ערסל שק לתינוק

sarity33

New member
ערסל שק לתינוק

טוב, לפני שאני מפרסמת אותו למכירה יחד עם עוד שבע מאות מנשאים שאמורים היו לגרום לבנות המקושתות שלי להתערסל חשבתי להציע את זה למשהי מכאן.דווקא מכיון שזה מוצר שיש לי אליו חיבה רבה אני מעדיפה קודם להביא אותו לידיעת האנשים שאני אוהבת. זה ערסל שהיה מאוד קשה להשיג אותו ועשינו מאמצים ניכרים ובסוף קיבלנו סרוב ומבט משתהה - תגידו אתם נורמאלים להכניס אותי לדבר הזה, אני אוהבת מקומות פתוחים כמו אבא, מה לעזעל עלה בדעתכם. אם אצליח אפרסם תמונה. זה אחלה ערסל שהלוואי והיו לי "פרטנריות לערסול" רכשנו אותו ב - 300 ש"ח. כמובן שלבנות הפורום תנתן הנחה. (בעלי הציע שנשאיר אותו לילד הבא ויש לי שתי בעיות עם המשפט הזה - 1. לא אומרים לאשה אחרי שלושה חודשים מהלידה את צמד המילים "הילד הבא" (על זה בעלי הגיב - טוב הבנות האלה הורגות אותנו אז לפחות נביא בן שיקרא עלינו קדיש).2. אחרי שתי סרבניות ערסול מקושתות ובעלות טורטיקולוס נראה לי שאפשר לגנוז את חלום הערסול. אז למי שמעוניינת ניתן לפנות אלי גם במסר. נ.ב. מיותר לציין שלא היה בו שימוש, נכון:):):) הרי אתן כמובן יודעות שבמקרה שלי המידע הזה מאוד אמין:):):) גברת מינהלת מקווה שזה מקובל לפרסם ואם לא פשוט "תמחקי אותי".

נעיתה

New member
יאללה מותק תביאי את השם

כבר נעזור לך לשים תמונה מהרשת

sarity33

New member
אין לו שם כלומר

במקור זה בסגנון הערסלים של חברת מישמש רק שהם סגרו את החברה. בעקרון במקרה הייתי עדה לשיחה אצלי בעבודה של מכרה שהמליצה על הערסל הזה כמתנה לאחת העובדות התלהבתי מאוד משום שידעתי שמשמש סגרו. החברה החדשה שמייצרת אותם הייתה בהפוגה בשל מעבר דירה וכך בעצם רכשתי את הערסל ממשהי שרכשה דרכם אבל לא הצליחה לעשות בו שימוש מאותן סיבות שלי. לכן אין שם אני רק יכולה להציג תמונה ובמקביל ניתן להיכנס לאתר של משמש שעדיין פעיל למרות שלא מייצרים. הדגם שאצלי עשוי מבדים יותר יפים ממה שמוצג שם. סורי על הסיפור הארוך אין לי פשוט דרך להסביר דומני שטוב מראה עיניים במקרה הזה. מקווה מקווה היום להעלות תמונה. מתנצלת מראש שלא הייתי ערוכה מראש הייתי בטוחה שכולם מכירים את זה.

sarity33

New member
הנה כתובת האתר

http://www.mishmash.co.il/ מדובר בערסל הכיס רק עכשיו שראיתי אותו שוב הוא באמת עלוב ביחס למה שיש לי בבית. טוב סגרנו, תמונה היום! מושכת את הבעל מהאוזניים. מקסימום במפגש - אם אגיע.

נייטי

New member
מ ג נ י ב!

לנו יש ערסל בגינה שכרגע קצת הורדנו אבל אני חייבת לציין שערסל זה להיט! באמת. במיוחד לקטנטנים. בהצלחה במכירה!

למעלה