ערעור על אחוזי נכות

דוד1232

New member
ערעור על אחוזי נכות

לחברי הפורום שלום רב . . . לפני כשבועיים קיבלתי אחוזים בודדים על פציעה ממש קשה שנפצעתי , מגיע לי הרבה יותר כי ממש כל הפנים שלי התרסקו בגלל הפציעה , סובל המון מכאבי ראש, נעקר לי חלק מהעצמות באף וחלק אחר סטה הצידה. לעיקר . . . קיבלתי את ה 12 אחוז רק על הנזק באף , אך אני סובל גם מבעיות שינה חמורות , גם מכאבי ראש איומים. לסיכום . . . אני רוצה שתייעצו לי על רופאים אמינים שלא תלויים במשרד הביטחון שיכולים לבדוק אותי ולרשום לי את ההמלצה שלהם לגבי אחוזי הנכות האמיתיים שאני זכאי להם שיבדוק אותי וימליץ לי על מה שבאמת מגיע לי: רופא ניורולוג , רופא שינה ,ועוד . בקיצור כל הרופאים שיכולים לעזור. המון תודה והמון אושר. בכבוד רב , דוד1232

עָנת

New member
דוד שלום../images/Emo20.gif

רופאים אמינים שאינם תלויים במשרד הביטחון, אני לא יכולה להגיד לך, כי אני לא יודעת! מה שכן אתה חייב להעזר ברופאים תותחים! מאחלת לך
ואני מקווה שבכל זאת תקבל שמות של רופאים.

matt52

New member
דוד שלום../images/Emo91.gif

אתה זקוק לחוות דעת רפואית משפטית לגבי הנזק לפנים.הצעתי תפנה לעו"ד עומר יעבץ טלפון מספר 03-5758482 והוא יוכל לכוון אותך בדיוק גם למומחה המתאים.לי הוא סייע רבות. בהצלחה עם הרבה סבלנות.

AVI359

New member
לדוד

דוד 1232 שלום רב מי שמתחיל את הדרך בצורה לא נכונה מגיע בדיוק למקום אליו הגעת. על מנת לעבור ועדה רפואית בצורה משביעת רצון צריך לעשות עבודת הכנה רצינית ולהגיע לועדה מוכן.אתה צריך לודא מה מענין את הרופאים ואיזה מסמכים נחוצים לך,הינך צריך להכין מבעוד מועד נקודות שאותם אתה רוצה להעלות,הינך צריך לודא בזמן הועדה שהרופאים בכלל מבינים את הבעיות שלך,זה שהם אומרים זאת לא אומר שהם הבינו והפנימו זאת.יתרה מזאת אם אתה מגיע לועדה והרופאים "מריחים"מהרגע הראשון שאתה מבין ענין ואותך אי אפשר "למרוח" ההתיחסות אליך שונה.עכשיו אתה מבין מדוע אתה צריך עתה להוציא כספים מיותרים עבור רופא מומחה.אגב מה עם ערעור לועדה עליונה? בנוסף לכך כאבים אינם מזכים באחוזי נכות פרט למקרים מיוחדים ואז מדובר באחוז אחד.לבסוף מדוע לא התיעצת עם אנ"צ מיד בתחילת הדרך.מה שכואב לי הוא שאת זה אני כבר כתבתי עשרות פעמים בכל הפורומים וכאילו אני כותב לרוח..כל פעם אני רואה מחדש את אותם מקרים ועושים את אותם טעויות ובוכים כאילו מישהו סידר אותם ולא היא..המידע מונח לפניכם מדוע לא משתמשים בו???????????האם נגזר עלינו לראות שטויות אלו נמשכות עד אין סוף?????????? בברכה אבי

