ערסים ומכוניות...

Innerman

New member
ערסים ומכוניות...

בפורום הזה צצות כל הזמן הודעות המציגות את מי שרוצה לקשת את מכוניתו כערס. טוב אז לא כל אחד שרוצה לקשת קצת את המכונית שלו במדבקות הוא ערס, פשוט לא לכולם יש כסף כדי לקנות מכונית בעלת ביצועים טובים. אני למשל, יש לי תקציב של משהו כמו 3000 שקל, איזה מכונית אני יוכל לקנות בזה ? ברור שלא איזה סוברו אימפרזה STI... אז פשוט אני רוצה לקשת אותה קצת. אולי אני יעשה לה צבע חדש, מדבקה של NIKE בחלון האחורי, ואולי גם מדבקות בצדדים. (אני לא יודע, עוד לא החלטתי מה אני רוצה לקנות). אבל הנקודה היא שאתם לא צריכים לרדת על מי שאין באמצעותו לשפר את המכונית מבפנים. אם אני לא יכול לשפר אותה מבפנים, אני ישפר אותה מבחוץ ! כי פשוט מאוד: אין לי מספיק כסף בשביל לשפר אותה מבחוץ או לקנות אחת טובה באמת !

Inoni

New member
אבל גם כך אתה יושב בפנים, ומבחוץ

אני לא בטוח שיהיה יפה לראות כל מיני קישוטים על אוטו ישן או לא בדיוק אימפרזה. אני דווקא הייתי ממליץ לך לחסוך את הכסף הזה, ולהמשיך לחסוך בעתיד ואז לקנות את מכונית חלומותיך, אולי גם בעזרת הלוואה שתוכל לקבל ללא בעיה אם יש לך עבודה קבועה. ואני גם מאחל לך שזה יקרה כמה שיותר בקרוב. אין קישוט יפה יותר מרכב חדש.

Innerman

New member
אתה מדבר על העתיד

אני מדבר על ההווה. העובדה היא שלי ולעוד אולי יותר מ200,000 איש במדינה הזאת, אין כסף לקנות מכונית נורמלית. טוב ברור לי שבעתיד אני יקנה מכונית טובה, הרי עדיין אין לי עבודה בגלל שאני עדיין תיכוניסט. אבל מה רע אם אני יקשט קצת את המכונית שלי ? הרי כרגע אין לי כסף למכונית יפה, אזה שהמכונית שאני יקנה תראה קצת מגניבה. זה הופך אותי לערס ?

הנסיך.

New member
אני לא בטוח שאתה צודק - מחאה.

בשם הערסים - אני לא ערס, אבל אני מת עליהם, הם אחלה אנשים ואני אוהב אותם עם הקישוטים ועם הרעש והפרחיות - הם חמים וכל עוד אתה סדר איתם הם בסדר איתך :) גו ערסים. שנית... בקשר לקישוטים... אתה באמת הרי יושב בתוך האוטו... אז למה בכלל לטרוח לעשות אותה מה שהיא לא? לי יש רנו 5 שנראית מבחוץ???? כמו הצרות שלי ביום רע, אבל מה, בפנים אני שומר עליה נקיה, מבושמת, מטופלת - זה גם מבחוץ וגם למנוע :) ובכלל.. היא מאוד שמורה ומבפנים היא נותנת הרגשה הרבה פחות ספרטנית מההרגשה של נוסעים בהרבה מכוניות חדשות ויקרות ממנה...(106 ראלי למשל... או היפניות הקטנות...) . אבל בסופו של דבר תראה, יש לי אוטו של 6K שקל.. ומה אני יכול לעשות.. עד שהכסף לסאאב 5-9 קבריולט יגיע אלי זה מה שיש לי.. ואם אשים לה מדבקות משעשעות... מקסימום אני ארגיש שאני עושה מעצמי צחוק... בכל מקרה, אם זה עושה לך טוב.. תדביק... הוו פאן.. הנסיך. - אגב, לRSI... אני לא סגור אם אתה שומר שבת או לא..(אם לא אתה מוזמן לשלוח הודעה או להרים טלפון..)

B.M.F

New member
מדבקה של נייק ?!

מה, האוטו שלך הוא קופסאת נעליים ? או כל אלה שמדביקים מדבקות "SUBARO" לכל רוחב האוטו שלהם - כאילו שמישהו לא יודע מה זה (והאמת גם לא מעניין..). אם כבר אתה כאן - תסביר לי מה זה נותן ? כי יפה - זה לא. אני מחכה.

