ערסיות = צביעות

silkii

New member
ערסיות = צביעות

איכס איזה גועל ,חבורה של ערסיות מתאספות-רכילות,זיוף,השמצות,זיוף זיוף זיוף זיוף,כל הזמן "מפרגנות" אחת לשניה עלק (אפילו הן לא מאמינות לעצמן),מדברות כל הזמן בהגזמות,אבל 1/4 מוח.. האנשים הכי צבועים בעולם זה הערסים.מדברים כל הזמן על "אהבה",אבל אוהבים רק את עצמם.מדברים כל הזמן על "נתינה"-אבל רק גובים בריבית מאחרים.אני כ,כ נגעלת מאתי וכל המללקות לה מפחד מסביבה.....היא פשוט עושה לי רפלקס הקאה... חחח אתי הפוסטמה הזאת הרגה אותי עכשיו:אני כ"כ אוהבת את אמא שלי,שאני אפילו לא יוצאת מהבית .(וגם סיפרה כמה כסף יש לה).את לא יוצאת מהבית כי אין לך כסף יה קופה,ואת מוציאה את כל הכסף על שיער וציפורניים יה פריחה מכוערתתתתתתתתת

boie

New member
אתי מתנפלת על כל מי שנכנס לוילה

דוחה ברמות

silkii

New member
ומה הכי מפריע לי-בגללה כל הבית מדבר כמו ערסים

זה ממש סמלי שהוילה ממוקמת בבת ים חח וזה למרות שהיו אמורים להביא חבורת אנשים ברמה לאיתן אורבך חחחח כל מי שברמה בתכנית הזאת לא מתקרב לאתי ,אבל אתי מרוב הצרחות והרעש כל הבית מסתובב סביבה.קשה באמת לשמוע כל שניה את הקלישאות הערסיות בקצב של 10 לשניה ,זה פשוט הורס את התכנית,כל פעם שאתי עם חברות שלה לא בסביבה ושומעים שיחה של בני אדם,ולא חיות,אני מה זה נהנית..נהנית לשמוע את השיחות של הבנים,את הבנות החמודות,אפילו אינטריגות או פשוט שיחות נפש אבל ברמה האנושית,וברמת שיחה אינטלגנטית ולא של דפרים עבריינים בתא בנווה תרצה

silkii

New member
אתי וחברותיה-ה"טובות לב",אבל תמכו בליז-האחרות

ליז אפילו אומרת שמי שתמכו ברגעי מצוקה זה דווקא הקבוצה שאתי המלוכלכת וחברותיה משמיצות אותן כל הזמן ועושות מהן ה"לא בסדר" ושהן עצמן ה"טובות"

דידי 9

New member
או שבגלל שאת בת 21 או שבגלל שאת לא ממש חכמה

את משתלחת בצורה כזו ולא רואה את כל התמונה. אתי אחלה בן אדם. היא צבועה לא פחות מהאחרות. אבל אני מעדיפה צביעות "אמיתית" ולא צביעות מלווה ברוע ותחכום כמו של הבנות האחרות

השרדות10

New member
חחחחחחחחחח" צביעות אמיתית"? מה זה../images/Emo35.gif

חחחחחחחחחח לא ידענו שיש כזה דבר

24שעות1

New member
לאתי אין התחכום של הבנות האחרות

ולכן הריכולים והצביעות אצלה בולטים יותר. האחרות הכל במסווה של נחמדות ציניות ועקיצות ופרצופים

דידי 9

New member
אתי טיפוס אותנטי. מי את שתשללי אותה על זה?את

לא רואה את הצביעות של כל המחוכמות שם, נכון? אז את נטפלת לאתי שבעצם עושה את כל התכנית הזו!

boie

New member
איזה אותנטיות בדיוק

ערסית שלא נותנת לאף אחת לפתוח את הפה. בגללה אורטל ,עדי,לינוי,ועוד אחרות עדינות,,לא פותחות את הפה. מתנפלת על כל מי שנכנס לוילה,ומתמקמת בתחתונים שלו או שלה. ואז ,עד שהיא לא לא הורגת את הקורבן,היא לא עוזבת. החל מהשליח בהתחלה,ועד לכפילתה אירית רחמים היום. פשוט רחמים על כל מי שיכול להמשיך ולראות את עצמו בתור אתי. האשה נידונה מזמן לחיי לבד לנצח.

