ערסים "שנקינאים"

PhilAnselmo

New member
כמעט אבל כמעט

נראה לי שהיתה לנו כמעט תקרית בגלל טעות שלי בכיכר המצבה לקחתי את אמא שלי מהעבודה ויצאתי קצת מהר מידי ונראה לי שזה היית אתה מאחורי.. פתאום בא אדום ובלמתי מהר וכמעט נכנסת בי... וביקשתי סליחה ממך.. נראה לי שזה אתה אבל לא בטוח...

Slow Sprinter

New member
לא זוכר בדיוק..

יכול להיות.. בכל מקרה, תיזהר להבא :) תזכור, עדיף להגיע באיחור של 2 דקות, מאשר לאבד חיים שלמים בגללן.

PhilAnselmo

New member
זה נכון

וזו הייתה טעות שלי כי בדיוק קיבלתי את האוטו ולא הייתי רגיל אליו כל כך...

PhilAnselmo

New member
עכשיו זאת אי הבנה מצידך

אמרתי שלקחתי את הסיבוב קצת מהר ואח"כ ביקשתי סליחה האחריות למעשה עליי כי לא הייתי רגיל למכונית יום טוב

be_roo

New member
לא ממש קריטי

אבל מהתיאור שלך נסע רכב מאחוריך ואתה בלמת בפתאומיות (בגלל רמזור אדום). אמנם יש לך אחריות מסויימת במקרה, אבל עדיין הרכב שמאחור חייב לשמור מרחק בטוח שיאפשר לו לבלום בזמן מבלי להכנס בך גם אם אתה נהגת שלא כשורה.

PhilAnselmo

New member
אכן

יש צדק בדברייך... אבל בכיכר שם הרמזורים לא מובנים.. ועד שקלטתי שיש לי אדום רק אז בלמתי בחזקה...

gershon17

New member
הוא לא הטיל שום אחריות

הוא אפילו לא זכר את המקרה. והוא שמר מרחק.

Slow Sprinter

New member
תבדקי את הגב אם לא צומחות לך כנפיים

בכלל לא ידוע אם מדובר בי או ברכב דומה שנסע אחריו.. בכל אופן העובדה שהרכב שהיה אחריו הספיק לבלום מוכיחה כי המרחק ביניהם היה בטוח. כיוון שכבר אמרת שטעית אין צורך לגרור הלאה את הנושא..

taos

New member
למה באלימות?

באזעקות של היום (ידוע לי משנת 96) יש מנגנון חיפוש! אתה לוחץ בכפתור והאוטו מצפצף להנאתו עד שאתה מוצא אותו בחניה לפי הרעש, מה הבעיה להפעיל את הצופר ככה שהם יסתלקו במקום אלימות וסיכון של עצמך והשפלה ליד החברה?

בגושח

New member
כי זה לא עוזר

לפני שבועיים ליד איזה פאב החנתי את האוטו. כעבור חצי שעה שמתי לב שחבורה של 5 ערסים יושבים על האוטו , הוצאתי את השלט והפעלתי את העזקה שלא עזרה בשיט והם המשיכו לשבת על האוטו עד שיצאתי אליהם

Slow Sprinter

New member
יו מה ראיתי הרגע!!!!

טוב, לא מדובר ממש בערס, אלה בילד שמנת, אבל זה ממש הצחיק אותי! נכנסתי לחנות למערכות, הייתי צריך שטיחון לדש-בורד דחוף בגלל שהוא מתפוצץ לי מהחום.... אז הזמנתי אחד... אני משתגע לגלות שחתיכת בד מסריחה עם חורים במקומות הנכונים עולה בסביבות ה-150 ש"ח! בכל אופן היה שם ילדון (אפילו יותר צעיר ממני...), והיה איתו עוד חבר שבא לעזור לו ועשה את עצמו מבין... הם בילבלו למוכר את השכל, רצו מגבר 4 יציאות, שהמוכר דפק להם ב-1900 ש"ח, ועוד סט רמקולים... המוכר הציא רמקולים קידמיים ב-1500 ש"ח, אני לא זוכר בדיוק איזה, או סט ב-600 ש"ח, של איזה חברה חאפרית - Linox... גם היו דיבורים על סאב... בקיצור הקטנצ'יק ממש נלחץ מהכסף, כאילו יש לו איזה פיאט אונו, וכל הקטע - מסבירים לו שהוא צריך משהו איכותי מקדימה כדי שהוא ישמע טוב, וההוא רוצה שיהיה זול ובעוצמה חזקה... נו זה לא ערס? הייתה איתם גם אישה, כנראה העוזרת או אישתו של אבאל'ה, בטוח לא האמא... היא אמרה שבכל מקרה צריך לגשת למשרדים של אבא שלהם ולסגור איתו לפני ההזמנה.. זה נשמע לי כאילו אנחנו ב"לחיי האהבה" או משהו... וכשיצאתי גיליתי שמדובר על לא פחות ולא יותר - VW גולף דנדשה! אז אני שואל את עצמי - אי אפשר היה לקנות משהו יותר מגניב וזול - ולהפסיק להיות לחוץ בגלל תקציב למערכת חביבה? כמו כמה בחורים שראיתי פעם שהכניסו DVD וכל מיני זבל ב-11,000 ש"ח לסופר לאנסר... במקביל יש לי חבר, עשיר, שיהיה לו לבריאות, שהוא דווקא לא ערסי כזה.. יש לו פלאפון ישן ומגעיל, ובמקום להשקיע את המיליונים שלו באיזה רכב פוזה ההורים קנו לו טויוטה אוונסיס לבנה... שזה גם לא קצת, אבל יש אנשים שיודעים את המחיר לכסף ולא נסחפים.... ריספקט..

אני רואה יש לכם בעיה

רצינית עם הערסים... כולה אנשים ששומעים מוזיקה שונה משלכם ומתלבשים אולי שונה ממכם עשיתם מהם איזה ייצורים...

Slow Sprinter

New member
זה לא קשור בכלל!

לא מדובר בכלל בכלל במוזיקה שהם שומעים או איך שהם מתלבשים... אני בכלל נגד כל התאוריה הזאת.. נשמע לי תורת הגזע המודרנית! למה בן אדם שאוהב ראפ לא יכול לשמוע בו-זמנית מטאל? למה מישהו שאוהב מטאל חייב שיער ארוך וחולצות שחורות?! כל זה בולשיט! אנחנו מדברים פה על צורת התנהגות, על המנת יתר של "פוזה", על אגו נפוח ומזג חם... ובמיוחד - במיוחד חוסר שכל.

למעלה