ערסים "שנקינאים"

PhilAnselmo

New member
ערסים "שנקינאים"

תופעה חדשה בארצנו הקטנטונת - ערסים שנקינאים מיקוד על: רחוב שינקין ת"א בעיה: יושבים לאכול במסעדה שנקינאית ידועה <lisa lisa> והאוטו חונה ממש לידי על המדרכה. <בקיץ הם מרימים את הפרגולה כך שהמסעדה פתוחה> והפלא ופלא לא שחסר מכוניות מושכות עין בשינקין התיישבו לי להקה של ערסאוותים <שמעון תביא סיגריה> על הבייב.. אני מבקש יפה ומקבל תגובה לא יפה <מה הבעיות שלך
> ביקשתי פעמיים ביקשתי שלושה פעמים ביקשתי ארבעה פעמים בקשתי לא נענתה תגובה: נזכרתי שיש לי אלה ברכב... תוצאה: הם פשוט נעלמו כמו זבובים
מסקנה: לא לשבת על הבייב שלי... במיוחד שאני יושב לאכול עם הבחורה.. ובמיוחד עם אתה ערס בשם שמעון.. פשוט עצבן אותי הקטע.... עוד תקריות עם ערסים? מישהו?

be_roo

New member
יש לי תקרית, גם בשנקין

הלכתי לי ברחוב ופתאום ליד מסעדה ידועה חונה אוטו על המדרכה ואז מסתבר שבעל הרכב לא רק חוצפן, אלא גם טיפוס מגעיל ואלים שמחזיק אלה באוטו. חבל שלא עברתי עם מפתח על כל הצד בזמן שהוא עשה קולות של "גבר" מול החבורה שנשענה לו על האוטו.

rs172

New member
../images/Emo6.gif

אבל למה לעבור עם מפתח על אוטו?, מה האוטו אשם שהבעלים שלו כזה?

PhilAnselmo

New member
ואם..

הבעלים הוא שומר חוק בלי עברת תנועה אחת כבר 4 שנים? ואם לבעלים יש סיוטים מתקיפה שקרתה לפני 5 שנים והוא שומר אלה ברכב למקרה הצורך ו/או להגנה עצמית? שיתפתי אתכם במקרה שקרה.. רק רציתי להמחיש לכם איזה אנשים יש במדינה שלנו... ואתם תוקפים אותי כאילו אני איזה עבריין שמחזיק אלה ברכב כי הוא מגעיל ואלים...

rs172

New member
זו לא הסיבה לתקיפה

הסיבה היתה עצם החניה על המדרכה.

© DrorZi

New member
שומר חוק ../images/Emo35.gif

אתה אומר שאתה מחנה ע-ל המדרכה ובהודעה אחרי כובת שומר חוק, זה מ-מ-ש לא הולך יחד. (לידיעתך אחד הדברים השנואים בפורום זה נהגים שחוסמים מדרכות)
דרור זי.

PhilAnselmo

New member
את בחורה לא?

אז כשיקפצו עלייך חבורה של 5 ערסים ויפוצצו לך את הצורה וישארו לך משקעים לכל החיים אז אולי יהיה לך זכות דיבור בעניין... שיהיה לך יום טוב

יוסי®

New member
היתה לי חברה פעם, כן כן - בחורה,

שהיתה יכולה לפרק לי, לך ולעוד כמה את הצורה... היא היתה בעלת חגורה שחורה בקראטה בזמן שלי הייתה (אז) חגורה שחורה. זה שהיא בחורה לא אומר שום דבר. זה שיש לך טראומה מתקיפה שקרתה לך בעבר - משתתף בצערך ולא מאחל לך את זה פעם נוספת ומקווה שזה יעבור לך - אבל זה לא מהווה שום תירוץ, אפילו לא עלוב לחניה על המדרכה.

PhilAnselmo

New member
נראה לי שלא הבנתם

לא חניתי על המדרכה חניתי על הכביש פשוט המרחק ביני הוא בין הרכב הוא מרחק נגיעה.... והמדרכה נורא צרה למי שמכיר את המקום... כך שמי שהפריע זה לא אני אלא הערסים..

PhilAnselmo

New member
אין צורך

להיפך אני צריך להתנצל.. לא הסברתי את עצמי נכון וקצת הייתי שוביניסט.. אז אני מצטער יום טוב

Slow Sprinter

New member
במפגש של יום שישי בקניון הזהב....

קפצתי לקניון הזהב ביום שישי לראות איזה חיות יש שם, היו שם כמה חיות באמת משגעות... גם שוטרים היו... כאן המקום לציין, ואני מצטער אם זה פוגע במישהו, אבל היו שם הרבה ערסים... הרבה... את אחד מהם אהבתי במיוחד... הוא מגיע על בימר קבריו, עם סמלי M3 כמובן, אבל לא זיהיתי עם זאת M3 באמת.. אי אפשר היה להתקרב, בגלל שהנהג נבח יותר מידיי... בדיוק דיברתי עם החברים שלי על M3, הערס מהבימר שמע את זה, והתחיל -מה? מה זה? מה אמרת?! יש'ך בעיה?!!! מה שסיפרתי לחברים שלי שבדיוק ראיתי סקודה אוקטיבה מונית, עם סמל של M3.... והערס לקח ללב!

PhilAnselmo

New member
לפי מה שהבנתי מהחתימה שלך

אם יש לך כיתוב ענק של פז'ו על הרכב אז אתה מסתובב הרבה בשכונה שלי אם לא אז סליחה...

למעלה