ערן? מתי מפרסמים את האירוח
פ פלאפון ירוק 2 New member 21/12/02 #4 ערן לוי ../images/Emo3.gif הוא התארח פה פעם בעבר אבל בגלל לחץ של זמן לא היה פירסום ורק חברי הפורום הזה ידעו מיזה הפעם זה אירוח יותר מסודר עם פירסום וכל מה שמיסביב
ערן לוי ../images/Emo3.gif הוא התארח פה פעם בעבר אבל בגלל לחץ של זמן לא היה פירסום ורק חברי הפורום הזה ידעו מיזה הפעם זה אירוח יותר מסודר עם פירסום וכל מה שמיסביב
V v rossi New member 21/12/02 #6 אני רק מקווה שלא יגיעו אוהדי היריבות ויעשו פה בלאגן כזה שערן לא ירצה לחזור יותר
פ פלאפון ירוק 2 New member 21/12/02 #7 אני מודיע כבר עכשיו אם יהיו בעיות והקטנה שבהם אני יחסום את אותו גולש עד לאחר אותו אירוח ואז ישחרר ערן לוי עושה לנו טובה שהוא מתארח ואני לא רוצה שיצא מיפה עם גישה שלילית
אני מודיע כבר עכשיו אם יהיו בעיות והקטנה שבהם אני יחסום את אותו גולש עד לאחר אותו אירוח ואז ישחרר ערן לוי עושה לנו טובה שהוא מתארח ואני לא רוצה שיצא מיפה עם גישה שלילית
א אפר0ק0ית New member 21/12/02 #8 גם אני מקווה... שלא יהיו בעיות ושהיריבים לא יגיעו ויעשו פה בלאגנים... וואי אני חייבת להודיע לעמית מי שהולך למשחקים בטוח מכיר אותו למקות שהוא בטח כבר יודע שערן לוי יתארח פה... מישהו כאן משתתף בפורום הקופים הירוקים שבמכבי חיפה אונליין?
גם אני מקווה... שלא יהיו בעיות ושהיריבים לא יגיעו ויעשו פה בלאגנים... וואי אני חייבת להודיע לעמית מי שהולך למשחקים בטוח מכיר אותו למקות שהוא בטח כבר יודע שערן לוי יתארח פה... מישהו כאן משתתף בפורום הקופים הירוקים שבמכבי חיפה אונליין?