ערפאת ניצח !!!!!!

ערפאת ניצח !!!!!!

בושה וחרפה לממשלת שרון, לאן שרון מוביל אותנו?!? מכניס צבא סוגר את ערפאת במוקטעה בפעם השנייה !! כבר היינו בסרט הזה שוב אנחנו חוזרים על הסרט הזה, צה"ל נכנס למוקטעה סוגר את ערפאת חושב אולי המבוקשים יכנעו אבל מה קורה בסוף, והנה עכשיו ראיתי בערוץ 11. שהתחילו להכנס צוותי תקשורת וכמה עשרות פלסטינית למוקטעה, תפסו מצלמות הטלויזיה את המבוקשים רצים לחדר צדדי מחליפים בגדים זורקים את הנשק שלהם. ומצטרפים לשאר העם הפלסטיני. אז מה בעצם שרון עשה במבצע הזה?? מבצע מטוטמם שלא היה כמוהו, גם החזיר את ערפאת לכותרות וגם עכשיו העם הפלסטיני אוהב אותו. רואים ששרון וממשלתו לא יודעת מה היא רוצה מעצמה, ככה לא מנהלים מדינה יום אחד מכניסים כוחות צבא למוקטעה הורסים עד היסוד את כל המבנים שם. וכעבור כמה ימים יוצאים ובעצם כלום לא השתנה חוץ מדבר אחד, שערפאת חזר למרכז הבמה העולמית. אז איך שרון אומר שערפאת לא רוולנטי?!? אני לא מבין את האיש הזה, מצד אחד הוא אומר שהוא לא רוולנטי אבל מצד שני הוא בכבודו ובעצמו מחזיר את ערפאת למרכז העולם ולכותרות שפותחות את החדשות בכל העולם. CNN,SKY NEWS,BBC WORLD וכו...

נורית ס

New member
כמו שציפינו

צה"ל נסוג מהמוקטעה אחרי 10 ימים בלבד ,השאלה היא למה ,העם בגלל הלחץ האמריקני או העם בגלל ההחלטות של אריאל שרון?... התשובה דיי ברורה,אריאל שרון אינו מתאים להנהיג כראש ממשלה ,אריאל שרון בוחר לבצע החלטות שפוגעות בעם ישראל ובארץ ישראל מאז ומתמיד,זה דיי ברור שאריאל שרון אינו מתפקד טוב כראש ממשלה.

Moledet972

New member
שרון מתפקד בצורה סבירה...

מי היה מאמין לפני שנתיים שחיילי צה"ל יסתובבו בחופשיות בקסבה של שכם? הוא לא מתפקד טוב, אבל, לפחות במישור המדיני, אפשר להגדיר את התנהגותו כ"בסדר".

Johnny the Doe

New member
נכון, אבל שרון איכזב אותי בפרשה הזו

האובססיה שלו לגבי ערפאת פשוט פוגעת בתפקוד שלו. בהתחלה חשבתי שהמטרה שלו היא ניטרול סופי של ערפאת ואז כשהמטרד הזה טופל לגשת לבעיה העיקרית שהיא החמאס, אבל לפי מה שאני קורא אחרי כל פיגוע הוא ישר מתמגנט על ערפאת ללא כל קשר לארגון שיזם את הפיגוע. אני כבר לא יודע למה לצפות ממנו, לי נותר רק לקוות לטוב ושהוא ייעל את המאבק בטרור בשנה שנשארה לו עד לתום הקדנציה.

למעלה