Innerman

New member
אני לא יכול להסביר

כי זה עניין של טעם אישי. יש כאלה שאוהבים את זה, ויש כאלה שלא.

sronis

New member
אז זהו, שזה אמנם עניין של טעם אישי

אבל בוא נדבר שנייה ברצינות. מדבקה של נייקי???? של נייקי??????? אמר סער וצדק - מה, האוטו שלך הוא קופסת נעליים??? מה, אם תשים מדבקה של NOS כל החבר´ה יחשבו שאתה מגניב? אם תשים כיתוב "TURBO" על מזדה לנטיס אתה תרגיש כמו גבר?? (וראיתי את זה כבר) אני באמת ובתמים לא מבין את זה. אם נניח היית שם מדבקה מצחיקה, משעשעת, או סתם יפה, כמו "הפרארי בשטיפה" למשל - זה היה נחמד, אבל אני באמת לא מבין למה אנשים חושבים שמדבקה של נייקי זה יפה על האוטו, או יותר מזה - שאנשים קוראים לזה "שיפורים"... רוני

Innerman

New member
תשמע, זה בעיקר בשביל הצחוק...

הנייק, זה פשוט בגלל שזה סמל יפה. לכן בכל מקום שאתה מסתובב כמעט יש את הסמל הזה (ולא רק על נעליים) דבר שני זה מגניב להשים על איזה מכונית ב 3000 שקל, כתבית על הצד של 4X4, או NOS, כי בין כה וכה ברור שאין במכונית הזאת הנעה של 4X4 וברור שאין בה מערכת NOS, הכל בשביל הקטע. אותו דבר כמו שהצעת "פרארי בשטיפה", זה אותו עיקרון. בקשר למדבקת TURBO, זה ממש לא נראה לי. יותר קטע אם כתוב 4X4 או משהו כזה.

B.M.F

New member
האמת - זה גם לא מצחיק.

סתם חסר טאקט ומעין-נובורישי. צריך וועדה שלמה של פסיכיאטרים ספיישל מווינה כדי שהתופעה הנ"ל תהיה ברורה לאדם הנורמלי. פסיכיאטר אחד או 2 לא יספיקו.

Innerman

New member
פשוט קרעת אותי מצחוק !

לך תחליף את אלי יצפאן יא בדרן !

eyalshaked

New member
../images/Emo51.gif אם אתה רוצה

אני יכול להמליץ עליך ל Ynet לתפקיד מנהל הפורום

Innerman

New member
שוב קרעת אותי !

תגיד, משעמם לך בחיים ? סתום כבר ! אני לא רוצה לשמוע אותך !

eyalshaked

New member
נו שוין,קבל לינק לאתר שמוכר מדבקות

לא להאמין (בעצם למה לא?) אבל מצאתי לכולכם אתר שמציע "קישוטים" ומדבקות מכל הסוגים - NOS, 4X4 ואפילו רחמנא ליצלן מדבקות ליונדאי אקסידנט ... תהנו...

ofir_y

New member
האם שמעתי טוב? :)

היי גם אני תיכוניסט ואם יש מכונית [שנוסעת] ב-3000 ש"ח אני אשמח לשמוע! כמובן שאני לא תמים ואני יודע שאין מציאות... אבל בכל זאת אני אשמח לדעת עוד פרטים

sronis

New member
רק תשים לב טוב - אין דבר כזה

מכונית ב-3000 שקל. אתה אמנם קונה אותה ב-3000, אבל צריך לשלם עוד איזה 1000 לטסט לשנה, עוד 2000 לביטוח חובה, עוד כמה אלפים לדלק בשנה, תלוי כמה אתה נוסע וכמובן טיפולים ותיקונים, שברכב כזה אין להתחמק מהם. ובקיצור - אם צריך להגיע ממקום למקום, ואין כסף - קטנוע! רוני

עגלות סופר...

תראה, ב3000 ש"ח אפשר להשיג איזה חיפושית, פיאט600, דלתא או ויזה. אבל תחשוב על זה שלהחליף צמיגים ווישרים או שני פנסים זה כמעט טוטאל-לוס... תוסיף טסט וביטוח חובה +צד ג´, דלק ותשלום כל 3 חודשים למוסך (מה לעשות רכב ישן זה הרבה בעיות והרבה הוצאות).

למעלה