ערפאת
ה השדון יחזקאל New member 11/11/04 #4 ../images/Emo45.gif פחדתי שהוא ימות ב4/11 כמו רבין. זה היה בכלל זוועה.
G genotip New member 11/11/04 #5 צורר ישראל. אין על מה לבכות. אין מה לשמוח (לא שמחים על מוות), אבל בוודאי שאין על מה להזיל דמעה. לבנאדם הייתה הזדמנות הסטורית, הוא היה זקן ואידיוט מדי בכי לראות את זה. במקום זה העדיף ללכת בדרך של טרור, שבסוף עלה לו בחייו. ויפה שעה אחת קודם אני אומר.
צורר ישראל. אין על מה לבכות. אין מה לשמוח (לא שמחים על מוות), אבל בוודאי שאין על מה להזיל דמעה. לבנאדם הייתה הזדמנות הסטורית, הוא היה זקן ואידיוט מדי בכי לראות את זה. במקום זה העדיף ללכת בדרך של טרור, שבסוף עלה לו בחייו. ויפה שעה אחת קודם אני אומר.
H havlaz New member 11/11/04 #6 מי בוכה עליו???? אני בוכה על המאות מיליונים שהלכו לפוסטמה שלו!!! למה לא יכול להעניק לי כמה מיליונים???????
מי בוכה עליו???? אני בוכה על המאות מיליונים שהלכו לפוסטמה שלו!!! למה לא יכול להעניק לי כמה מיליונים???????
I ilsites New member 11/11/04 #9 דווקא אני שמח.. אולי אחרי שהוא מת יצא משהו ולא יודע אם זה שלום.. אבל אולי יהיה שם סדר.. כי די נמאס לי מהמצב שיש כרגע..
דווקא אני שמח.. אולי אחרי שהוא מת יצא משהו ולא יודע אם זה שלום.. אבל אולי יהיה שם סדר.. כי די נמאס לי מהמצב שיש כרגע..
ע ערקי מנומש New member 11/11/04 #10 אולי לילדים שלנו לא יהיה גיוס חובה בינתיים נראה לי שהמצב די סטטי..
מ מיסטר גזר New member 12/11/04 #12 עכשיו צריך רק לחכות ל א)מלחמת אחים בניהם, כלומר מלחמות על השילטון. ב)מנהיג פוליטית צעיר וחזק, שלא היה סנילי כמו הפגר הזה, שיעשה עוד יותר קשה.
עכשיו צריך רק לחכות ל א)מלחמת אחים בניהם, כלומר מלחמות על השילטון. ב)מנהיג פוליטית צעיר וחזק, שלא היה סנילי כמו הפגר הזה, שיעשה עוד יותר קשה.
ה השדון יחזקאל New member 12/11/04 #13 איזה ערבים לכבד את הנשיא שלהם הם לא יכולים. ימותו שם אנשים זה מה שבטוח. למה הם לא יכול לעשות שום דבר בלי יריות באוויר או שאנשים יפצעו?
איזה ערבים לכבד את הנשיא שלהם הם לא יכולים. ימותו שם אנשים זה מה שבטוח. למה הם לא יכול לעשות שום דבר בלי יריות באוויר או שאנשים יפצעו?
I ilsites New member 12/11/04 #14 התשובה בגוף השאלה.. ../images/Emo13.gif ואם חיפשת ולא מצאת אז זה כי הם ערבים...
S snoop12 New member 12/11/04 #15 מה אתה בוכה איזה כיף לחבר שלי יש היה לו יומולדת ב 11/11 ... עשינו לו מסיבה אז על הדרך גם חגגנו את מותו של צורר ישראל
מה אתה בוכה איזה כיף לחבר שלי יש היה לו יומולדת ב 11/11 ... עשינו לו מסיבה אז על הדרך גם חגגנו את מותו של צורר ישראל