ערעור על טסט...

kalimera1

New member
ערעור על טסט...

היום היה לי טסט ראשון.כנראה בגלל ההתרגשות לא הצלחתי להניע את הרכב אפילו לא פעם אחת "חלק".בכל תחילת נסיעה כבה לי המנוע. באיזשהו שלב הטסטר הורה לי לעצור ולעבור אחורה והוא נהג למשרד הרישוי. בלי לקחת בחשבון זמן עצירות- סה"כ נהגתי מקסימום 5 דקות. אחרי הטסט המורה כעס על הטסטר ואמר שלמרות שברור שהייתי נכשלת- מכיוון ששילמתי, מגיע לי למצות את הטסט, ואפילו אם הטסטר צריך להחזיק את הקלאץ', ושכל עוד לא אמרתי לטסטר "אני לא מסוגלת לנהוג" הוא היה צריך לתת לי עוד ניסיונות. אניממש לא יודעת מה לעשות- לא הרגשתי שרעדו לי הרגליים או משו, ולא יודעת למה כל הזמן כבה המנוע- הרגשתי שעשיתי הכל ממש כרגיל ובסדר. ומעבר לזה- המורה המליץ להגיש ערעור כדי שייתנו לי פטור מאגרה בטסט הבא. (וגם הבטיח שאם יקבלו אותו- הוא נותן לי 50% הנחה לטסט הבא....) אני צריכה להחליט היום מה לעשות עם זה. מה דעתכם?

NewUser4

New member
הערעור לא יתקבל.

ערעור מגישים כדאי לערער על תוצאת הטסט. כאן, אין כלל ספקות לגבי תוצאת הטסט. והיא-נכשל. הבוחן ראה שהתלמידה כלל לא יודעת לנהוג, וכלל לא מוכנה למבחן. כן הוא ראה שבקושי מצליחים להתקדם, וכל פעם הרכב נכבה ובכך מעכב תנועה ומסכן את שאר נוסעי הדרך. הוא אינו חייב להמשיך את המבחן במקרה הזה (כפי שאמר המורה), וטוב עשה שהפסיק את המבחן. (הוא ממש לא צריך להחזיק לתלמידה את הקלאץ' רק בשביל שהיא תרגיש שהיא באמת עשתה מבחן).

Freemee

New member
נראה לי שפה היא התכוונה

שיותר מהקטע של המחיר. ברור שהיא נכשלה בטסט והטסט הבא יהיה שני ולא ראשון. הקטע זה התשלום. הרי היא בקושי עשתה משהו, לדעתי זה ממש בעסה שצריך לשלם כל כך הרבה כשבקושי אפילו עשית את הטסט. אולי משרד הרישוי יעשה לה הקלה או משהו.

abcdcba

New member
אני צופה מהצד, ויש לי הערה אחת

אתה יכול להיות יותר נחמד.. אתה יודע?.. זה יעשה לאנשים יותר טוב.. (בכל זאת היה לה חרא טסט ואתה קוטל אותה עוד יותר..)

be_roo

New member
את הנחמדות והתמיכה אפשר לקבל כאן

מכלל הגולשים. יש כאן אדם מקצועי שבא לתרום מהידע שלו ומגביל עצמו למידע רלוונטי, גם הוא לא כאן כדי להחזיק לה את היד.

abcdcba

New member
מה הקשר? אף אחד לא זילזל בידע של

הבן אדם!.. תשמע את עצמך- לתרום? מידע רלוונטי? לא להחזיק לה את היד? לטעמי לפחות, להיות בן אדם קודם זה יותר חשוב מלתת מידע נכון.. אני בכלל לא מפקפק במה שהוא אמר- ואני בטוח שהוא צודק.. אבל תנסו להציב את עצמכם במקומה.. העולם הזה יהיה הרבה יותר נורמלי אם אנשים יפתחו טיפה את הלב.. (תנסו להיזכר בכישלונות טסטים שלכם ואיך הרגשתם אחריהם ואז תגיבו).. יום טוב

רן88

New member
לפעמים צריך להיות קצת קשים אל

אנשים, כדי שיבינו את טעותם. ברור שזה מבאס להיכשל בטסט, הרבה אנשים מהפורום הזה מכירים את זה. אבל אם אחרי כל טסט ירשמו "הטסטר מניאק! אתה נהג מירוצים" אז אנשים לא ילמדו כלום והפורום יאבד את מטרתו (לא שזה מה שקרה כאן, סתם הערה כללית).

