ערפאת נפגש

נורית ס

New member
ערפאת נפגש

עם זיני,אז במה זה הועיל למדינת ישראל,אמריקה כל כך לחצה על ישראל שנביא לזיני להיפגש עם ערפאת ,ושרון הסכים זאת,אך במה זה הועיל,החיזבאללה ירה קטיושות היום בצוהרים לקריית שמונה, אז זה מה שזה נתן ירי קטיושות והתלקחות בין שני הצדדים,זיני ניסה כבר לסדר את היחסים בין ישראל לפלסטינים בעבר אך הוא לא הצליח ,אנחנו צריכים להבין שאנחנו במלחמה עם הפלסטינים ,והם לא רוצים איתנו שלום,בבלגיה משווים את רון להיטלר, אבל שרון זה לא זה ששולח נערים ונערות בני 17 להתפוצץ ברחובות,בשביל שהמשפחה של המתאבדים חסרי הרחמים תקבל 5000$,צה´´ל מצא מסמכים הקושרים את ערפת שהוא סיפק את כל הכרזות נגד ישראל ואת הפצצות שאיתם התפוצצו המתאבדים,ובכלל את כל העינין של המתאבדים . אז אני משוווה את ערפאת להיטלר,ולדעתי ערפאת יותר גרוע אפילו מהיטלר ,מכיוון שערפאת רוצה גם להרוג את בני עמו,בני דמו,כמו בפיגוע בחיפה שהיה במסעדה

הרטוב

New member
צודקת.שוב פעם נכנע שרון לארה"ב

רק חבל לי על דבר אחד. חבל לי על החיילים האמיצים שלנו שמשחקים בחיים שלהם הפוליטיקאים המלוכלכים.

אלי.

New member
../images/Emo45.gif

למרות חילוקי הדעות שמעבר לאמירה הזו.

נורית ס

New member
גם לי חבל על החיילים

שמסכנים את החיים שלהם,כל פעם אני שומעת על חייל ,שלושה חיילים שנהרגו בשטחים כל יום בחדדשות, אבל כנראה זה המחיר שאנחנו צריכים לשלם בכדי שהיפסק גל הטרור ,זה מחיר מאוד כואב ,אני מאחלת לכל החיילים רק טוב ,ותשמרו על עצמכם שם,כי שם זה כמו משחק המוות ,השאלה היא מי ינצח במשחק הזה [אנחנו]

nightbird

New member
תפקיד הצבא להגן על האוכלוסיה

ולא להיפך. בכל מקרה, מספר החיילים שנהרגים קטן בהשוואה להרוגי הפיגועים, וגם הנסיבות שונות מאוד.

למעלה