ערעור

מצב
הנושא נעול.
ערעור

ערעור
לצוות שלום בני קיבל תשובה של מבחן שלב ב' בתשובה נאמר לו שהוא לא יכול להצטרף לכיתת מחוננים באזור מגורים אלא להשתתף בחוגי העשרה אחה"צ. אני מבקשת לערער על החלטה זאת וברצוני לדעת מה אני צריכה לעשות או לכתוב במכתב. תודה רויטל

ניתן לערער ולהבחן שוב לשנה הבאה

ערעור
לצוות שלום בני קיבל תשובה של מבחן שלב ב' בתשובה נאמר לו שהוא לא יכול להצטרף לכיתת מחוננים באזור מגורים אלא להשתתף בחוגי העשרה אחה"צ. אני מבקשת לערער על החלטה זאת וברצוני לדעת מה אני צריכה לעשות או לכתוב במכתב. תודה רויטל
ניתן לערער ולהבחן שוב לשנה הבאה

ערעור

ערעור
ערעור
נועה שלום האים הערעור רק לגבי בחינה חוזרת? או יש אפשרות לערער על שילובו לכיתת מחוננים אם לדוגמא נרשמו 15 והוא הבא בתור? תודה על תגובתך.

galyarok

New member
ועוד שאלה על ערעורים

ערעור
נועה שלום האים הערעור רק לגבי בחינה חוזרת? או יש אפשרות לערער על שילובו לכיתת מחוננים אם לדוגמא נרשמו 15 והוא הבא בתור? תודה על תגובתך.
ועוד שאלה על ערעורים
גם הבן שלי לא עבר את שלב ב' של מבחני סולד וזאת למרות העובדה שהמורים, היועצת והמורים לנגינה שלו אמרו לי כבר מזמן שהוא ילד יוצא דופן במנת המשכל שלו. אז איך יתכן שהוא לא עבר את המבחן? האם קורות במבחן הזה טעויות? האם בעקבות קיצוצים שכבר נידונו בפורום מצמצמים את כמות הילדים? האם אפשר לשנות את קו החיתוך כמו שציינה רויטל?

כן, קורות טעויות

ועוד שאלה על ערעורים
גם הבן שלי לא עבר את שלב ב' של מבחני סולד וזאת למרות העובדה שהמורים, היועצת והמורים לנגינה שלו אמרו לי כבר מזמן שהוא ילד יוצא דופן במנת המשכל שלו. אז איך יתכן שהוא לא עבר את המבחן? האם קורות במבחן הזה טעויות? האם בעקבות קיצוצים שכבר נידונו בפורום מצמצמים את כמות הילדים? האם אפשר לשנות את קו החיתוך כמו שציינה רויטל?
כן, קורות טעויות
צמצומים - ייתכן, אבל לאו דווקא. ראו השרשור הזה. מה לעשות - מעבר לנוהל הסטנדרטי של להבחן שוב בשנה הבאה, כדאי לברר מול התוכנית עצמה. אולי הם יקבלו אבחון פרטי, אולי בכ"ז יש עוד מקום ועם לחץ מצדכם ואולי גם המלצות מצד בי"ס ניתן יהיה לעשות משהו. אם תתנו עוד פרטים על הפרוייקטים המדוברים (כל אחד מכם, כמובן
) אז אולי מישהו בפורום יוכל לעזור יותר. אם אתם חושבים שחשוב שהילדים שלכם יהיו בכיתה הזו - תיאבקו על זה, אבל אם בסה"כ לא רע להם היכן שהם נמצאים אולי עדיף להשאיר את המצב כמות שהוא. אם תקראו קצת אחורה בפורום תראו שגם כיתות מחוננים הן לא בהכרח פתרון קסם.

אני אמא לילד בן 15 הלומד בכיתת

ערעור
אני אמא לילד בן 15 הלומד בכיתת
מחוננים השאלה האם בנך עבר את המבחן בהצלחה ואין מקום בכיתה ?

מצב
הנושא נעול.
למעלה