shanis

New member
בנוסף למה שאבי אמר ובתגובה לאבי

דויד, כנס לתקנות הנכים ונסה להעריך (בצורה מה שיותר אובייקטיבית) כמה אחוזים מגיעים לך. אם אתה לא מצליח לבד נסה להעזר בארגון או באחד מעורכי הדין בפרוטל נכי צה"ל. נסה להביא חוות דעת רפואית שמפרטת את כל אחת מהפגיעות, רצוי שבכל תחום פגיעה תביא חוות דעת של רופא בכיר בתחומו רצוי מנהל מחלקה. חוות דעת כאלה בד"כ מתקבלות מה גם שרוב מנהלי המחלקות מספיק אובייקטיביים לרשום לך את האמת. אבי, לא כולם יודעים מה דרוש לעשות לפני ועדה ואיך להכין את עצמך. גם לא כולם יודעים לפנות לארגון לפני זה ולבקש עזרה. בד"כ מדובר בחיילים בני 19 שחושבים שהם מגיעים לועדה ומקבלים את מה שמגיע להם. הגישה של לזרות מלח על הפצעים לא תורמת כלום. אם כבר זה התפקיד של הארגון לאתר את החיילים שנפצעים ולהזמין אותם, אפילו בצורה של הזמנה פתוחה, להתייעץ בארגון ולהעזר בו. גם אני כשעמדתי לפני הועדה הראשונה לא ידעתי מי ומה זה ארגון נכי צה"ל ובמה הוא יכול לעזור ורק במקרה מישהו הפנה אותי לארגון כמה ימים לפני הועדה. הארגון מסוגל לאתר חלק גדול מהחיילים שנפצעים (אני יודע שלפחות בבית הבראה 3 /בי"ח 10 יש לארגון "אנשים") וחבל שהוא לא עושה את זה. העובדה היא שרוב האנשים, כמו ששמת לב, לא עושים "שיעורי בית" כי הם לא יודעים שהם צריכים, אז הבחור טעה במקום שכולם טועים וכנראה שימשיכו לטעות עד שמישהו ירים את הכפפה (ואולי זה צריך להיות הארגון).

AVI359

New member
שני

שני שלום רב אז לשם מה אנו טורחים כאן לידע אנשים? ואם המצב הוא כפי שאתה מתאר אותו, למי שאין פציעה מוחלטת כגון קטיעה,נגזר עליו להפגע בועדה רפואית ראשונה ואנו צריכים לקבל זאת כגזירה משמים.ידוע לי שבזמנו שאול ארבלי עזר בבי"ח 10 לפצועים ועד היום הוא ממשיך בפעולתו בהתנדבות.כיום המצב משופר בהרבה מבעבר,צריך לקחת בחשבון שלעיתים הועדה הרפואית כן צודקת ודוקא החברה הם שטועים,מי חכם וידע..תישבי יתרץ קושיות ובעיות. בברכה אבי

shanis

New member
אבי...

קודם כל ,בתור מי שהיה מאושפז בבית הבראה 3, חבל ששאול באמת לא מנצל את תפקידו כדי לחבר בין הפצועים לארגון. לפחות אני לא קיבלתי ממנו שום ייעוץ או אפילו הערה בסגנון של "זה המספר של הארגון...דבר איתם לפני שאתה הולך לועדה". דבר שני, הארגון ,כחלק מהעבודה שלו מול משרד הבטחון, צריך לדאוג לקבל עדכון (אולי ממשקיות הנפגעים) לגבי נכים חדשים, ואז אולי יהיה אפשר ליצור איתם קשר ולהדריך אותם. כמו שעזרא אמר מעליי, בד"כ הנכים מגיעים לפורומים מאוחר מדי. שוב, כשאני הייתי נכה חדש, אפילו לא ידעתי מה זה ארגון נכי צה"ל ואיך הוא יכול לעזור לי ולמי לפנות. ממש במקרה נכנסתי לפורטל ופתאום משום מקום צצה דנה והתחילה לייעץ לי בצאט.

