ערן56

ערן56

פתחת איתי חזית אישית סבבה אתה לא רחוקה ממני שכונת בילו לא רחוקה מנאות יצחק בכלל ואם בא לך שאני ישלם על משהו אתה מוזמן לנאות יצחק רחוב חטיבת הראל מס'6 הכתובת בשביל לא להכביד עלייך יותר מדי בחיפוש מיותר. כי אתה לא לודאי במקור כי גם מהמושב זרקו אותך כמו שזרקו אותך מהסיירת וכל האנשים שעכשיו מתקשרים בשמך ומבקשים לדבר איתי ולסלוח לך ממש לא מזיזים לי ואתה עוד תרגיש אותי טוב מאוד נכון שאתה גיבור גדול כתבת וברחת ועכשיו שולח לי חברים שינסו לדבר איתי מה קרה ראית ששלחתי לך את מס' האיפי שלך נלחצת???? כמובן יש לך ממה לילחץ גם כדאי לך לילחץ המלצה אישית שלי . איך תראה את הפרצוף שלך בערב החטיבה לטובתך על תחשוב להיות בערב החטיבה במיוחד שהמשפחות של אורן,רונן,ואלכס ישמעו ויקבלו את מה שכתבת עובד רס"ר דפוק שכמוך ואולי כדאי שתספר למה היית עובד רס"ר אולי כי המ"מ שלך זרק אות מהצוות שלו וכך כל מ"מ בסיירת . גיא מנשרוב מנהל הפורום מרחוב חטיבת הראל 6

גיא לדעתי הבחור החמיא לך !

שים לב ! בא לקלל ויצא מברך . זוהי תופעה ידועה כאשר באים לקלל איש רב פעלים כמוך . איש חיובי שתרם רבות למדינה . אז יוצא בסוף ------> מברכים אני לעולם לא הייתי יודע על מעשיך החיוביים בשרותך הסדיר אם הבחור לא היה כותב לנו זאת בפורום . לדעתי אל תרד לרמה של הבחור בפורום. הוא פשוט עדין לא הבין שאתה יכול בקלות לאתר את המחשב ממנו שלח את המסרים הארסיים שלו . אנא ,'תקע' אותו בחשאי . אחד אחד ובאין רואה . הרי אתה מהקומנדו .

zivsb

New member
גיא מנשרוב!! זוכר את בלעם../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

אני סמ"ר במיל שבתקופה זו הייתי באנסריה מצדיע לך המפקד!!!!!!!!!!!!! ולמלעיזים אני שמאלני

מה זה , שיח לוחמים?

בסוף כולם יתחילו להתפאר בעברם הצבאי הלוחמני . ואז נקרא הפורום - שיח לוחמים = לא -חמים , אלו בדיוק המסרים שקיבל הקצין גיא מנשרוב מאחד הפיקודים שלו. סתם משחקי מילים .

גיא

ידעתי שאתה תותח, אבל לא כזה תותח! סחתן על העבר הצבאי המפואר (תענה כבר )

the buty

New member
גיא :../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

גיא ידידי היקר , למרות שאני כבר מכירה את הסיפור , חשתי גאווה בשבילך ורצון עז לחזק את ידיך . יישר כח

noigl

New member
גאי חבר ביקש את עזרתי בעידודך

אז כשחברים מבקשים אני נענת אז (אני מקווה שידידי היקר לא יפגע שאת השיר שלו אני מקדישה גם לך) אלי עשני כלי לשלווה שלך במקום של שנאה,תן לי להראות אהבה במקום של פצע,תן לי לסלוח במקום של ספק,תן לי להאמין... במקום של חושך,תן לי להפיץ אור במקום של עצב,תן לי למצוא שמחה תן לי לרצות להבין ...יותר מאשר להיות מובן לאהוב...יותר מאשר להיאהב ואז...נס ירדוף נס והפלאים לעולם לא יחדלו =========================

גיא היקר

אני קראתי את מה שכתבת ואתה צודק 100% בכל מה שאתה כתבת אני לא עשיתי צבא אבל הייתי הערבי יחידה של אבא שלי של חמ"ן והיו שם מגבעתי וממה שהתרשמתי שאנחנו כוחות הביטחון זאת מישפחה אחת גדולה וחמה שאחד שתומך בשני וכל דבר אני בטוח בזה שלאבד 3 חיילים בשטח בלחימה אגרסיבית זה קשה מאוד שמעתי הרבה סיפורים מאבא שלי על המילחמה זה קשה לאבד 3 חיילים טובים בשטח. הייתי בלויה צבאית של חייל שלנו בראשון לציון שנהרג- אני הכרתי אותו באופן אישי זה היה כואב חבל על הזמן-אתה מנסה לנחם את עצמך והכל אבל הלב המראות הכל אומרות את שלהם. אבא שלי ואחיו היו במלחמת יום הכיפורים בחזית-אבא שלי היה מאחור ודוד שלי היה בחזית. סבתא שלי ז"ל דאגה להם חבל על הזמן. שאבא שלי בא הביתה לישון- הוא חלם על זה שבן דוד שלי התרומם וחטף כדור בראש הוא נתן צרחה היסטרית - אני אישית ששמעתי על זה בכיתי כמו לא יודע מה- בן דודה שלי שהיה את המבצע של נחשון וקסמן ז"ל היה בין הכוחות הפורצים לבית הוא ראה את המפקד שלו נהרג מול עיניו.. אני בטוח שהצבא וגבעתי ומודיעין כיבוי מד"א משטרה ומשא"ז וכל היחידות- והם העטפת של המדינה שלנו ששומרת עלינו וראיתי את זה אישית ואני גאה בזה להיות חלק ממערכת הביטחון הזאת שנקראת המשמר האזרחי. אנשים לא יודעים מה אנשי הביטחון עוברים אם זה בפיגועי טירור אני לא מאחל לראות את המראות האלו לראות אנשים מלאי דם אלו מראות שבחיים אבל בחיים לא יצאו לי מהזיכרון לראות גופות של אנשים וחיילים שלנו גיא יודע בדיוע על מה אני מדבר אני כותב את זה וממש נזכר ב2 בפיגועים שהייתי בהם בראשל"צ. אני אוהב אהבת אמת את המדינה שלנו ומוכן למות בשבילה אנשים אנחנו חייבים לשמור עליה!!!!!!! ולך גיא תהיה חזק וכפי שאני מכיר אותך תטפל בו רק בדרך הצודקת! ואני ראיתי שאף פעם לא התפארת בעברך הצבאי וזה נכון זה הדרך הכי טובה לעשות- וגם הקמת אתר לחטיבת גבעתי ולכן לאנשים כמוך אני מצדיע כל הכבוד!!! ממני רועי

לגאי ישר כח על יפול רוחך מאדם שפל

שיר אהבה ישן / נתן יונתן מהספר שירים לליאור זה סיפור ישן על אניטה וחואן גבהו עשבי הזמן והשושן פרח עם החוחים הם שייכים עכשיו למלאכים. אניטה לחואן חיכתה, אך הוא אחר לקטוף את רימוני אהבתה, גבעי שפתיה הוא עוד לא שתה, פתאום הקיץ תם אך לא ייתם סיפור אהבתם. זהו כל השיר הוא שייך לחלומות שיש לאנשים, שאחרו לפרוח באביב, שלא למדו את שפת האוהבים. אותם שלא נולדו בזמן , אבל איזו אניטה מחייכת בלבבם, אותו חואן, אותה האהבה פתאום הקיץ תם אך לא ייתם סיפור אהבתם

למעלה