וללא תשלום, ככה זה גם בבגדים, סוגים שונים, בצבעים שונים, ללא תשלום. עיצוב הדמיות עכשיו קצת יותר מורכב בגלל הTraits. לגבי בתים, את יכולה לעתיק בתים רקים קיימים לBIN, ואז לשים אותם איפה שבא לך, ככה זה גם עם הסימים, וזאת הדרך היחידה שהיה לך ערפדים בכל השכונות, ולא רק בעיר של ההרחבה. כמובן שאת יכולה לעשות איזה דיזיין שבא לך בביתים או לבנות בתים חדשים מאפס(ולשפץ קיימים). בLate Night יש גם בתים רבי קומות, אם כי בגלל הבאג של המעלית שנתקעת לפעמיים(איי עכשיו לא צריך למתעלל כדי שסימים ימותו מסיבות טפשיות!) עדיף שהם ימשיכו לחיות בשכונות קרקע(רק לא לשכוח להעביר תערפדים לשם ולבנות מועדונים ופאבים).

למעלה