עזורא

New member
לאבי היקר../images/Emo150.gif

אהלן אביל'ה נכון שפעמים רבות כתבת מה צריך לעשות וכו' וכו'. אך אל תישכח כשנכנסים חדשים לפורום ושהם שואלים שאלות הם לא יתחילו לגלגל אחורה לארכיון הפורום כי זה ממש בלתי אפשרי. אך אם ראשי הפרקים היו מופיעים בכותרת למעלה כמו לוגו של הפורום או אז הייתי בטוח ששאלות "מרגיזות שכאלו" לא היו נשאלות. סבלנות חביבי תמיד יהיו שישאלו שאלות בשביל זה אנו כאן בפורום לעזור מי יותר ומי פחות ומי לא בכלל. אבל לאחר שאתה עונה איאפשר אפילו לעזור כי אתה סוגר את כל האופציות משום שאתה המומחה ואין ויכוח בכלל חמוד שלי. אחי אתה גדול עזרא הסופר עכו שגמר את כספי ההלואה כאילו לא קיבל.

עָנת

New member
עזורא יקירי,לשם כך נפתחה אופציה

בפורום "שאלות נפוצות". בפורום יש מידע רב,ולא חייבים לחפש בארכיון הפורום,ע"מ למצא תשובה. ופרט נוסף אנחנו פה

עזורא

New member
מי את גברת ענת?../images/Emo150.gif

האמת להגיד כשאני מגיע לפורום כל פורום איני מסתכל מה האיפיונים שלו מה כותרתו אלה העם בכלל מתאים לי המקום ואז קדימה ישיר ולעינין שאלות תשובות סתם כתבות וכו' וכו'. אבללללללללל לאחר שהערת את תשומת ליבי לכותרת עם האופציות השונות כולי התפאלות .יישר כוח איזה יופי של אתר מלא כרימון שלרוב השאלות באמת יש תשובות וזה כל כך מעניין. אז תגידי לי מי את גברת ענת האם כל עבודתך זה האתר הנוכחי? כי הוא מאוד מאוד מושקע חוץ מהפורמט שבו אנו "מדברים" כביכול פה הנוכחי. ביי עזרא הסופר עכו אגב הולכת להיות חגיגה של נכים בסוף השנה בנהר הירדן ובקיסר. רק שהשנה איני יכול ואני ממש מוגבל בזמן. אולי הסע לטבריה לחגוג את הסילבסטר עם החברים. אתמול אמרו לי שיהיה ים של חברים בסוף השנה.

עזורא

New member
לאחר עיון בלוח שנה../images/Emo150.gif

לאחר עיון בלוח השנה אין בעיה אני יהיה בסוף שבוע בנהר הירדן בדיוק בסילבסטר כי אקבל במתנה סוף שבוע מהמלון .כי מי שממלא מינימום 14 יום בשנה בנהר הירדן מקבל סוף שבוע זוגי .יאללה איזה יופי ממש יצא בול ומתאים לי כמו כפפה. עזרא הסופר עכו

עָנת

New member
עזורא,תודה על המילה הטובה../images/Emo45.gif

לשאלתך:אני לא עובדת
האינטרנט והפורום בפרט,אלו עוד דברים שאני אוהבת
.

