ערן....

BoSco

New member
ערן....

אהלן זה אני רועי (בוסקו) איך שבא לך (בוסקו מתאים יותר
אז מה איך התרשמת? זה היה רק היום השני מחר זה היום השני מהבוקר עד הערב רק תרגול... החלק הטוב בעניין :)

fireman

New member
לחברים מאיילון

אני עדיין נמצא אצלכם בתחנה, כותב מהמחשב של התחנה ובכן כמו שכבר אמרתי לכם באוטובוס נהניתי מאוד להשתתף בהדרכה שלכם על נושא הזרנוקים וכו....אבקש את סליחתם של אלו שלא הספיקו לתרגל "על רטוב" ואני מבטיח לכם שגיא כבר ידאג שתעברו את ההדרכה הזו. שיהיה לכם המון בהצלחה, אני אשוב לבקר בתחנה בתקווה בשבוע הבא שאני נמצא ברגילה, לצערי הרגילה שלי אינה נפגשת עם החופש שלך חנוכה אחרת הייתי מגיע עוד יום או יומיים בכדי לעזור לגיא בהדרכה. אני לא יודע מה גיא מתכנן לשבוע הבא, אם יהיו הדרכות או לא, בכל מקרה אני אעדכן אתכם אם אני אגיע כמה ימים מראש. המון בהצלחה! ותזכרו, האוחז במזנק ינצח!

BoSco

New member
ערן...

כן היה נחמד מאוד ותמסור לגיא ד"ש ותגיד לו שאני לא מוצא את התמונות מהיום ומאתמול באתר של איילון... איפה זה??? זה בסדר לא נורא מחר כל היום מתרגלים על רטוב בטח יהיה כיף.. תאמת גם לי אין מושג מה גיא מתכנן אבל זה יכול להיות רק טוב.... ההדרכה נגמרת מחר ככה שלא נראה לי שייצא לנו שוב בהדרכה בתחנה כי מחר זה היום האחרון אבל מקסימום נראה אותך במשמרת בלוד.... אם לא תהיה מחר לא נורא נשמור על קשר בפורום... מעניין אם מחר יהיה תרגיל של שריפה או פירוק מכונית זה נשמע מגניב וזהו... אתה מוזמן בשם כל צופי האש לבוא לבקר בקרוב במועדון שיוקם במודיעין :) ואולי נתפוס משמרת בלוד... ביייייי המשך יום טוב וד"ש לגיא...

תודה רבה לך ערן

ערן אני מודה לך מאוד על זה שעזרת לי היום אני רציתי להגיד לך שבלעדך אני לא יכולתי להחזיק את המזנק בלחץ גבוה תודה אסף הראל צופי אשאיילון

למעלה