ערפדים בסרטים

amb2

New member
נעיצת יתד מעץ בליבו של עטלף!!!

ככה משמידים אותו

amb2

New member
אפשר לשפוך עליו מים רותחים

או לחשוף אותו לשמש...הוא ימות ממש מהר

Berethor

New member
אבל מה זה קשור ?!

לא שאלו איך אפשר להשמיד ערפד!, לחשוף לשמש זה הדרך הכי לא יעילה, כי קודם אתה צריך ללכוד אותו. נראה אותך מספיק זריז כדי לתקוע יתד בלב של ערפד. לא יודע בקשר למים רותחים אבל אש בהחלט מסוכנת לערפד, בדיוק כמו לך. ערפד גם יכול למות מאיבוד של דם רב או איבוד חלקים חשובים כמו הראש. בכל אופן תקח בחשבון שערפד יותר חזק ומהיר מאדם, תצייד קל הרבה יותר להרוג. אמב לפעמיים נשמע שאת מזלזל ביכולות של ערפד, אל תשכח שלא במקרה ערפדים מצליחים לשרוד זמן רב כל כך. לא פשוט להרוג מי שכבר מת.

amb2

New member
להל"ן דרכי השמדה של ערפד מצוי

שום או מים קדושים דוחים ערפדים, חפצים עשויים מעסף עלולים לגרום לנזק לערפדים, מים זורמים ערפדים לא מסוגלים לחצות, צלבים וספרי תנך דוחים את הערפדים, חשיפה לאור השמש, ערפד מסוגל לרפא את פציעותיו בגלל זה הרעיון של יתד מעץ בליבו תעשה את העבודה , מחזור הדם של הערפד מהיר מאוד, זהו בינתיים המשך יבוא

amb2

New member
יש שלושה סוגים של ערפדים.

כולם יפים פאר היצירה בחיי

Berethor

New member
שלושה סוגים

אני מכיר רק שניים, נוספרטו או אלה שנראים רגיל. אתה סותר את עצמך, קודם דיברתה על להרוג ועכשיו כולם יפים..

בדנתמ

New member
אני מקווה מאוד שאתה לא מסית להרג עטלפים...

הם בעלי חיים מדהימים. כל הסתה לפגיעה בבעלי חיים היא מבחינתי דבר פסול. אלא אם כן הם יתושים או משהו בסגנון הזה...

Berethor

New member
ג'ון קרפנטר צדק כרגיל

כל שאר הבמאים והסופרים שם מתחילים לדבר על כך שזה רע וכו. אחד עושה שהם חסרי נשמה(WTF), מזה זומבים. אחרים עושים זה קללה והסרטים מראים למה לא שווה חיי נצח וכו. הטענה הזאת שכל מי שאוהבים מתים פשוט עלובה, כאילו בגלל זה צריך למות גם. כאילו שזה לא טבעי שהם ימותו בכל מקרה או כאילו שאכפת מאחרים, ערפדים במלא יכולים להפוך את אלה שהם רוצים. רק ג'ון קרפנטר עושה שהוא היה מנסה אם היה לו אפשרות ואומר שהקללה זה רק שאי אפשר לצאת ביום ושחייבים לשתות דם, הוא לא רואה בעיה בחיי נצח. יפה שהוא ציין שאם מתחרטים, תמיד אפשר "לצאת לשמש". אהבתי תתוכנית הזאת, אני צריך לראות את ערפדים של ג'ון קרפנטר ונשיכות קטנות(lost boys).

amb2

New member
מיסטיק? את ממש שותקת מה קרה?

ערפדית פאסיבית? לא מתאים שדרי משהו חכם

למעלה