אבי שלום אני לא מסכים למילה את שלך

גישה כמו שלך היא גישה שגורמת נזק הגדול ביותר, במקום לנסות לדרוש וועדה הוגנת אתה דורש מהנכה לבוא מצויד בכלים משמטיים כאילו הוא האחים איזנברג בהתדיינות משפטית כולל לדאוג לחוות דעת מומחה מטעמך.. האם לצפות שמדינת ישראל תתנהג בהגינות לאנשים ששלחה לצבא ולקרב, ביושר באמת, בהגינות אנושית אתה קורה שטויות? כאחד שהמערכת מתעללת בו, ומכיר כבר כמעט כל תרגיל מסריח מלוכלך אפשרי שכתוב בספר אני טוען שבקום לבקש מהנכה שגם כך יתכן והוא חלש, כלכלית ונפשית ואין לו משאבים לשלם שכר טירחה לעורך דין מתאים את עלות חוות הדעת של המומחים... אני מרגיש שרימיתי את עצמי ויותר גרוע את החיילי הפלוגה שלי שהיו תחת פיקודי ושבפקודתי סיכנו את חייהם ובריאותם למען המדינה, אני הייתי חלק מהשקר הגדול, ממצג השווא כשמכרתי להם את הלוקש שעם יקרה הגרוע מכל תעמוד המדינה לימינם ולימין שאריהם ויקריהם.. היום אני אומר לכל מי שרוצה לשמוע שאל לו להעמיד עצמו בסכנה ללא ליווי של שלה עורכי דין ורופא אחד לפחות, ושיגנו על המדינה בניהם של האילטה הפוליטית והלכלית של המדינה, הראשונים מקבלים את המגיע להם לפנים משורת הדין, והאחרונים לא זקוקים לעזרת המדינה עם יפגעו.. רק שאלו לא הולכים לצבא ונוסעים ללמוד ולחיות בחו"ל... אתה שואל מדוע לא התייעצת עם ענ"צ? והתשובה היא שאנ"צ הוא חלק מהמערכת, חלק מהרמיה, אילו אנ"צ היה דואג לנפגעי מערכת הביטחון מזמן היה צריך לצאת למאבק נגד השיטה הקלולקלת שבה חייל שניפגע צריך לנהל את עיניניו בבית משפט כאילו הוא עבריין פשוט, שוועדות רפואיות מאוכלסות ברופאים אינטרסנטים בעלי שיקולים זרים, שמומחים רפואיים של משרד הביטחון הינם שרלטנים.. שתתבייש לה המדינה שככה נוהגת בפצועיה

AVI359

New member
לפצוע נטוש בשטח

פצוע נטוש בשטח שלום רב כנראה שטרם ביקרת באנ"צ חיפה,הינך מוזמן לתאם איתי פגישה באנ"צ חיפה 100 מ' מתחנת רכבת בת גלים חיפה,ותקבל שרות מעולם אחר. האם ידעת שאגף השיקום הינה מערכת אזרחית...וצה"ל הינה מערכת צבאית והכללים הינם שונים כמו יום ולילה??? אם אתה משחק כדורגל בכללים של כדורסל הינך בצרות על כן הינך מוזמן להתקשר ביום ראשון הקרוב לטל. 04-8539882/4 החל מ 11:30 ותלמד מה אתה ועוד הרבה הפסידו מחוסר ידע. כיום החיים מורכבים מאוד ומי שאינו יודע לנוט את דרכו ...או שילמד או יאשים רק את עצמו.אולי לא ידעת ,בכל העולם החוק היבש הוא הוא הקובע.. ממני תוכל לקבל עד לביתך את רשימת כל זכויותיך,כל הוראה חוזר או תקנה שנחוצה לך ועתה אמור לי מה עוד תבקש(יחס טוב לא מופיע בחוזה העבודה של עובדי אגף השיקום..אם לא ידעת זאת). בברכה אבי

najad

New member
טיפול ע"י המערכת

המערכת לא כל כך הולכת לקראתך , אבל אל תשכח שיש הרבה מאד מתחזים ולכן יש צורך בזהירות . יחד עם זאת למה לא לנסות כל מי שמוכן לעזור לך כמו ארגון נכי צה"ל. תנסה , מה יש להפסיד? לא יעזור לך , אז תמשיך בדרכך בלעדיו. לפחות היום יש הרבה יותר ידע לגבי איך לתקוף את המערכת. לפני 30 שנה היינו צעירים , תמימים וחסרי ידע והמערכת נפנפה אותנו. בבית המפשט אתה הוא התובע ולא הנתבע ואם בלבך אתה מרגיש שאתה צודק, אז אתה לא צריך להרגיש שאתה העברין אלא שהן ירגישו שהם הבוגדים. חזק ואמץ

דוד1232

New member
המון תודה על העזרה

לחברי הפורום היקרים . . . המון תודה על העזרה . בכבוד רב , דויד

למעלה