רגע רק רגע

Active member
אתי מטנפת את התכנית...

נכון שכולן מרכלות מי יותר מי פחות. נכון שחלקן צבועות מי יותר מי פחות. אבל באף-אחת מהן אין את מכלול התכונות הגרועות, הבזויות, הדוחות שמעוררות בך תחושת גועל... כמו שיש לאתי חזן! המינונים מוגזמים. ההתלקקויות וההתעלקויות מוגזמות. השקרים מוגזמים.הסכסכנות המוגזמת. המגלומניות. בקיצור, הכל מוגזם. אתי לא עושה את התכנית. אתי גררה את התכנית למקומות רחוקים, מגעילים ובזויים. ותפטרי אותנו מסיפור המצוקה. השפה הבוטה שלה זה עניין של חינוך.

דידי 9

New member
רגע אני מרגישה שאתה מבוגר ומקובע.כי

מה כבר אתי אמרה שלא אומרים ברחובות שלנו? לכי תזדייני גם לירון אמרה,גםאורטל אמרה. די להתחסד! אתי עושה את התכנית!והיא אחלה בן אדם שנלחם על עצמו. זה לגיטימי. למרות שהשפה שלה לא מוצאת חן בעיני

boie

New member
דידי אולי שמת לב

שאתי לא נותנת לאף אחד לבוא לידי ביטוי. זה לא עניין של מקובעות. אותו דבר היא עושה עכשיו גם עם מאיר סויסה. לא נותנת לאף אחד לתפוס זמן מסך על חשבונה. איזה אמיתית ואיזה נעליים? הכל מחושב. אולי מושתלת של ההפקה.? אז הם באמת ירו לעצמם ברגל. דרך אגב,ממצב של ערוץ פתוח 24 שעות על התוכנית, כל פעם שאני רואה את אתי,מעביר ערוץ. כמו בפרסומות.

רגע רק רגע

Active member
כבר פעם שניה שבאים אלי בעניין הקבעון...

בעוד שבתחילת התכנית רשמתי במפורש (את יכולה לבדוק את אם תרצי) שאני אתן צ'אנס לכל אחת ואחת מבנות הבית. כשראיתי מי היא אתי חזן, כמעט כמו רוב המתכתבים בפורום, ראיתי תכונות אופי גועליות שגורמות לי להקיא. ברחוב אין לי זכות שפיטה והבעת דיעה על כל אחד ואחד מאזרחי המדינה. בתכנית הזאת האפשרות ניתנה לי ואני שמח לכתוב אותה. נכון שההיא וגם ההיא לא מתנהגים כראוי, אך לא באותם המינונים המוגזמים שאנו עדים להם יום אחרי יום עם אתי חזן. מותר להילחם אבל הצורה שאתי "נלחמת" בה... אינה לגיטימית בעיני (לשמחתי, גיליתי שרוב המתכתבים חושבים כמוני). חרמות, קללות, גידופים, רצח אופי הם נחלת "הישרדות" ולא "הדור הבא". ועיצה לי אליך - צאי מתפקיד משה רבנו. את אפילו לא עמוד הענן שלפני המחנה.

דידי 9

New member
רגע, אם 1000 סינים אומרים לך-תקשיב:)יכול להיו

להיות שאתה נרתע ממנה בגלל שפת הדיבור, ואני מבינה! אבל תסתכל מעבר...כולן שם צבועות! ואם אתה שואל אותי-עד סוף התכנית אתי תלמד להיות קצת יותר אישה,קצת יותר רכה. למה לשלול אותה בלי לבדוק הכל? זה לא נקרא לתת צ'אנס מה שאתה עושה

למעלה