abcdcba

New member
מה הקשר? היא אפילו לא אמרה

שהיא הייתה בסדר ושמגיע לה לעבור! לטעמי התגובה שלו לא הייתה במקום.. אבל שיהיה.. יום טוב לכולם, ותנסו פשוט להיות נחמדים לכולם- הכל יראה יותר יפה

NewUser4

New member
אתה יכול לפרט

מה בדיוק לא היה במקום? איזה מהמשפטים לא במקום? אשמח אם תפרט קצת יותר במקום רק להגיד "תהיה יותר נחמד".

abcdcba

New member
בכיף

הנבחנת טענה שהיא לא הייתה בסדר, אבל שהיא ראוייה (בצדק) לקבל טסט שלם על הכסף ששילמה על הטסט, ולקבל הזדמנות שווה כמו כל נבחן אחר לטסט מלא. אתה אמרת: "לא יודעת לנהוג" "לא מוכנה למבחן" והנימה הכללית שלך הייתה פוגעת ומעליבה, ואני בטוח שהנבחנת (לפחות) תסכים איתי..

NewUser4

New member
תגובה

הנימה הכללית לא הייתה פוגעת ומעליבה. לא ירדתי לפסים אישיים ולו במילה אחת. כל הנאמר היה חוות דעת מקצועית בהסתמך על הדברים שהיא עצמה אמרה. בחוות הדעת המקצועית אין משום פגיעה באדם כי אם פירוש של מעשי הבוחן ותרגומם למילים ונסיון להסביר את מה שארע. "לא יודעת לנהוג", "לא מוכנה למבחן". תשמע, הבוחן לא יכל להמשיך את המבחן והוא נאלץ להפסיק את המבחן ולעלות בעצמו אל תא הנהג כדי שיוכל לחזור למשרד הרישוי. הדבר לא מראה על יכולת נהיגה גבוהה. אתה אומר שהיא ראוייה לקבל טסט בחזרה בחינם. אני טוען שלא, והסברתי את דעתי כבר. בכל זאת, אני חושב, שמותר לי להביע דעה שכזו גם אם היא מנוגדת לדעת אחרים, וגם אם היא מנוגדת לדעת פותחת השרשור.

רן88

New member
אתה בוחר להתייחס לרק לחלק אחד

ולהתעלם מהאחר. אני יודע טוב מאוד שזה לא המקרה ולכן רשמתי בסוגריים "לא שזה מה שקרה כאן, סתם הערה כללית". רציתי להבהיר שלא תמיד נחמדות עדיפה, הרי כמעט אף אחד כאן לא באמת מכיר את השני ולא יודע איך הוא לוקח את הדברים. ברור שעדיף להיות נחמדים באופן כללי והעולם ככה יותר יפה, זה אין ספק.

be_roo

New member
הוא לא היה קשה, הוא היה "יבש"

נתן תיאור יבש של המצב ושיקולי הבוחן בלי למלא מסביב מילות ניחומים הרבה וחיבוקים שימסכו את המסר שניסה להעביר.

MrJacKasS

New member
תעשי לי טובה

אני לא מדבר על המקרה הנ"ל, כי פה הוא התייחס בסדר גמור, אבל אם כבר אתם, בעלי המקצוע, בוחרים לקחת חלק בפורום הזה (דבר מבורך לדעתי), לא יזיק אם תרדו אל העם ולא סמכותיים עוקצניים שבטוחים שיודעים הכל (אמנם יודעים מרוב האנשים בפורום, אך אין צורך להיות עוקצניים, ואני לא מדבר על המקרה בשרשור הזה).

be_roo

New member
באותה מידה אפשר לדרוש

מהגולשים האחרים "לעלות" ולסגל לעצמם זוית הסתכלות בוגרת ומאוזנת. כל אחד כותב בסגנונו, מי שלא מצליח/רוצה לנפות את השולי מהעיקר לא חייב לקרוא.

Freemee

New member
פעמים רבות

אני רואה שאנשים כותבים תגובות מרובות על משהו שמשהו כתב שמתייחס למחבר ההודעה המקורי ואפילו המחבר המקורי לא הגיב אז למה לעשות מזה כזה סיפור? קודם תשאלו מה המחברת המקורית חושבת כי זה יותר חשוב במקרה הזה לדעתי מאשר האם הוא היה חם ואוהב או לא.

be_roo

New member
מטבעם של שרשורים, קורה שהם

מתפצלים לדיוני משנה, וזה שהגולש שהעיר אינו פותח השרשור לא אומר שאסור להגיב לו.

למעלה